Ο Έλτον Τζον λέει ότι η μητέρα του είχε «ελαφρά ομοφοβία»: «Ήταν μεγάλο σοκ»

Ο Έλτον Τζον λέει ότι η μητέρα του είχε «ελαφρά ομοφοβία»: «Ήταν μεγάλο σοκ» Facebook Twitter
0

Ο Έλτον Τζον λέει ότι η μητέρα του «κατέστρεψε» την ημέρα από το σύμφωνο συμβίωσης με τον σύζυγό του, Ντέιβιντ Φέρνις με «ελαφρά ομοφοβία».

Μιλώντας στο YouTube Pride 2021, είπε ότι η αντίδραση της Sheila Farebrother στο σύμφωνο συμβίωσης το 2005 ήταν «μεγάλο σοκ» καθώς υπήρξε «τόσο υποστηρικτική» όταν ο ίδιος έκανε comig out ως γκέι.

«Οι οικογένειες μπορεί να είναι πολύ υπέρ ή πολύ κατά. Η δική μου οικογένεια, η μητέρα και ο πατριός μου, ήταν πολύ, πολύ άνετοι με το coming out», σημείωσε, σύμφωνα με την Metro. 

«Όταν ήθελα να κάνω το συμβίωσης - όταν ετοιμαζόμουν να κάνω το σύμφωνο συμβίωσης- η μητέρα μου ήταν τόσο εναντίον, επειδή παραδέχεσαι επισήμως ότι είσαι γκέι. Ήταν τόσο στενάχωρο, κατά κάποιον τρόπο μού χάλασε τη μέρα. Και όλα αυτά τα χρόνια πίστευα ότι ήταν τόσο υποστηρικτική αλλά στο βάθος υπήρχε μια ελαφρά ομοφοβία μέσα της. Γιατί όντως επισημοποιούσα την σχέση με τον Ντέιβιντ, και μετά που παντρεύτηκα λίγα χρόνια αργότερα, δεν το ενέκρινε καθόλου. Και αυτό ήταν μεγάλο σοκ για μένα», ανέφερε. 

Ο Ντέιβιντ Φέρνις πρόσθεσε πως ενώ η «απόρριψη» από έναν συγγενή είναι «πολύ, πολύ δύσκολο να το χωνέψεις», ένιωσε ότι «αποζημιώνεται με το παραπάνω από τους φίλους που ήρθαν για υποστήριξη εκείνη την ημέρα».

Ο Έλτον Τζον με τον Ντέιβιντ Φέρνις παντρεύτηκαν το 2014 και είναι από τους πρώτους Βρετανούς που έκαναν σύμφωνο συμβίωσης, πριν από περίπου 12 χρόνια. 

Ο γάμος τους έγινε στην ένατη επέτειο του συμφώνου συμβίωσης, λίγο μετά την νομιμοποίηση του γάμου μεταξύ ομοφυλοφίλων στη Βρετανία, το 2014. Μαζί έχουν δυο παιδιά.  

Τον Δεκέμβριο, στην 15 επέτειο του συμφώνου συμβίωσης και έκτη επέτειο γάμου τους, ο Έλτον Τζον έγραψε στο Instagram: «Η σχέση μας γίνεται καθημερινά ολοένα και πιο δυνατή, νιώθω απίστευτα ευγνώμων για την αγάπη μου μοιραζόμαστε και τους δυο πανέμορφους γιους μας. Ωστόσο είμαστε από τους τυχερούς, καθώς εκατομμύρια γκέι ζευγάρια σε όλο τον κόσμο υφίστανται διακρίσεις λόγω της σεξουαλικότητά τους. Αυτό είναι ντροπή. Όλοι αξίζουμε να αγαπάμε όποιον θέλουμε. Θα συνεχίσουμε να παλεύουμε για ισότητα για όλους». 

Με πληροφορίες από Pink News

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Armani – Dior: Στο στόχαστρο των αρχών για την εκμετάλλευση εργαζομένων

Διεθνή / Armani – Dior: Στο στόχαστρο των αρχών για την εκμετάλλευση εργαζομένων

«Υπάρχουν υποψίες ότι απευθύνθηκαν σε ατελιέ και κατασκευαστές που απασχολούσαν εργαζόμενους, οι οποίοι αμείβονταν ανεπαρκώς και περισσότερες ώρες από το μέγιστο νόμιμο όριο» σύμφωνα με την αρχή Ανταγωνισμού της Ιταλίας
LIFO NEWSROOM
Στην Βουλή των Λόρδων ο Κάρολος και η Καμίλα για την «Ομιλία του Βασιλιά»

Διεθνή / Στην Βουλή των Λόρδων ο Κάρολος και η Καμίλα για την «Ομιλία του Βασιλιά»

Η «ομιλία του βασιλιά» σηματοδοτεί την έναρξη των εργασιών του Κοινοβουλίου, μετά τις εκλογές της 4ης Ιουλίου - Η νέα κυβέρνηση θα βασίζεται στις αρχές της ασφάλειας, της δικαιοσύνης και των ίσων ευκαιριών για όλους
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ