Ντόναλντ και Μελάνια Τραμπ: Έσπασαν το βασιλικό πρωτόκολλο - Τα δύο λάθη κατά την επίσημη επίσκεψή τους στη Βρετανία

Ντόναλντ και Μελάνια Τραμπ: Έσπασαν το βασιλικό πρωτόκολλο - Τα δύο λάθη κατά την επίσημη επίσκεψή τους στη Βρετανία Facebook Twitter
Φωτ. EPA
0

Ολοκληρώνεται σήμερα η ιστορικής δεύτερη κρατική επίσκεψη του Ντόναλντ Τραμπ στη Βρετανία.

Μετά από δύο ημέρες φιλοξενίας στο κάστρο του Ουίνδσορ, πομπών με άμαξες, παρελάσεων και βασιλικών δείπνων, ο Ντόναλντ και η Μελάνια Τραμπ, αναμένεται να αναχωρήσουν σήμερα για τις ΗΠΑ.

Ωστόσο, εκτός από την ενδυματολογική επιλογή της πρώτης κυρίας των ΗΠΑ, που συζητήθηκε εκτενώς στα social media, το προεδρικό ζεύγος «κατηγορείται» για ακόμη δύο ατοπήματα κατά την παρουσία τους στη Βρετανία.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, τόσο ο Ντόναλντ Τραμπ όσο και η σύζυγός του, φέρεται να έφτασαν καθυστερημένα την πρώτη ημέρα της επίσκεψής τους στη χώρα, αγνοώντας επιδεικτικά το βασιλικό πρωτόκολλο.

Συγκεκριμένα, το ελικόπτερο που τους μετέφερε προσγειώθηκε περίπου 20 λεπτά αργότερα από τον προκαθορισμένο χρόνο.

Στη συνέχεια, μετά την θερμή υποδοχή τους από την Κέιτ Μίντλετον και τον πρίγκιπα Ουίλιαμ, Ντόναλντ και Μελάνια Τραμπ προχώρησαν ώστε να συναντήσουν τον βασιλιά Κάρολο και τη βασίλισσα Καμίλα.

Εκεί ήταν το δεύτερο ατόπημά τους, καθώς αντάλλαξαν χειραψίες με τον βρετανό μονάρχη και τη βασίλισσα Καμίλα, χωρίς να υποκλιθούν ως είθισται.

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΓΕΦΥΡΑ ΒΑΛΤΙΜΟΡΗ

Διεθνή / Βαλτιμόρη: Διώξεις στην εταιρεία του πλοίου για την κατάρρευση της γέφυρας

Οι εισαγγελικές αρχές υποστηρίζουν ότι η εταιρεία απέκρυψε κρίσιμες πληροφορίες από τους ερευνητές και δεν ενημέρωσε επαρκώς την αμερικανική ακτοφυλακή για τεχνικά προβλήματα και κινδύνους ασφαλείας στο πλοίο
THE LIFO TEAM
ΜΟΤΖΤΑΜΠΑ ΧΑΜΕΝΕΪ ΙΡΑΝ

Διεθνή / Ιράν: Ο ανώτατος ηγέτης του είναι άφαντος, τη στιγμή που οι διαπραγματευτές τον χρειάζονται περισσότερο

Η απουσία του σύμφωνα με δημοσίευμα της WSJ επηρεάζει τις εσωτερικές ισορροπίες στην Τεχεράνη, καθώς η πολιτική και στρατιωτική ηγεσία εμφανίζεται διχασμένη ως προς τη στάση στις διαπραγματεύσεις με τις ΗΠΑ
THE LIFO TEAM
ΑΡΜΕΝΙΑ ΝΙΚΟΛ ΠΑΣΙΝΙΑΝ ΝΑΓΚΟΡΝΟ ΚΑΡΑΜΠΑΧ ΑΖΕΡΜΠΑΪΤΖΑΝ

Διεθνή / Ο Νικόλ Πασινιάν δήλωσε πως το Ναγκόρνο Καραμπάχ δεν ανήκε στην Αρμενία

Σε μια απρόσμενη παραδοχή, ο Αρμένιος πρωθυπουργός δήλωσε ότι το Ναγκόρνο Καραμπάχ δεν αποτελούσε έδαφος της Αρμενίας και ότι η προσπάθεια για την κατάκτησή του ήταν «ένα μοιραίο λάθος»
THE LIFO TEAM