Μοντέλο με κολοστομία δηλώνει ότι δεν ντρέπεται για το σώμα του και συγκινεί

0

Το όνομά της είναι Jearlean Taylor, είναι μοντέλο, έχει κάνει μεγάλες φωτογραφίσεις για τη Vogue, το Elle και άλλα μεγάλα περιοδικά μόδας και ποτέ δεν σκέφθηκε ότι οι σάκοι κολοστομίας που είναι κολλημένοι στο σώμα της θα εμπόδιζαν την καριέρα και τα όνειρά της. 

Άλλωστε, ζει μ' αυτούς από τότε που ήταν 3 ετών, όταν διαγνώστηκε με προχωρημένου σταδίου κολπικό καρκίνο. «Μεγάλωσα μ' αυτούς, μεγάλωσα με τον τρόμο και τη ντροπή μήπως κάποιος καταλάβει τι έχω και πώς το έπαθα, ειδικά τα αγόρια στο σχολείο. Αναρωτιόμουν αν θα με αποδεχθούν, αν θα με κοιτούν περίεργα. Ένα μεγάλο μέρος της ζωή μου το έζησα έτσι», λέει. 

Πριν από λίγα χρόνια και εκτός από το μόντελινγκ, η Jearlean αποφάσισε να δημιουργήσει και έναν οργανισμό που ονόμασε Osto Beauties, με στόχο να ενθαρρύνει γυναίκες που αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα, να απαντήσει σε ερωτήσεις που ίσως τις βασανίζουν και δεν μπορούν να εκμυστηρευτούν, να τις κάνει να αποδεχθούν το σώμα τους με την πάθησή του. 


«Από το πώς μπορεί να επιβιώσει, μέχρι το τι μπορεί να φοράει για να νιώθει κομψή και άνετη, όλα έχουν θέση εδώ, τίποτα δεν μένει αναπάντητο», λέει η ίδια και συνεχίζει:

«Η ζωή είναι αυτό που συμβαίνει και για πολλούς ανθρώπους η ζωή συμβαίνει να είναι έτσι. Όταν πίστεψα ότι η κλινική μου κατάσταση δεν θα μου υπαγορεύσει τη ζωή που θα ζήσω, αποφάσισα ότι μπορώ να είμαι και μοντέλο και συγγραφέας και ομιλήτρια. Αποφάσισα ότι ακριβώς η κατάσταση της υγείας μου και όλα όσα πέρα -ο πόνος, τα νοσοκομεία, το άγχος για το μέλλον, μπορούν τελικά να είναι η ευλογία όχι μόνο της δικής μου ζωής, αλλά και της ζωής άλλων ανθρώπων».

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένα παιδί λάτρευε τον πουρέ μήλου με κανέλα. Μετά έπαθε δηλητηρίαση από μόλυβδο.

Διεθνή / Η παιδική τροφή που δηλητηρίαζε αργά το παιδί τους

Πώς 52 μικρά παιδιά δηλητηριάζονταν συστηματικά από μόλυβδο, μέχρι να γίνει σαφές ποιο ήταν το συστατικό εκείνο της διατροφής τους, που σταδιακά θα μπορούσε να τα οδηγήσει ακόμα και σε μόνιμες νευροαναπτυξιακές αναπηρίες
NEWSROOM