Κύπρος: Σύλληψη δύο Ελληνοκυπρίων για ξυλοδαρμό Τουρκοκύπριας

Κύπρος: Σύλληψη δύο Ελληνοκυπρίων για ξυλοδαρμό Τουρκοκύπριας Facebook Twitter
Φωτ.: Αρχείου / EPA
0

Δύο Ελληνοκύπριοι συνελήφθησαν στην Αγία Νάπα ύστερα από καταγγελία για ξυλοδαρμό 25χρονης Τουρκοκύπριας.

Οι δύο συλληφθέντες Ελληνοκύπριοι, 22 και 30 ετών, κατηγορούνται για ξυλοδαρμό και συγκεκριμένα για «επίθεση και πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης».

Όλα ξεκίνησαν τα ξημερώματα του Σαββάτου, 3 Ιουνίου, στην πλατεία της Αγίας Νάπας όταν μία παρέα Ελληνοκυπρίων καβγάδισε έντονα με παρέα Τουρκοκυπρίων με αποτέλεσμα να πιαστούν στα χέρια, αναφέρει το Sigmalive.com. Τότε δύο Ελληνοκύπριοι φέρεται να χτύπησαν τη νεαρή Τουρκοκύπρια.

Η 25χρονη μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου όπου διαπιστώθηκαν τραυματισμοί στο στόμα και σε άλλα μέρη του σώματός της. Οι δύο συλληφθέντες οδηγήθηκαν ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου και αποφασίστηκε να κρατηθούν έως την Τετάρτη, 7 Ιουνίου.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΤΙΚΤΟΚ ΚΑΤΑΓΓΕΊΑ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ

Διεθνή / TikTok: «Επικρατεί εκφοβισμός και παρενόχληση», καταγγέλλει πρώην υπάλληλος της εταιρείας

«Μερικές φορές κλαις, αλλά μετά συνεχίζεις να δουλεύεις γιατί πρέπει να πετύχεις τους στόχους, αλλιώς, θα επηρεαστεί το μπόνους σου, η εργασιακή σου ασφάλεια, ο μισθός σου», αποκαλύπτει η Lynda Ouaza
THE LIFO TEAM
Λαβρόφ: Η Ελλάδα διέκοψε πλήρως τη συνεργασία της με τη Ρωσία - «Εμείς δεν θα επιτρέπαμε ποτέ αντίστοιχη συμπεριφορά εις βάρος της»

Διεθνή / Λαβρόφ: Η Ελλάδα διέκοψε πλήρως τη συνεργασία της με τη Ρωσία - «Εμείς δεν θα επιτρέπαμε αντίστοιχη συμπεριφορά εις βάρος της»

Ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών δήλωσε επιπλέον πως η Ελλάδα συγκαταλέγεται στις πρώτες χώρες που απέστειλαν όπλα και πυρομαχικά στην Ουκρανία, τα οποία χρησιμοποιήθηκαν σε πόλεις με πολυάριθμη ελληνική διασπορά
THE LIFO TEAM
Πρίγκιπας Άντριου: Η Σάρα Φέργκιουσον πήγε τις κόρες τους για δείπνο με τον Έπσταϊν μετά την αποφυλάκισή του

Διεθνή / Πρίγκιπας Άντριου: Η Σάρα Φέργκιουσον πήγε τις κόρες τους για δείπνο με τον Έπσταϊν μετά την αποφυλάκισή του

Τα email στάλθηκαν πέντε ημέρες μετά την αποφυλάκιση του Έπσταϊν, ο οποίος εξέτισε 13 μήνες φυλάκισης, μεταξύ άλλων για απόπειρα εμπλοκής ανηλίκου σε πορνεία
THE LIFO TEAM