Ο Ερντογάν παίζει ξανά μπάσκετ και διαψεύδει τις φήμες για την υγεία του

Ο Ερντογάν παίζει ξανά μπάσκετ Facebook Twitter
Youtube
0

Ο Τούρκος Πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν εμφανίστηκε και πάλι σε βίντεο να παίζει μπάσκετ, διαψεύδοντας τις φήμες των τελευταίων ημερών, που τον ήθελαν ακόμα και να έχει πεθάνει.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Yeni Safak, ο Ερντογάν βρέθηκε στα εγκαίνια ενός πάρκου αναψυχής στη συνοικία Ουμρανίγιε της Κωνσταντινούπολης.

«Βλέποντας κάποιους νέους να παίζουν μπάσκετ, σταμάτησε την αυτοκινητοπομπή και κατέβηκε να παίξει μαζί τους», σχολιάζει η τουρκική εφημερίδα ενώ στο βίντεο που παρατίθεται παίζει μπάσκετ και ο στενός συνεργάτης του, Ιμπραΐμ Καλίν.

Υπενθυμίζεται ότι πριν από λίγες ημέρες, όλο  και πιο έντονες ήταν οι φήμες που ήθελαν τον Τούρκο πρόεδρο να αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας. Άλλες έκαναν λόγο για εγκεφαλικό επεισόδιο ενώ δεν ήταν λίγες αυτές που μιλούσαν ακόμα και για θάνατο.

Οι αρχές άσκησαν δίωξη κατά 30 ατόμων στην Τουρκία με την κατηγορία της διασποράς ψευδών ειδήσεων για την κακή υγεία του Τούρκου Προέδρου.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Ερντογάν εμφανίζεται σε βίντεο να παίζει μπάσκετ. Στις αρχές Οκτωβρίου, μετά από δημοσίευμα του «Foreign Policy», σύμφωνα με το οποίο «ο Ερντογάν είναι πολύ άρρωστος για να συνεχίσει να ηγείται της Τουρκίας», κυκλοφόρησε ένα ακόμα βίντεο όπου φαίνεται ο Τούρκος Πρόεδρος να παίζει μπάσκετ.

«Η άσκηση είναι πολύ σημαντική για την υγεία. Προσπαθώ να γυμνάζομαι τρεις ημέρες την εβδομάδα», είχε γράψει τότε σε ανάρτησή του στο Twitter.

To νέο βίντεο με τον Τούρκο Πρόεδρο ανάρτησε στον λογαριασμό του στο Twitter ο Αχμέτ Τσοτούκ, φυσικοθεραπευτής του Ερντογάν. «Όταν είδε τους νεαρούς δεν άντεξε και μπήκε στο ματς» σχολίασε σχετικά στην ανάρτησή του.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΙΡΑΝ ΝΕΚΡΟΙ ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΡΟΙ ΔΙΑΔΗΛΩΤΕΣ

Διεθνή / Ιράν: Βίντεο αποτυπώνει «τη σφαγή των Ιρανών διαδηλωτών» - Ακολουθούν σκληρές εικόνες

Ο φωτορεπόρτερ, Afshin Ismaeli, ανήρτησε το βίντεο στο Instagram και γράφει για τις ανεπίσημες πληροφορίες που αφορούν τον πραγματικό αριθμό των νεκρών ο οποίος μπορεί να ξεπερνά τις 12.000
THE LIFO TEAM
Γιατί θέλει ο Τραμπ τη Γροιλανδία και τι θα μπορούσε να σημαίνει αυτό για το ΝΑΤΟ;

Διεθνή / Γιατί θέλει ο Τραμπ τη Γροιλανδία και τι θα μπορούσε να σημαίνει αυτό για το ΝΑΤΟ;

Ο Ντόναλντ Τραμπ δηλώνει έτοιμος να «πάρει» τη Γροιλανδία με κάθε τρόπο, επαναφέροντας ένα σενάριο που φέρνει σε ανοιχτή σύγκρουση τις ΗΠΑ με τη Δανία και δοκιμάζει τα όρια της συνοχής του ΝΑΤΟ στην Αρκτική
THE LIFO TEAM
ΓΑΖΑ ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ ΜΕΙΩΣΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ

Διεθνή / «Αναπαραγωγική βία» στη Γάζα: Πτώση 41% στις γεννήσεις σε σχέση με το 2022, σύμφωνα με εκθέσεις

Οι συντάκτες υποστηρίζουν ότι η εικόνα που προκύπτει από τις γεννήσεις, τις αποβολές και την κατάρρευση της μαιευτικής φροντίδας καλύπτει τις προϋποθέσεις της Σύμβασης για τη Γενοκτονία
THE LIFO TEAM