Ντουμπάι: Φωτιά σε ουρανοξύστη κοντά στο Burj Khalifa - Βίντεο με τις φλόγες μέσα στη νύχτα

Ντουμπάι: Φωτιά σε ουρανοξύστη κοντά στο Burj Khalifa - Βίντεο με τις φλόγες μέσα στη νύχτα Facebook Twitter
Φωτ.: Daily Mail
0

Πυρκαγιά ξέσπασε τα ξημερώματα της Δευτέρας σε ουρανοξύστη 35 ορόφων στο Ντουμπάι, κοντά στο Burj Khalifa, το ψηλότερο κτήριο του κόσμου.

Δεν ήταν άμεσα σαφές αν τραυματίστηκε κάποιος από την πυρκαγιά.

Οι φλόγες έκαψαν και το εξωτερικό του κτηρίου ενώ μαύροι καπνοί κάλυψαν μέρος του οικοδομήματος, που αποτελεί κομμάτι μιας σειράς πύργων με την ονομασία 8 Boulevard Walk από την Emaar, την κατασκευαστική εταιρεία που υποστηρίζεται από κρατικά κονδύνλια του εμιράτου.

Η αστυνομία και η πολιτική προστασία του Ντουμπάι δεν επιβεβαίωσαν αμέσως την πυρκαγιά. Η Emaar δεν ανταποκρίθηκε άμεσα σε αίτημα για κάποιο σχόλιο, ούτε το γραφείο μέσων ενημέρωσης του Ντουμπάι.

Ντουμπάι: Φωτιά σε ουρανοξύστη κοντά στο Burj Khalifa - Βίντεο με τις φλόγες μέσα στη νύχτα Facebook Twitter

Μια σειρά πυρκαγιών σε ψηλά κτίρια στο Ντουμπάι που είναι γεμάτο ουρανοξύστες τα τελευταία χρόνια έχει αναζωπυρώσει τα ερωτήματα σχετικά με την ασφάλεια της επένδυσης και άλλων υλικών που χρησιμοποιούνται στη χώρα.

Την παραμονή της Πρωτοχρονιάς του 2015, μια πυρκαγιά έπληξε το Address Downtown, ένα από τα πιο πολυτελή ξενοδοχεία στο Ντουμπάι κοντά στο Burj Khalifa.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο βασιλικός «πόλεμος της μαρμελάδας»: Τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ και η Μέγκαν Μαρκλ διαφημίζουν το ίδιο προϊόν

Διεθνή / Ο βασιλικός «πόλεμος της μαρμελάδας»: Τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ και η Μέγκαν Μαρκλ διαφημίζουν το ίδιο προϊόν

Την περασμένη εβδομάδα η Μέγκαν Μαρκλ έστειλε στους φίλους της τα πρώτα βάζα μαρμελάδας του νέου της brand «American Riviera Orchard» - Την Τετάρτη το παλάτι διαφήμισε την δική του μαρμελάδα φράουλα.
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ