Λέει σε αρκούδα «κλείσε την πόρτα» και το ζώο το κάνει

Αρκούδα στην πόρτα Facebook Twitter
0

Μία αρκούδα με… καλούς τρόπους έγινε θέμα στο CNN, καθώς κάνει κάτι απρόσμενο: της λένε να κλείσει την πόρτα και υπακούει. 

«Κλείσε την πόρτα» ακούγεται να λέει η Σούζαν Κιχόε, σε βίντεο που πρόβαλε το αμερικανικό δίκτυο και η αρκούδα ακούει την «εντολή». 

«Δεν το έκανα εγώ, η αρκούδα το έκανε», απαντά η ακτιβίστρια στην εύλογη απορία για το πώς «έπεισε» το ζώο να κλείσει την πόρτα. Εξηγεί ότι δεν έχει εκπαιδεύσει την αρκούδα, απλά κάποια στιγμή της ζήτησε να κλείσει την πόρτα, όταν το ζώο την έσπρωξε και την άνοιξε. Έκτοτε, η αρκούδα το έχει κάνει αυτό περίπου 20 φορές, σημειώνει. 

Στην εξίσου αυτονόητη απορία πώς είναι τόσο ήρεμη- στο βίντεο ακούγεται να μιλά γλυκά στο ζώο- η αποστομωτική απάντηση της γυναίκας από το Νιου Τζέρσι είναι «επειδή ξέρω τις αρκούδες», καθώς ασχολείται μαζί τους εδώ και χρόνια. Πάντως, προειδοποιεί τον κόσμο να μην δοκιμάσουν κάτι ανάλογο. Όσο για το όνομα της αρκούδας, δεν αποτελεί έκπληξη: ο κύριος πορτιέρης. 

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πιο κοντά στην απαγόρευση του TikTok οι ΗΠΑ, μετά την απόφαση της Βουλής των Αντιπροσώπων

Τech & Science / Πιο κοντά στην απαγόρευση του TikTok οι ΗΠΑ, μετά την απόφαση της Βουλής των Αντιπροσώπων

Η Βουλή των Αντιπροσώπων ψήφισε νομοθεσία που θα απαγορεύει το TikTok στις ΗΠΑ εάν ο ιδιοκτήτης της δημοφιλούς πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης με έδρα την Κίνα δεν πουλήσει το μερίδιό του
NEWSROOM
ΗΠΑ: Εγκρίθηκε το πρώτο νομοσχέδιο για βοήθεια 95 δισ. δολαρίων σε Ουκρανία, Ισραήλ και Ταϊβάν

Διεθνή / ΗΠΑ: Εγκρίθηκε το πρώτο νομοσχέδιο για βοήθεια 95 δισ. δολαρίων σε Ουκρανία, Ισραήλ και Ταϊβάν

Η πρώτη αντίδραση της Μόσχας για τα 60 δισ. δολάρια στο Κίεβο - Εκτός της βοήθειας σε Ουκρανία, Ισραήλ και Ταϊβάν, το νομοσχέδιο προβλέπει νέους περιορισμούς στο TikTok
NEWSROOM