«Ναι το έκανα, τη σκότωσα»- 6χρονος πυροβόλησε τη δασκάλα του και μετά καυχιόταν

«Ναι το έκανα, τη σκότωσα»- 6χρονος πυροβόλησε τη δασκάλα του και μετά καυχιόταν Facebook Twitter
Φωτ.: Facebook
0

Ένας 6χρονος που πυροβόλησε τη δασκάλα του τον περασμένο Ιανουάριο, αργότερα καυχιόταν για την πράξη του σε υπάλληλο του σχολείου, σύμφωνα με δικαστικά έγγραφα.

Σύμφωνα με τη δικογραφία, ο 6χρονος που πυροβόλησε τη δασκάλα του, Abigail Zwerner, μέσα στο σχολείο στην Βιρτζίνια, καυχιόταν στη συνέχεια για το περιστατικό. Ομολόγησε μάλιστα την επίθεση, λέγοντας χαρακτηριστικά «το έκανα, τη σκότωσα» προσθέτοντας ότι «πήρα το όπλο της μαμάς μου χθες το βράδυ».

Όπως αναφέρεται στη δικογραφία, η δασκάλα της Α' τάξης του σχολείου, είδε ξαφνικά το 6χρονο παιδί να στέκεται δίπλα της και να βγάζει ένα όπλο από το μπουφάν του. «Τι κάνεις», τον ρώτησε πριν ο 6χρονος αρχίζει να πυροβολεί.

Στα έγγραφα αναφέρεται και ένα άλλο περιστατικό με τον ίδιο μαθητή ενώ ήταν στο νηπιαγωγείο. Μια συνταξιούχος δασκάλα είπε στην αστυνομία ότι άρχισε να «την πνίγει σε σημείο που δεν μπορούσε να αναπνεύσει».

Γλίτωσε από τους πυροβολισμούς και υπέβαλε μήνυση για 40 εκατ. δολάρια

Η Abigail Zwerner, που επέζησε από τους πυροβολισμούς υποβλήθηκε σε τέσσερις επεμβάσεις για τα τραύματα στο χέρι και το στήθος. Υπέβαλε μήνυση 40 εκατομμυρίων δολαρίων πριν λίγες εβδομάδες.

Αν και στον 6χρονο δεν έχουν απαγγελθεί κατηγορίες, η μητέρα του κατηγορείται για κακουργηματική παραμέληση ανηλίκου και σε βαθμό πλημμελήματος για το ότι άφησε απερίσκεπτα γεμάτο πυροβόλο όπλο θέτοντας σε κίνδυνο ένα παιδί. Τον Ιούνιο κατηγορήθηκε επίσης για παράνομη κατοχή πυροβόλου όπλου και για ψευδή δήλωση κατά την αγορά πυροβόλου όπλου. Θα δικαστεί τον Οκτώβριο και μπορεί να αντιμετωπίσει ποινή φυλάκισης έως και 25 ετών.

Ένας δικηγόρος της οικογένειας του παιδιού δήλωσε στο CNN πως «Το παιδί αντιμετωπίζει ακραία συναισθηματικά προβλήματα και όλοι δουλεύουμε για να βελτιώνεται κάθε μέρα». Επίσης, ο δικηγόρος ανέφερε ότι το παιδί υποβάλλεται σε θεραπεία και έχει δείξει σημάδια βελτίωσης. 

Με πληροφορίες από CNN

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έλον Μασκ: «Φρένο» στα σχέδια για νέο κόμμα – Στήριξη σε Ρεπουμπλικανούς και Τζ.Ντ. Βανς

Διεθνή / Έλον Μασκ: «Φρένο» στα σχέδια για νέο κόμμα – Στήριξη σε Ρεπουμπλικανούς και Τζέι Ντι Βανς

Ο Έλον Μασκ φαίνεται να παγώνει τα σχέδιά του για τη δημιουργία νέου πολιτικού κόμματος στις ΗΠΑ, φοβούμενος ρήξη με τους Ρεπουμπλικανούς. Αντίθετα, σκέφτεται να στηρίξει τον αντιπρόεδρο JD Vance για τις εκλογές του 2028.
LIFO NEWSROOM
Ο Κρις Μάρτιν για το ζευγάρι στο «σκάνδαλο με τον CEO στους Coldplay»: «Τους στέλνουμε αγάπη»

Διεθνή / Ο Κρις Μάρτιν για το ζευγάρι στο «σκάνδαλο με τον CEO στους Coldplay»: «Τους στέλνουμε αγάπη»

Ευχαριστούμε που ήρθατε μετά από εκείνο το φιάσκο, αλλά όταν η ζωή σου πετά λεμόνια, να τα κάνεις λεμονάδα, είπε σε συναυλία των Coldplay αναφερόμενος σε όσα έγιναν τον Ιούλιο στη Βοστώνη
LIFO NEWSROOM
Τραμπ: Σχέδιο για ΝΑΤΟϊκή δύναμη ασφαλείας στην Ουκρανία χωρίς φυσικά Αμερικανούς στρατιώτες

Διεθνή / Το σχέδιο Τραμπ για ΝΑΤΟϊκού τύπου δύναμη ασφαλείας στην Ουκρανία χωρίς Αμερικανούς στρατιώτες

Ο Ντόναλντ Τραμπ σχεδιάζει ευρωπαϊκή δύναμη ασφαλείας στην Ουκρανία μετά από πιθανή ειρηνευτική συμφωνία - Οι ΗΠΑ εξετάζουν παροχή αεροπορικής υποστήριξης, αποκλείοντας όμως την ανάπτυξη χερσαίων στρατευμάτων
LIFO NEWSROOM