Κέρδισε 1,2 εκατ. δολάρια στη λοταρία, έχασε το λαχνό αλλά στάθηκε διπλά τυχερός

Κέρδισε 1,2 εκατ. δολάρια στη λοταρία, έχασε το λαχνό αλλά στάθηκε διπλά τυχερός Facebook Twitter
0

Ένας άντρας στο Τενεσί κέρδισε ένα εκατομμύριο δολάρια στη λοταρία, τα έχασε, μετά τα «ξαναβρήκε» - και όλα σε διάστημα μιας ημέρας. 

Ο Νικ Σλάτεν είχε σίγουρα την τύχη με το μέρος του όταν όχι μόνο κέρδισε τη λοταρία Tennessee Cash, αλλά κατάφερε επίσης να βρει ξανά τον λαχνό που έχασε σε ένα πάρκινγκ. 

Η τύχη του Σλάτεν ξεκίνησε στις 10 Μαρτίου, όταν σταμάτησε σε ένα τοπικό παντοπωλείο για να αγοράσει κάτι να πιει και ένα λαχνό έχοντας περάσει την υπόλοιπη μέρα του να στρώνει πλακάκια, σύμφωνα με ανακοίνωση του Tennessee Education Lottery. 

Το επόμενο πρωί έκπληκτος διαπίστωσε πως το λαχνός που αγόρασε είχε κερδίσει το ποσό των 1.178.746 δολαρίων. «Δεν το πίστευα. Δεν έχω λόγια. Ήταν το κάτι άλλο», δήλωσε. 

Αφού επισκέφτηκε την αρραβωνιαστικιά του, Μισέλ, στη δουλειά για να της πει τα καλά νέα, πέρασε την υπόλοιπη μέρα του πηγαίνοντας μεταξύ άλλων τον αδερφό του να αγοράσει αυτοκίνητο. 

Ωστόσο μια ώρα αργότερα, συνειδητοποίησε πως δεν είχε πλέον τον τυχερό λαχνό. «Δεν μπορούσα να τον βρω πουθενά», λέει.

Για την ιστορία, οποιοσδήποτε βρει έναν λαχνό μπορεί να τον κρατήσει και να υποστηρίξει ότι είναι δικός του, οπότε η αρμόδια εταιρία καλεί τους κατόχους να υπογράφουν τους λαχνούς τους αμέσως μετά την αγορά προκειμένου να πιστοποιούν -αν χρειαστεί- πως είναι δικοί τους, εμποδίζοντας κάποιον άλλο να τους εξαργυρώσει σε περίπτωση που χαθούν ή κλαπούν. 

Μην έχοντας άλλη επιλογή, ο Σλάτεν οδηγήθηκε ξανά στο παντοπωλείο, όπου για καλή του τύχη, ο λαχνός βρισκόταν ακόμη εκεί να τον περιμένει, συγκεκριμένα πεσμένος στο έδαφος του πάρκινγκ, δίπλα στην πόρτα του οδηγού ενός άλλου αυτοκινήτου. 

«Είναι ένας λαχνός που κερδίζει εκατομμύρια και κάποιος απλά πάτησε πάνω του», σχολίασε ο Σλάτεν, που είπε ότι με την αρραβωνιαστικιά του σκοπεύουν να κρατήσουν τις δουλειές τους και με τα κέρδη να αγοράσουν ένα σπίτι και καινούργια αυτοκίνητα. 

«Τα λεφτά θα με βοηθήσουν να ζήσω με πολύ λιγότερες έννοιες», κατέληξε. 

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ