Κουβέιτ: 35 νεκροί και δεκάδες τραυματίες μετά από φωτιά σε κτήριο

Κουβέιτ: 35 νεκροί και δεκάδες τραυματίες μετά από φωτιά σε κτήριο Facebook Twitter
Φωτιά σε κτήριο στο Κουβέιτ / Χ
0

Το γύρο των social media κάνουν βίντεο από την φωτιά που ξέσπασε σε κτήριο στο Κουβέιτ, με αποτέλεσμα τον θάνατο 35 ατόμων.

Εκτός από τους νεκρούς, δεκάδες είναι και οι τραυματίες μετά τη φωτιά, ορισμένοι από αυτούς σε πολύ σοβαρή κατάσταση. Το κτήριο βρίσκονταν στην περιοχή Μανγκάφ στα νότια του Κουβέιτ, με το υπουργείο Υγείας να ανακοινώνει πως έχει αντιμετωπίσει και έχει παράσχει πλήρη ιατροφαρμακευτική περίθαλψη σε 43 τραυματίες. 

Οι τραυματίες διακομίσθηκαν σε πολλά νοσοκομεία στο Κουβέιτ, με 21 περιστατικά στο νοσοκομείο Al-Adan, 6 στο νοσοκομείο Farwaniya, ένα στο Al-Amiri, 11 περιστατικά στο νοσοκομείο Mubarak και τέσσερα περιστατικά στο νοσοκομείο Jaber για να λάβουν την απαραίτητη θεραπεία.

Το υπουργείο παράλληλα επιβεβαίωσε πως όλες οι ιατρικές ομάδες, καταβάλλουν όλες τις απαραίτητες προσπάθειες για την παροχή εντατικής και επείγουσας φροντίδας και φροντίδας στους τραυματίες.

Τέλος, επισημαίνει πως παρακολουθείται στενά η κατάσταση των τραυματιών σε συντονισμό με τα νοσοκομεία και τις αρμόδιες αρχές του Κουβέιτ, για την παροχή όλων των απαραίτητων αναγκών και τη διασφάλιση της παροχής των καλύτερων υπηρεσιών θεραπείας. Αξίζει να σημειωθεί πως παρέχεται ψυχολογική αλλά και ηθική υποστήριξη, τόσο στους τραυματισμένους όσο και στις οικογένειές τους.

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΗΠΑ: Συλλήψεις Εβραίων ακτιβιστών μέσα σε κτίριο του Κογκρέσου ενόψει της ομιλίας του Νετανιάχου

Διεθνή / ΗΠΑ: Συλλήψεις Εβραίων ακτιβιστών μέσα σε κτίριο του Κογκρέσου ενόψει της ομιλίας του Νετανιάχου

Διαδήλωναν για τον πόλεμο στη Γάζα και φορούσαν κόκκινες μπλούζες με συνθήματα όπως «όχι στο όνομά μας» και «Οι Εβραίοι λένε σταματήστε να εξοπλίζετε το Ισραήλ»
LIFO NEWSROOM