Ντιτρόιτ: 1.000 αποσκευές, μηδέν επιβάτες - Μια παράξενη πτήση της Delta

1.000 αποσκευές, μηδέν επιβάτες: Η παράξενη πτήση της Delta Facebook Twitter
Φωτ.: EPA/JUSTIN LANE
0

Airbus A330-200 της αεροπορικής εταιρείας Delta με 380 θέσεις, μετέφερε συνολικά 1.000 αποσκευές και κανέναν επιβάτη όταν προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο του Ντιτρόιτ την 11η Ιουλίου. 

Καθώς το αεροδρόμιο Χίθροου του Λονδίνου πασχίζει να ανταποκριθεί στην αυξημένη ζήτηση, λόγω καλοκαιριού, εξέδωσε αίτημα στις αεροπορικές να ακυρώσουν πτήσεις τους.  

Η Delta, σε συμμόρφωση της οδηγίας, ακύρωσε πτήση αλλά αποφάσισε πως το αεροσκάφος θα πετάξει μόνο με αποσκευές, που είχαν καθυστερήσει να σταλούν στον προορισμό τους.

Εκπρόσωπος της εταιρείας έκανε λόγο για «δημιουργική λύση» αλλά και μία «λειτουργική απόφαση καθώς εμφανίστηκε η ευκαιρία για την επιτάχυνση της μεταφοράς των καθυστερημένων αποσκευών». 

«Η πτήση 9888 της Delta από το Χίθροου προς το Ντιτρόιτ μετέφερε 1.000 αποσκευές πίσω στις ΗΠΑ, όπου οι ομάδες προώθησαν τις αποσκευές στους πελάτες μας» αναφέρθηκε.

Παρά τις αυξημένες τιμές των εισιτηρίων, οι ταξιδιώτες δεν αποθαρρύνονται και τα ταξίδια γνωρίζουν νέα περίοδο «άνθησης» ύστερα και από τους περιορισμούς της πανδημίας. Αποτέλεσμα, ωστόσο, ήταν να διαμορφωθούν σκηνές χάους στα αεροδρόμια.

Ο επικεφαλής του αεροδρομίου Χίθροου επεσήμανε πως καθίσταται δύσκολο να βρεθεί επιπλέον προσωπικό, παρά τις προσπάθειες. 

Με πληροφορίες από People

 
Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ