Νιου Τζέρσεϊ: Επιστάτης σχολείου έριχνε χλωρίνη και σωματικά υγρά στο φαγητό του κυλικείου

Νιου Τζέρσεϊ: Επιστάτης σχολείου έριχνε χλωρίνη και σωματικά υγρά στο φαγητό του κυλικείου Facebook Twitter
Φωτό: Unsplash
0

Ένας άνδρας από την κομητεία Κάμπερλαντ συνελήφθη επειδή φέρεται να μόλυνε τρόφιμα της καντίνας του σχολείου και να διέπραξε ασελγείς πράξεις στο σχολείο Elizabeth Moore στην κοινότητα Upper Deerfield, σύμφωνα με ανακοίνωση του γραφείου του εισαγγελέα της κομητείας.

Βάσει της ίδιας ανακοίνωσης, ο Giovanni Impellizzeri, 25 ετών, συνελήφθη από την πολιτειακή αστυνομία του Νιου Τζέρσεϊ τις Απόκριες, με την κατηγορία ότι επιμόλυνε το φαγητό της καφετέριας του σχολείου του Upper Deerfield Township με χλωρίνη και σωματικά υγρά. Φέρεται επίσης να προέβη σε «σεξουαλικές πράξεις με άψυχα αντικείμενα» στο σχολείο και να ανήρτησε βίντεο με αυτές τις πράξεις του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, σύμφωνα με δελτίο τύπου.

Η πληροφορία που είχε φτάσει στους υπεύθυνους του σχολείου, είχε ως αποτέλεσμα την προηγούμενη Παρασκευή η αστυνομία να κυκλώσει το κτήριο και γονείς να καταφτάνουν εκεί, απαιτώντας εξηγήσεις αμέσως μετά τη σύλληψη του Impellizzerri.

«Ήθελα να κάνω εμετό. Είχα αηδιάσει. Το στομάχι μου γύριζε και μόνο στη σκέψη ότι τα παιδιά μας, η κόρη μου, είχαν φάει ή είχαν αγγίξει κάτι απ’ όλα αυτά», δήλωσε μία μητέρα μαθήτριας.

Αν και δεν υπήρξαν περισσότερες πληροφορίες για το πραγματικά εξωφρενικό συμβάν, η Shatora  Sheikh έδειξε στο CBS News Philadelphia ένα email που έστειλαν τα σχολεία Upper Deerfield στους γονείς το απόγευμα της Τετάρτης, το οποίο ανέφερε μόνο ότι υπήρχαν «υποτιθέμενες ανάρμοστες αναρτήσεις στο διαδίκτυο από έναν υπάλληλο της περιφέρειάς μας».

Ο εισαγγελέας της κομητείας δήλωσε ότι ο 25χρονος είχε προσληφθεί στο πόστο του επιστάτη τον Σεπτέμβριο του 2019 και σύμφωνα με στοιχεία που τέθηκαν υπ’ όψιν της εισαγγελίας. Τώρα βαρύνεται με πολλαπλές κατηγορίες, μεταξύ των οποίων η έκθεση ανηλίκων σε κίνδυνο, επίθεση και σκοπούμενη σωματική βλάβη.

Για την ώρα και βάσει των όσων έχουν γίνει γνωστά, η περιφέρεια, και οι υπεύθυνοι του σχολικού συγκροτήματος συνεργάζονται με την εισαγγελία στην έρευνα που βρίσκεται σε εξέλιξη.

Με στοιχεία από το CBS

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΙΣΡΑΗΛ ΔΙΚΗ ΜΠΕΝΙΑΜΙΝ ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ

Διεθνή / Μπενιαμίν Νετανιάχου: Η δίκη του για διαφθορά συνεχίζεται την Κυριακή

«Με την άρση της κατάστασης έκτακτης ανάγκης και την επιστροφή του δικαστικού συστήματος σε πλήρη λειτουργία, οι ακροάσεις θα συνεχιστούν κανονικά», ανέφερε ανακοίνωση των ισραηλινών δικαστηρίων
THE LIFO TEAM
ΑΝΤΡΙΟΥ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΗΣΗ ΣΠΙΤΙ

Διεθνή / Άντριου Μάουντμπάτεν - Ουίνδσορ: Μετακόμισε μετά από αρκετή καθυστέρηση στο νέο του σπίτι

Ο αδελφός του βασιλιά Καρόλου προσπαθεί να εδραιώσει μια πιο σταθερή και ήρεμη καθημερινότητα μακριά από το Royal Lodge, ενώ συνεχίζονται οι νομικές και προσωπικές του υποθέσεις
THE LIFO TEAM
DISCOVEREU ΕΥΡΩΠΗ ΤΑΞΙΔΙΑ ΤΑΞΙΔΙΩΤΕΣ

Διεθνή / ΕΕ: Δωρεάν εισιτήρια για 40.000 άτομα - Ποιοι οι δικαιούχοι, μέχρι πότε οι αιτήσεις

Η πρωτοβουλία της ΕΕ επιστρέφει το 2026 - Δεκάδες χιλιάδες νέοι Ευρωπαίοι μπορούν να ανακαλύψουν προορισμούς που αναδεικνύουν την αρχιτεκτονική, τις καλές τέχνες, τη γαστρονομία
THE LIFO TEAM
ΤΟΥΡΚΙΑ LGBTQI+ ΛΟΑΤΚΙ+

Διεθνή / Τουρκία: Σε δίκη στελέχη οργάνωσης για τα δικαιώματα της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας - Κατηγορούνται για «ανηθικότητα»

Η ομοφυλοφιλία δεν είναι παράνομη στην Τουρκία, αλλά η ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα αποτελεί συχνά στόχο των αρχών, οι οποίες την κατηγορούν για τη μείωση του ποσοστού γεννήσεων στη χώρα
THE LIFO TEAM