Μελάνια Τραμπ: «Είμαι το άτομο που έχει δεχθεί το περισσότερο bullying στον κόσμο»

Μελάνια Τραμπ: «Είμαι το άτομο που έχει δεχθεί το περισσότερο bullying στον κόσμο» Facebook Twitter
0

Η Μελάνια Τραμπ ισχυρίζεται πως είναι «το άτομο που έχει δεχθεί το περισσότερο bullying στον κόσμο».

Η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ δήλωσε στο ABC News πως οι προσωπικές επιθέσεις εναντίον της είναι εκείνες που την ενέπνευσαν να ξεκινήσει την εκστρατεία «Be Best» κατά του bullying. 

«Θα μπορούσα να πω ότι είναι το άτομο που έχει δεχθεί το περισσότερο bullying στον κόσμο», ανέφερε σε συνέντευξή της, που μαγνητοσκοπήθηκε στη διάρκεια της πρόσφατης επίσκεψής της στην Αφρική. «Ένα από αυτά [τα άτομα]- αν δεις όντως τι λέει ο κόσμος για μένα», πρόσθεσε. 

Σε ερώτηση για το πώς το bullying μπορεί να επηρεάσει τα παιδιά, ανάμεσά τους και τον γιο της Μπάρον, η Μελάνια είπε πως γι' αυτόν ακριβώς τον λόγο η πρωτοβουλία της εστιάζει στα social media και την διαδικτυακή συμπεριφορά. «Πρέπει να επιμορφώσουμε τα παιδιά για την κοινωνική, συναισθηματική συμπεριφορά, ώστε όταν μεγαλώσουν να γνωρίζουν πώς να διαχειρίζονται τέτοια θέματα. Είναι πολύ σημαντικό», τόνισε η ίδια. 


Επικριτές της Μελάνια Τραμπ την έχουν κατηγορήσει ευθέως για υποκρισία με αφρομή την συγκεκριμένη πρωτοβουλία, δεδομένης της συμπεριφοράς του συζύγου της, Ντόναλντ, στο Twitter, όπου επανειλημμένα έχει εκφραστεί με σκληρά και υποτιμητικά λόγια για τους αντιπάλους του κι όσους θεωρεί «εχθρούς».

«Γνωρίζω πολύ καλά πως ο κόσμος είναι καχύποπτος απέναντί μου στο συγκεκριμένο ζήτημα. Έχω δεχθεί έντονη κριτική για την δέσμευσή μου σε αυτόν τον σκοπό και ξέρω πως θα συνεχίσω να δέχομαι, αλλά δεν πρόκειται να με σταματήσει από το να πράττω το σωστό. Είμαι εδώ με έναν σκοπό: να βοηθήσω τα παιδιά και την επόμενη γενιά μας», εξήγησε η Πρώτη Κυρία. 

Στη συνέντευξή της στο ABC, η Μελάνια αρνήθηκε πως ασκεί «τον περισσότερο έλεγχο» πάνω στον Αμερικανό πρόεδρο, αλλά έσπευσε να προσθέσει πως συχνά του δίνει «την ειλικρινή συμβουλή» της σχετικά με το ποια μέλη της κυβέρνησης θα έπρεπε να εμπιστεύεται. «Είναι δύσκολο να κυβερνάς. Πρέπει πάντα να φυλάς τα νώτα σου», σημείωσε.

Σχετικά με το ύφος του Ντόναλντ Τραμπ της και τις συχνά απαράδεκτες εκφράσεις που χρησιμοποιεί στο Twitter, η Μελάνια Τραμπ είχε σχολιάσει το 2016: «Όπως πάρα πολλοί από εσάς γνωρίζετε, όταν του επιτίθεσαι τότε αντεπιτίθεται δέκα φορές πιο δυνατά. Δεν έχει σημασία ποιος είσαι, άντρας ή γυναίκα, αντιμετωπίζει τους πάντες ισότιμα». 

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΙΣΡΑΗΛ ΛΙΒΑΝΟΣ ΦΡΟΥΡΟΙ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ

Διεθνή / Ισραηλινό πλήγμα στον Λίβανο: «Εξουδετερώθηκε στέλεχος των Φρουρών της Επανάστασης», λέει το Ισραήλ

Πρόκειται για τον Χουσέιν Μαχμούντ Μαρσάντ αλ-Τζαουάρι, τον οποίο το Ισραήλ εμφανίζει ως βασικό παράγοντα της «Μονάδας 840» της ιρανικής Δύναμης Κουντς
THE LIFO TEAM
ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΑΝΤΡΙΟΥ ΤΖΕΦΡΙ ΕΠΣΤΑΙΝ

Διεθνή / Πρίγκιπας Άντριου: «Να έρθει στις ΗΠΑ για εξηγήσεις», λέει θύμα του Έπσταϊν

Η Μαρίνα Λασέρντα, που κακοποιήθηκε από τον Έπσταϊν όταν ήταν ανήλικη, ανέφερε ότι ο Μάουντμπάτεν-Ουίνδσορ θα έπρεπε να παρουσιαστεί ενώπιον των αμερικανικών αρχών και να απαντήσει σε ερωτήματα για την υπόθεση
THE LIFO TEAM
Βασιλιάς Κάρολος: Κάλεσε για ενότητα στο χριστουγεννιάτικο μήνυμα, με φόντο τον διχασμό

Διεθνή / Βασιλιάς Κάρολος: Κάλεσε για ενότητα στο χριστουγεννιάτικο μήνυμα, με φόντο τον διχασμό

Ο βασιλιάς Κάρολος κάλεσε τους πολίτες να «γνωρίσουν τους γείτονές τους» και να στηρίξουν ο ένας τον άλλον σε έναν κόσμο που, όπως είπε, δείχνει ολοένα και πιο διχασμένος
THE LIFO TEAM
ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΚΑΡΟΛΟΣ ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΟΥΙΛΙΑΜ ΚΕΙΤ ΜΙΝΤΛΕΤΟΝ

Διεθνή / Βασιλιάς Κάρολος: Με Ουίλιαμ και Κέιτ στο πλευρό του περπάτησε προς τη χριστουγεννιάτικη λειτουργία

Ο βασιλιάς Κάρολος και η βασίλισσα Καμίλα περπάτησαν μέχρι τον ναό της Αγίας Μαρίας Μαγδαληνής, συνοδευόμενοι από τον πρίγκιπα και την πριγκίπισσα της Ουαλίας, Γουίλιαμ και Κέιτ, καθώς και τα παιδιά τους
THE LIFO TEAM