Νέα Ζηλανδία: Εταιρεία που ιδρύθηκε από φοιτητές έδωσε μπόνους 10.000 δολαρίων στους υπαλλήλους της

Νέα Ζηλανδία: Εταιρεία που ιδρύθηκε από φοιτητές έδωσε μπόνους 10.000 δολαρίων στους υπαλλήλους της Facebook Twitter
Πηγή: Kami.
0

Μια εκπαιδευτική εφαρμογή που ιδρύθηκε από ομάδα φοιτητών πανεπιστημίου πριν από εννέα χρόνια εξέπληξε τους 53 υπαλλήλους της με ένα γενναιόδωρο μπόνους 10.000 δολαρίων, αφού χαρακτηρίστηκε η ταχύτερα αναπτυσσόμενη εταιρεία στη Νέα Ζηλανδία.

Η Kami, που σημαίνει «χαρτί» στα Ιαπωνικά, είναι μια ψηφιακή πλατφόρμα και εφαρμογή, η οποία επιτρέπει σε δασκάλους και μαθητές να αλληλεπιδρούν και να συνεργάζονται είτε εντός της τάξης είτε εξ αποστάσεως.

Η εν λόγω εταιρεία δεν είναι η μόνη που πρόσφατα προχώρησε σε μια τόσο γενναιόδωρη κίνηση επιβράβευσης των εργαζομένων της. Η αμερικανική εταιρεία ρούχων Spanx την περασμένη εβδομάδα ανακοίνωσε ότι έδωσε στους υπαλλήλους της δύο αεροπορικά εισιτήρια πρώτης θέσης και 10.000 δολάρια στον καθένα.

Η Kami ιδρύθηκε το 2013 από φοιτητές του πανεπιστημίου του Όκλαντ, οι οποίοι αναζητούσαν έναν τρόπο να βελτιστοποιήσουν ψηφιακά τη λήψη σημειώσεων. Η υπηρεσία χρησιμοποιείται πλέον σε περισσότερες από 180 χώρες και από πάνω από 30 εκατομμύρια δασκάλους και μαθητές.

Ενδεικτικό είναι ότι τουλάχιστον το 90% των σχολείων στις Ηνωμένες Πολιτείες χρησιμοποιούν την πλατφόρμα.

Την περασμένη εβδομάδα, η εταιρεία εξασφάλισε την πρώτη θέση στον δείκτη «Deloitte Fast 50 2021», σημειώνοντας «αξιοσημείωτη αύξηση εσόδων 1.177% τα τελευταία τρία χρόνια».

Στο πλαίσιο αυτό, για να γιορταστεί τόσο αυτή η επιτυχία όσο και το ότι ξεπέρασε τους 30 εκατομμύρια χρήστες, αποφάσισε να επιβραβεύσει τους υπαλλήλους της.

«Η ομάδα μας δούλευε απίστευτα πολλές ώρες, έκανε πολλές θυσίες τους τελευταίους 18 μήνες, υποστηρίζοντας δασκάλους και μαθητές παγκοσμίως. Θέλαμε έναν τρόπο να τους πούμε ευχαριστώ και να τους αναγνωρίσουμε όσα έχουν πετύχει», είπε ένας εκ των ιδρυτών.

Η εταιρεία ανακοίνωσε το μπόνους μέσω μιας κλήση του Zoom αυτή την εβδομάδα, με τους υπαλλήλους να μένουν«σοκαρισμένοι και έκπληκτοι».

Με πληροφορίες από Guardian

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ