Κέβιν Κόστνερ: Διατροφή 129.000$ στην πρώην σύζυγό του- Της ζητά 99.000$ για το προγαμιαίο συμφωνητικό

Κέβιν Κόστνερ: Διατροφή 129.000$ στην πρώην σύζυγό του- Της ζητά 99.000$ για το προγαμιαίο συμφωνητικό Facebook Twitter
Φωτ.: EPA
0

Τέλος δεν έχει η κόντρα του Κέβιν Κόστνερ με την εν διαστάσει σύζυγό του, Κριστίν Μπαουμγκάρτνερ, στο πλαίσιο του διαζυγίου τους

Προκαταρκτική απόφαση δικαστηρίου προβλέπει ότι ο Κέβιν Κόστνερ θα δίνει διατροφή 129.000 δολαρίων στην πρώην σύντροφό του, με την οποία έχει αποκτήσει τρία παιδιά. Ωστόσο, την ίδια ώρα της ζητά 99.000 δολάρια, για την κάλυψη των νομικών εξόδων του. 

Η διατροφή που αποφάσισε το δικαστήριο- ποσό που μπορεί να αλλάξει στην πορεία καθώς το ζήτημα δεν έχει κλείσει- είναι η μισή από αυτή που διεκδικούσε η Κριστίν Μπαουμγκάρτνερ. Εκείνη ζητούσε 248.000 δολάρια ως διατροφή για τα παιδιά που έχει αποκτήσει με τον ηθοποιό, τα οποία είναι 13, 14 και 16 ετών. 

Σύμφωνα με την ίδια, το ποσό που ζητούσε είναι μικρότερο από εκείνο που απαιτείται για τα παιδιά της και τον τρόπο ζωής στον οποίο εκείνα έχουν συνηθίσει. Από την άλλη, ο Κέβιν Κόστνερ έκανε λόγο για «γελοία υπερβολή», υποστηρίζοντας ότι στόχος της εν διαστάσει συζύγου του είναι να επωφεληθεί πρωτίστως η ίδια από τη διατροφή. 

Κέβιν Κόστνερ: Κόντρα και για το προγαμιαίο συμφωνητικό 

Η κόντρα μεταξύ των δύο εν διαστάσει συζύγων αφορά και το προγαμιαίο συμφωνητικό που είχαν συνάψει οι δύο πλευρές. 

Ο Κέβιν Κόστνερ ζητά 99.225 δολάρια από την Κριστίν Μπαουμγκάρτνερ, για την κάλυψη των νομικών εξόδων του επειδή εκείνη προσέβαλε δικαστικά το προγαμιαίο συμφωνητικό. Η πλευρά του ηθοποιού υποστηρίζει πως κάτι τέτοιο προβλέπεται στη συμφωνία που είχαν κάνει πριν από τον γάμο τους. 

Στα ίδια δικαστικά έγγραφα- που κατατέθηκαν τη Δευτέρα- ο Κέβιν Κόστνερ υπενθυμίζει στο δικαστήριο ότι κατέθεσε σε τραπεζικό λογαριασμό 1,5 εκατομμύριο δολάρια, για την εν διαστάσει σύζυγό του, με βάση τα όσα προβλέπει το προγαμιαίο συμφωνητικό. Ποσό που εκείνη έχει δηλώσει ότι δεν θέλει να αγγίξει, προκειμένου κάτι τέτοιο να μην επηρεάσει τη «μάχη» για το διαζύγιο. 

Αλλά και η Κριστίν Μπαουμγκάρτνερ διεκδικεί 500.000 δολάρια από τον Κέβιν Κόστνερ, μεταξύ άλλων για την κάλυψη των νομικών εξόδων της. 

Με πληροφορίες από TMZ, People

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Φειδίας Παναγιώτου δημοσίευσε τελικά τη συνέντευξη με τον Τατάρ: «Εγγύηση για τους Τουρκοκύπριους τα τουρκικά στρατεύματα»

Διεθνή / Ο Φειδίας Παναγιώτου δημοσίευσε τελικά τη συνέντευξη με τον Τατάρ: «Εγγύηση για τους Τουρκοκύπριους τα τουρκικά στρατεύματα»

Ο Ερσίν Τατάρ απαντά στις επικρίσεις για πλήρη εξάρτηση του από την Τουρκία και ισχυρίζεται πως η ύπαρξη του Κυπριακού οφείλεται στις «σφαγές» Τουρκοκυπρίων από Ελληνοκύπριους το 1963-1964
LIFO NEWSROOM
Σχέδιο Ισραήλ για μαζική μεταφορά Παλαιστινίων στη Ράφα – «Οδικός χάρτης για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας»

Διεθνή / Σχέδιο Ισραήλ για μαζική μεταφορά Παλαιστινίων στη Ράφα – «Οδικός χάρτης για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας»

Το Υπουργείο Άμυνας θέλει να μετατρέψει τα ερείπια της Ράφα σε «ανθρωπιστική πόλη» υπό στρατιωτικό έλεγχο – Νομικοί κάνουν λόγο για σχέδιο εγκλεισμού και εκτοπισμού ολόκληρου του πληθυσμού της Γάζας
LIFO NEWSROOM
Πλημμύρες στο Τέξας: Ξεπέρασαν τους 100 οι νεκροί - Στα 28 τα νεκρά παιδιά στο Camp Mystic

Διεθνή / Πλημμύρες στο Τέξας: Ξεπέρασαν τους 100 οι νεκροί - Στα 28 τα νεκρά παιδιά στο Camp Mystic

Ιδιαίτερα τραγική από τις πλημμύρες στο Τέξας ήταν η κατάσταση στο Camp Mystic, μια κατασκήνωση χριστιανικής οργάνωσης για κορίτσια - Διαμαρτυρίες για την έλλειψη έγκαιρης ειδοποίησης - Εκκλήσεις για σύγχρονα συστήματα συναγερμού
LIFO NEWSROOM
Πλημμύρες στο Τέξας: Γιατί πιάστηκε απροετοίμαστη μια περιοχή συνηθισμένη σε ακραία φαινόμενα

Διεθνή / Πλημμύρες στο Τέξας: Γιατί πιάστηκε απροετοίμαστη μια περιοχή συνηθισμένη σε ακραία φαινόμενα

Πάνω από 80 νεκροί από ξαφνικές πλημμύρες στο Τέξας - Ανεπαρκείς ειδοποιήσεις, ανεπαρκές σύστημα προειδοποίησης και καθυστερημένη αντίδραση οδήγησαν σε τραγωδία στην πιο επιρρεπή σε πλημμύρες περιοχή των ΗΠΑ
LIFO NEWSROOM
Μετά το Madleen έρχεται το Handala - «Αυτή η αποστολή είναι αφιερωμένη στα παιδιά της Γάζας»

Διεθνή / Μετά το Madleen έρχεται το Handala - «Αυτή η αποστολή είναι αφιερωμένη στα παιδιά της Γάζας»

«Δεν είμαστε κυβερνήσεις. Είμαστε άνθρωποι που δρουν εκεί που οι θεσμοί έχουν αποτύχει. Δεν θα υποχωρήσουμε», αναφέρεται στην ανακοίνωση του διεθνή συνασπισμού Freedom Flotilla Coalition
LIFO NEWSROOM