Λιζ Τρας: «Απορρίφθηκε η κάρτα της» σε εστιατόριο, πλήρωσε η παρέα της

Η Λιζ Τρας κάνει γκριμάτσα Facebook Twitter
Φωτ.: EPA
0

Ένα απρόοπτο συνέβη στην Λιζ Τρας κατά τη διάρκεια γεύματος σε εστιατόριο, καθώς όταν πήγε να πληρώσει απορρίφθηκε η κάρτα της, σύμφωνα με τη Sun. 

Η 47χρονη- που έγινε η πρωθυπουργός της Βρετανίας με τη συντομότερη θητεία- βρέθηκε σε αμήχανη θέση αφού γευμάτισε με φιλικό της πρόσωπο σε εστιατόριο στο Λονδίνο, σύμφωνα με αυτές τις πληροφορίες. 

«Το εστιατόριο είχε κόσμο και η Λιζ Τρας γευμάτισε με φιλικό της πρόσωπο. Συζητούσαν και ήταν εκεί για περίπου μία ώρα», περιέγραψε πηγή της Sun. 

«Όμως, όταν ο λογαριασμός έφερε το μηχάνημα, προκειμένου να πληρωθεί ο λογαριασμός, η κάρτα της απορρίφθηκε. Ήταν εμφανές ότι ήταν μπερδεμένη, οπότε προσπάθησε ξανά», συνέχισε η ίδια πηγή. 

Το άτομο με το οποίο γευμάτισε η πρώην πρωθυπουργός παρενέβη και πλήρωσε τον λογαριασμό, που σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες εκτιμάται ότι ήταν κάτω από 20 λίρες. 

«Όλοι στο εστιατόριο μπορούσαν να δουν τι συνέβαινε και κάποιοι έκαναν αστεία ότι ξεκάθαρα δεν παίρνει τον πρωθυπουργικό μισθό πλέον», ανέφερε η πηγή της Sun και συμπλήρωσε ότι η Τρας έφυγε όσο μπορούσε πιο γρήγορα από το εστιατόριο. 
 

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΙΡΑΝ ΠΟΛΕΜΟΣ

Διεθνή / Ιράν: Ο πόλεμος μπορεί να διαρκέσει μήνες και να προκαλέσει παγκόσμια οικονομική καταστροφή

Η ιρανική κυβέρνηση, μιλώντας στο Sky News, δήλωσε ότι ο κόσμος δεν πρέπει να περιμένει ότι θα δείξει «αυτοσυγκράτηση», προειδοποιώντας για περαιτέρω κλιμάκωση και προοπτική σοβαρών επιπτώσεων στην παγκόσμια οικονομία και ενεργειακές αγορές
THE LIFO TEAM
ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ

Διεθνή / «Ημέρα της Κρίσης»: Το καταστροφικό σενάριο μετά τις επιθέσεις σε ενεργειακές εγκαταστάσεις στη Μέση Ανατολή

Οι επιθέσεις σε ενεργειακές εγκαταστάσεις και από τις δύο πλευρές της σύγκρουσης αυτή την εβδομάδα, απειλούν με σοβαρές συνέπειες για την παγκόσμια οικονομία
THE LIFO TEAM
ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΠΑΛΑΙΣΤΗ 19ΧΡΟΝΟΥ ΙΡΑΝ

Διεθνή / Ιράν: Ποιος ήταν ο 19χρονος παλαιστής που εκτέλεσαν «μετά από βασανιστήρια για να ομολογήσει»

Το Ιράν εκτέλεσε τον νεαρό παλαιστή Σαλέχ Μοχαμάντι και δύο ακόμη άτομα - Πρόκειται για τους πρώτους απαγχονισμούς που πραγματοποιήθηκαν σε σχέση με τις διαδηλώσεις
THE LIFO TEAM