Μόνος ξανά ο πρίγκιπας Αλβέρτος- Η μακρά απουσία της Σαρλίν και οι φήμες για τρίτο νόθο παιδί

Μόνος ξανά ο πρίγκιπας Αλβέρτος- Η μακρά απουσία της Σαρλίν και οι φήμες για τρίτο νόθο παιδί Facebook Twitter
0

Ο πρίγκιπας Αλβέρτος του Μονακό πήγε με τα παιδιά του στο Ωκεανογραφικό Μουσείο, ενώ η πριγκίπισσα Σαρλίν παραμένει στη Νότια Αφρική, μην μπορώντας να επιστρέψει. 

Η 6χρονη πριγκίπισσα Γαβριέλα με τον δίδυμο αδερφό της, πρίγκιπα Ζακ, κάθοντας στο πλευρό του 63χρονου πατέρα τους, με την μητέρα τους να απουσιάζει για ακόμη μια φορά, καθώς δεν ήταν σε θέση να γυρίσει σπίτι από ένα πρόσφατο ταξίδι στη Νότια Αφρική, λόγω μίας μόλυνσης. 

Η πριγκίπισσα Σαρλίν, που απουσίαζε επίσης από το Grand Prix του Μονακό την περασμένη εβδομάδα, επισκέφτηκε την χώρα όπου μεγάλωσε, για να βοηθήσει στον αγώνα κατά της λαθροθηρίας ρινόκερων- αλλά τώρα καταπολεμά μια λοίμωξη ΩΡΛ, «που δεν της επιτρέπει να ταξιδέψει» σύμφωνα με δήλωση από το παλάτι του Μονακό.

Φήμες και για τρίτο νόθο παιδί του πρίγκιπα Αλβέρτου


Η μακρά απουσία της πριγκίπισσας Σαρλίν έχει ενισχύσει ωστόσο τα σενάρια πως ενδεχομένως έφυγε από το Μονακό μετά την έντονη φημολογία για νέο εξώγαμο παιδί του πρίγκιπα Αλβέρτου.

Ο 62χρονος πρίγκιπας, ο οποίος έχει ήδη δύο νόθα παιδιά, φέρεται να είχε σχέση με μία γυναίκα από τη Βραζιλία, με την οποία απέκτησε μία κόρη το 2005. Και παρόλο που οι δικηγόροι του χαρακτηρίζουν τον ισχυρισμό ως «φάρσα», φέρεται να πλήγωσε πολύ την Σαρλίν, δεδομένου ότι εκείνη την εποχή έβγαινε ήδη μαζί της. «Η τελευταία υπόθεση αναφέρεται σε μια εποχή που η σαρλίν ήταν ήδη ερωτευμένη μαζί του», ανέφερε πηγή στην Daily Mail.

Τι απαντά το Παλάτι του Μονακό για την απουσία της πριγκίπισσα Σαρλίν

Από την πλευρά του, το παλάτι του Μονακό, σε σχετική ανακοίνωση στις 22 Μαΐου, είχε αναφέρει: «Στη διάρκεια ενός ταξιδιού στην αφρικανική ήπειρο ως μέρος μιας αποστολής προστασίας της άγριας ζωής, η πριγκίπισσα Σαρλίν εμφάνισε μόλυνση ΩΡΛ που δεν της επιτρέπει να ταξιδέψει. Δυστυχώς, δεν θα μπορέσει να παρακολουθήσει το Grand Prix της Formula 1 του Μονακό. Η πριγκίπισσα στέλνει τις καλύτερες ευχές της στο Automobile Club του Μονακό, διοργανωτή της εκδήλωσης, καθώς και στους οδηγούς και τις ομάδες που συμμετέχουν σε αυτό τον μεγάλο αγώνα».

Το ταξίδι της πριγκίπισσας Σαρλίν στη Νότια Αφρική

Την περασμένη Πέμπτη, η πριγκίπισσα Σαρλίν δημοσίευσε στο Instagram μια φωτογραφία της με έναν ρινόκερο, από τον οποίο είχαν αφαιρεθεί τα κέρατα σε μια προσπάθεια απομάκρυνησης των λαθροθήρων. Η διαδικασία βοηθά τα ζώα να επιβιώσουν ακόμη κι αν συναντήσουν κάποιον λαθροκυνηγό, που θα σκότωνε έναν ρινόκερο ειδικά για τα κέρατα. 

Η πριγκίπισσα φωτογραφήθηκε να αγκαλιάζει έναν από τους ρινόκερους, που είχε επιδέσμους στα μάτια και τα αυτιά, μετά την διαδικασία. 

Η Σαρλίν βρέθηκε τελευταία φορά στη Νότια Αφρική πριν από μόλις δυο μήνες για την κηδεία του βασιλιά των Ζουλού, που πέθανε σε ηλικία 72 ετών λόγω επιπλοκών από τον διαβήτη. 

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε κρίσιμο σημείο η συμμαχία AUKUS: Οι ΗΠΑ κάνουν πίσω για τα πυρηνοκίνητα υποβρύχια προς Αυστραλία

Διεθνή / Σε κρίσιμο σημείο η συμμαχία AUKUS: Οι ΗΠΑ κάνουν πίσω για τα πυρηνοκίνητα υποβρύχια προς Αυστραλία

Η συμφωνία AUKUS για μεταφορά πυρηνοκίνητων υποβρυχίων από ΗΠΑ προς Αυστραλία επανεξετάζεται από το Πεντάγωνο, με πολιτικές και στρατιωτικές εντάσεις να φουντώνουν
LIFO NEWSROOM
Ακυρώθηκαν οι πτήσεις προς Ισραήλ και Ιράν: Τι δικαιώματα έχουν οι επιβάτες -Τι καλύπτει η ταξιδιωτική ασφάλιση

Διεθνή / Ακυρώθηκαν οι πτήσεις προς Ισραήλ και Ιράν: Τι δικαιώματα έχουν οι επιβάτες -Τι καλύπτει η ταξιδιωτική ασφάλιση

Εκατοντάδες πτήσεις ματαιώθηκαν ή ανακατευθύνθηκαν μετά τις επιθέσεις μεταξύ Ισραήλ και Ιράν – Ποια είναι τα δικαιώματα αποζημίωσης, τι προβλέπεται για την ασφαλιστική κάλυψη και πώς οργανώνονται οι πτήσεις επαναπατρισμού
LIFO NEWSROOM
Γαλλία: Σε 4ετή φυλάκιση με αναστολή καταδικάσθηκε ο πρώην πρωθυπουργός Φρανσουά Φιγιόν

Διεθνή / Γαλλία: Σε 4ετή φυλάκιση με αναστολή καταδικάσθηκε ο πρώην πρωθυπουργός Φρανσουά Φιγιόν

Περίπου 8 χρόνια μετά τις αποκαλύψεις για την εικονική απασχόληση της συζύγου του που οδήγησαν στην καταδίκη του για υπεξαίρεση δημόσιου χρήματος - Το πρόστιμο που πρέπει να πληρώσει
LIFO NEWSROOM