Μαράια Κάρεϊ: Έδωσε μία εκ βαθέων συνέντευξη, κάνοντας αφρόλουτρο- Τα δύσκολα παιδικά χρόνια

Μαράια Κάρεϊ: Έδωσε μία εκ βαθέων συνέντευξη, κάνοντας αφρόλουτρο- Τα δύσκολα παιδικά χρόνια Facebook Twitter
0

Η Μαράια Κάρεϊ δήλωσε πως αδυνατεί να μην συμπεριφέρεται σαν «ντίβα» και το απέδειξε και με την τελευταία της συνέντευξη, την οποία παραχώρησε τηλεφωνικώς ενώ έπαιρνε το μπάνιο της.

«Υπάρχουν πράγματα που ο κόσμος δεν γνωρίζει, λόγω του χαρακτηρισμού "ντίβα" είναι το πρώτο που βλέπει» σημείωσε η δημοφιλής τραγουδίστρια στο W Magazine.

Και αφού η κατάσταση έχει ως εξής – και επειδή εν μέρει είναι πράγματι ντίβα, όπως παραδέχθηκε – αποφασίζει να διατηρεί ζωντανό τον μύθο. «Δεν μπορώ να κάνω αλλιώς» εξήγησε.

 

Η στάση της αυτή, ανέφερε, είναι εν μέρει αποτέλεσμα «επιτήδευσης» και εν μέρει ανατροφής. Μεγαλώνοντας σε μία πολυπολιτισμική οικογένεια, με λευκή μητέρα και λατίνο πατέρα, ένιωθε πάντα «διαφορετική» στη γειτονιά της στη Νέα Υόρκη.

Περιέγραψε την παιδική της ηλικία ως «εξαιρετικά δυσλειτουργική (…) σε βαθμό που είναι σοκαριστικό» ότι κατάφερε να ξεφύγει απ΄αυτή τη ζωή. 

«Ο κόσμος νομίζει ότι είχα ζωή πριγκίπισσας ή ο,τιδήποτε άλλο, ένα είδος παραμυθένιας ζωής όπου απλά εμφανίστηκα, όπως, "Εδώ είμαι!". Και δεν είναι έτσι», δήλωσε στο περιοδικό.

Οι εμπειρίες αυτές έχουν δημιουργήσει την ανάγκη να δώσει στα παιδιά της, τα 11χρονα δίδυμα Μορόκαν και Μονρό, «ό,τι μπορούν να έχουν».

Αυτές τις οι επιθυμίες εκφράζονται και στο βιβλίο της «The Christmas Princess (σ.σ. η Πριγκίπισσα των Χριστουγέννων)» με πρωταγωνίστρια τη μικρή Μαράια.

«Μιλάμε για ένα μικρό κορίτσι που ξεπερνά τις αντιξοότητες και καταλήγει να βοηθάει άλλους ανθρώπους μέσω της μουσικής» απάντησε, ερωτώμενη για το όνομα της ηρωίδας.  

Με πληροφορίες από Page Six

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ