Ν. Αφρική: Τον σκότωσαν τα λιοντάρια που είχε μεγαλώσει, μπροστά στα μάτια της συζύγου του

Ν. Αφρική: Τον σκότωσαν τα λιοντάρια που είχε μεγαλώσει, μπροστά στα μάτια της συζύγου του Facebook Twitter
Ο Γουέστ Μάθιουσον βρήκε τραγικό θάνατο έπειτα από επίθεση λευκών λιονταριών (Πηγή φωτό Facebook)
0

Ο Γουέστ Μάθιουσον, ιδιοκτήτης γνωστού καταλύματος για σαφάρι στη Ν. Αφρική, βρήκε τραγικό θάνατο έπειτα από επίθεση δύο λευκών λιονταριών που είχε μεγαλώσει.

Ο Μάθιουσον είχε βγάλει τα δύο θηλυκά λιοντάρια για βόλτα, ενώ η σύζυγός του ακολουθούσε με το αυτοκίνητο. Κάποια στιγμή, το ένα λιοντάρι έγινε επιθετικό προς το άλλο και μετά έστρεψε την προσοχή του στον Μάθιουσον. Η σύζυγός του προσπάθησε να αποσπάσει την προσοχή των ζώων, αλλά ήταν ήδη αργά, σύμφωνα με το BBC.

Όταν έφτασε η αστυνομία στο σημείο, ο Μάθιουσον έφερε πολλαπλά τραύματα και οι διασώστες διαπίστωσαν τον θάνατό του επιτόπου. Τα ζώα ναρκώθηκαν μετά την επίθεση και μεταφέρθηκαν σε κέντρο για απειλούμενα είδη. Συγγενείς του Μάθιουσον δήλωσαν ότι ενδεχομένως η επίθεση να ήταν αποτέλεσμα εξαιρετικά άγριου «παιχνιδιού» ανάμεσα στα δύο λιοντάρια.

Σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ, ο άτυχος άνδρας είχε σώσει τα δύο λιοντάρια όταν ήταν μόλις λίγων ημερών, καθώς προορίζονταν για κυνήγι εντός περιφραγμένου χώρου. Από τότε, τα μεγάλωσε φιλοξενώντας τα σε ειδικό χώρο στο κατάλυμά του.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οκτώ χρόνια από την απόπειρα πραξικοπήματος στην Τουρκία - Γιατί CIA και άλλοι δεν το πίστεψαν ποτέ

Διεθνή / Τουρκία: Αποτυχημένο πραξικόπημα κατά Ερντογάν 8 χρόνια μετά - Γιατί η CIA δεν το πίστεψε ποτέ

Από το 2016 συνολικά 705.172 Τούρκοι κρατήθηκαν ή συνελήφθησαν - Το πραξικόπημα έδωσε στον Ερντογάν όσα χρειαζόταν για να εδραιώσει την απόλυτη κυριαρχία του και άλλαξε την Τουρκία
ΠΕΤΡΟΣ ΚΡΑΝΙΑΣ