Μεξικό: Mυστήριο με την αποκάλυψη ανθρώπινων υπολειμμάτων σε βαρέλια με θειικό οξύ

Μεξικό: Mυστήριο με την αποκάλυψη ανθρώπινων υπολειμμάτων σε βαρέλια με θειικό οξύ Facebook Twitter
4

Ανθρώπινα λείψανα βρέθηκαν σε βαρέλια με θειικό οξύ στην πολιτεία Πουέμπλα του νότιου και κεντρικού Μεξικού, τα οποία ανήκαν σε ενήλικες άνδρες, ανακοίνωσε το υπουργείο Δικαιοσύνης της πολιτείας.


Η κυβέρνηση της πολιτείας είχε επιβεβαιώσει νωρίτερα αυτή την εβδομάδα ότι βρέθηκαν σε 10 φάρμες παραγωγής γαλακτοκομικών βαρέλια με θειικό οξύ που περιείχαν ανθρώπινα υπολείμματα.


Τα λείψανα «ανήκουν σε ενήλικες άρρενες, εξετάζονται από ειδικούς στο Σαν Αντρές Κάλπαν για να εξαχθεί γενετικό υλικό. Δεν υπάρχει καμιά ένδειξη ότι ανάμεσά τους βρίσκονταν γυναίκες ή ανήλικοι», σύμφωνα με μια ανακοίνωση του υπουργείου Δικαιοσύνης της Πουέμπλα που δημοσιοποιήθηκε χθες Σάββατο.


Σύμφωνα με δημοσιεύματα σε ΜΜΕ, τα λείψανα μπορεί να ανήκουν σε πρόσωπα που είχαν απαχθεί στον δήμο Σουατλανσίνγο, όπου ένοπλοι σκότωσαν τουλάχιστον δύο ανθρώπους κι απήγαγαν άγνωστο αριθμό άλλων σε ένα πανηγύρι.


Οι αρχές δεν είναι σε θέση να επιβεβαιώσουν το δημοσίευμα, ενώ επισήμαναν πως το τελευταίο διάστημα έχουν λάβει μόλις έξι καταγγελίες για απαγωγές.

4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μαρία Γαβουνέλη: «Πώς η Ελλάδα θα αποκρούσει μια επίθεση φιλίας από την Τουρκία χωρίς να γίνει το κακό παιδί;»

Οπτική Γωνία / Πώς η Ελλάδα θα αποκρούσει μια επίθεση φιλίας από την Τουρκία χωρίς να γίνει το κακό παιδί

Μιλά στη LiFO η καθηγήτρια στη Νομική Σχολή του Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και γενική διευθύντρια του ΕΛΙΑΜΕΠ Μαρία Γαβουνέλη
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

σχόλια

4 σχόλια

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ