Μια στιγμή αληθινής ευφυΐας του ουρακοτάγκου Rajang

0

Πριν από λίγες μέρες πέθανε, έχοντας φτάσει 50 χρονών, ο Rajang, ίσως ο διασημότερος και πιο ευφυής ουρακοτάγκος που έζησε σε περιβάλλον εγκλεισμού και αγαπήθηκε όσο λίγα άγρια ζώα από την παγκόσμια κοινή γνώμη.

O Rajang ήταν από τις μεγάλες αδυναμίες του μάγου Matt G, ο οποίος κατά το παρελθόν δεν είχε διστάσει να μαγνητοσκοπήσει μερικά μοναδικά στιγμιότυπα του ουρακοτάγκου. Σε αυτά η εξυπνάδα του αποκαλυπτόταν σε όλο της το μεγαλείο, μέσα από το προστατευμένο περιβάλλον του ζωολογικού κήπου του Κόλτσεστερ. 

Εκεί, ο μάγος πριν από δύο χρόνια είχε επιχειρήσει το τρικ με τραπουλόχαρτα που βλέπετε στο βίντεο, το οποίο ο Rajang κατάφερε να αντιγράφει σε ελάχιστο χρόνο, ίσως πραγματικά παίζοντας με τα νεύρα του μάγου. 

Ο Matt G ανάρτησε αυτό το χαρακτηριστικό στιγμιότυπο στη σελίδα του στο Facebook, γράφοντας ένα συγκινητικό μήνυμα για τον φίλο του που έφυγε από τη ζωή. «Πόσο θλιβερά νέα», έγραψε, όταν πληροφορήθηκε τον θάνατο του ουρακοτάγκου και συνέχισε: «Αυτός ο τύπος μου πρόσφερε μια στιγμή αληθινής μαγείας που δεν θα ξεχάσω ποτέ. Καλή ανάπαυση μεγαλόσωμε φίλε μου!».

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τι συμβαίνει στο BBC: Πώς ένα εσωτερικό έγγραφο άνοιξε τον ασκό του Αιόλου

Διεθνή / Τι συμβαίνει στο BBC: Πώς ένα εσωτερικό έγγραφο άνοιξε τον ασκό του Αιόλου

Το BBC βρίσκεται στο επίκεντρο μιας πρωτοφανούς θεσμικής αναταραχής, που δεν περιορίζεται σε ένα μεμονωμένο δημοσιογραφικό σφάλμα, αλλά αγγίζει τον τρόπο διοίκησης και τη σχέση του οργανισμού με την πολιτική εξουσία
LIFO NEWSROOM
ANTIFA ΗΠΑ ΕΛΛΑΔΑ

Διεθνή / Στο στόχαστρο των ΗΠΑ η Antifa: Ποιες δύο ελληνικές οργανώσεις χαρακτηρίζονται τρομοκρατικές

Οι δύο αυτές ελληνικές οργανώσεις μπαίνουν στη λίστα του Στέιτ Ντιπάρτμεντ για τις Ξένες Τρομοκρατικές Οργανώσεις (FTOs) και τους Ειδικά Καθορισμένους Διεθνείς Τρομοκράτες (SDGTs)
LIFO NEWSROOM
10 χρόνια μετά το Μπατακλάν: Η Γαλλία δεν ξεχνά τα θύματα της τρομοκρατικής επίθεσης

Διεθνή / 10 χρόνια μετά το Μπατακλάν: Η Γαλλία δεν ξεχνά τα θύματα της τρομοκρατικής επίθεσης

Στις 13 Νοεμβρίου 2015, τρεις ένοπλοι εισέβαλαν στο Μπατακλάν στη διάρκεια συναυλίας, προκαλώντας μία από τις πιο πρωτοφανείς και αιματηρές τρομοκρατικές επιθέσεις στην Ευρώπη
LIFO NEWSROOM