Καταφύγιο ζώων δεν δίνει κατοικίδια για υιοθεσία σε όσους στηρίζουν την οπλοκατοχή

Καταφύγιο ζώων δεν δίνει για υιοθεσία κατοικιδίων σε όσους στηρίζουν την οπλοκατοχή Facebook Twitter
0

Στον απόηχο των πρόσφατων μαζικών πυροβολισμών στις ΗΠΑ, ένα καταφύγιο ζώων στην Καλιφόρνια ανακοίνωσε ότι απαγορεύει σε ανθρώπους να υιοθετούν κατοικίδια εάν δεν υποστηρίζουν τα αυστηρά μέτρα ελέγχου της οπλοκατοχής

«Δεν υποστηρίζουμε όσους πιστεύουν ότι η δεύτερη τροπολογία τούς δίνει το δικαίωμα να αγοράζουν όπλα επίθεσης», έγραψε στην ιστοσελίδα της οργάνωσης η Κιμ Σιλ, ιδιοκτήτρια του Shelter Hope Pet Shop. «Αν οι πεποιθήσεις σας δεν συνάδουν με τις δικές μας, δεν θα σας δώσουμε κατοικίδιο για υιοθεσία».

Σύμφωνα με την πολιτική κατά της οπλοκατοχής, τα καταφύγιο ζώων θα κάνει συνέντευξη μίας ώρας με τους υποψήφιους ιδιοκτήτες κατοικίδιων, κατά τη διάρκεια της οποίας θα τους «ανακρίνει» για το αν «τους νοιάζουν τα παιδιά που πυροβολούνται στα σχολεία μας».

«Αν διστάσετε, επειδή η βασική σας πεποίθηση είναι ότι πιστεύετε πως οι εκπαιδευτικοί πρέπει να οπλοφορούν, τότε δεν θα λάβετε έγκριση να υιοθετήσετε από εμάς», έγραψε η Σιλ. «Αν έχετε ήδη υιοθετήσει από εμάς και πιστεύετε στα όπλα, παρακαλούμε να φέρετε πίσω τα σκυλιά ή/και τις γάτες μας, αλλιώς θα κανονίσουμε να τα παραλάβουμε εμείς».

Καταφύγιο ζώων απαγόρευσε την υιοθεσία κατοικιδίων σε όσους στηρίζουν την οπλοκατοχή Facebook Twitter

Πρόσθετες προϋποθέσεις για υιοθεσία περιλαμβάνουν ηλικία τουλάχιστον 25 ετών και την κατοχή ισχύουσας άδειας οδήγησης. Το Shelter Hope Pet Shop θα επιθεωρεί επίσης τις κατοικίες των αιτούντων για να διαπιστώνει αν θα παρέχουν ένα ασφαλές και περιβάλλον για τα ζώα.

«Μην κάνετε το λάθος να πείτε ψέματα σχετικά με την οπλοκατοχή, θα σας μηνύσουμε για απάτη», προστίθεται στην ανακοίνωση.

«Ζούμε στη μοναδική χώρα στον κόσμο που συνεχίζει να υποστηρίζει τα όπλα και όχι τις κοινότητες. Το Shelter Hope Pet Shop σε καμία περίπτωση δεν θα συνεχίσει να λειτουργεί αν είμαστε έστω και στο ελάχιστο μέρος του προβλήματος», κατέληξε η Κιμ Σιλ.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μπράιαν Τζόνσον: Ο μεγιστάνας που θέλει να αντιστρέψει τη βιολογική ηλικία ανέβασε νέα φωτογραφία

Διεθνή / Μπράιαν Τζόνσον: Αντιδράσεις για το project Baby Face - «Δείχνεις χλωμός, κουρασμένος και μεγάλος»

Ο μεγιστάνας που θέλει να αντιστρέψει τη βιολογική ηλικία φωτογραφήθηκε γυμνός και πόσταρε νέα selfie του, στην οποία υποτίθεται ότι θα έπρεπε να φαίνεται νεότερος, αλλά...
NEWSROOM