Κατά 48% αυξήθηκαν τα σεξουαλικά εγκλήματα στη Βαυαρία μέσα σε ένα χρόνο

Κατά 48% αυξήθηκαν τα σεξουαλικά εγκλήματα στη Βαυαρία μέσα σε ένα χρόνο Facebook Twitter
4

Κατά 48% σε σχέση με την ίδια περίοδο του 2016 έχουν αυξηθεί τα καταγεγραμμένα αδικήματα σεξουαλικής φύσης στην Βαυαρία στο α΄εξάμηνο του 2017. Συχνά οι ύποπτοι είναι άτομα που έχουν υποβάλει αίτηση χορήγησης ασύλου.

 

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε χθες την δημοσιότητα το βαυαρικό υπουργείο Εσωτερικών, κατά τους πρώτους έξι μήνες του έτους καταγράφηκαν 685 σεξουαλικά εγκλήματα, εκ των οποίων τα 126 είχαν ως ύποπτους άτομα που έχουν φθάσει στην Γερμανία ζητώντας άσυλο.

 

Τα ίδια στοιχεία υποδεικνύουν ότι τα σεξουαλικά εγκλήματα έχουν αυξηθεί κατά 91% από το 2016, ωστόσο το 71% των υπόπτων είναι Γερμανοί, με τους αιτούντες άσυλο να φθάνουν το 11%, ποσοστό δυσανάλογο προς τον αριθμητικό πληθυσμό τους.

 

Τα αδικήματα περιλαμβάνουν βιασμούς, σεξουαλικές επιθέσεις, επιδειξιομανία, εξαναγκασμό σε πορνεία και διακίνηση πορνογραφικού υλικού.

 

Όπως επισημαίνεται στην χθεσινή Sueddeutsche Zeitung, οι γυναίκες οι οποίες αρχικά υποδέχθηκαν φιλικά τους πρόσφυγες, τώρα τηρούν διαφορετική στάση. «Όταν συναντούν παρέες ανδρών προσφύγων, αισθάνονται ότι απειλούνται. Φοβούνται ότι ο τρόπος ένδυσής τους στέλνει το λάθος μήνυμα. Αυτό είναι απαράδεκτο. Η ελευθερία όμως να ντύνεται κανείς και να κινείται όπως θέλει είναι αδιαπραγμάτευτη», αναφέρεται στο δημοσίευμα.

 

Πηγή: ΑΠΕ/ΜΠΕ

Διεθνή
4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΓΑΛΛΙΑ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ ΕΚΛΟΓΕΣ

Διεθνή / Ο δισεκατομμυριούχος που χρηματοδοτεί τη γαλλική Ακροδεξιά

Καθώς η Γαλλία εκλέγει χιλιάδες δημάρχους, ένας δισεκατομμυριούχος που δεν ζει καν στη χώρα επιχειρεί να επηρεάσει το πολιτικό της μέλλον, χρηματοδοτώντας δίκτυα, υποψηφίους και οργανώσεις που κινούνται στον χώρο της ακροδεξιάς
THE LIFO TEAM
Η Συρία αίρει την απαγόρευση αλκοόλ στη Δαμασκό μετά την κατακραυγή των κατοίκων

Διεθνή / Η Συρία αίρει την απαγόρευση αλκοόλ στη Δαμασκό μετά την κατακραυγή των κατοίκων

Μια σειρά πρόσφατων μέτρων, όπως η απαγόρευση χρήσης μακιγιάζ για τις γυναίκες στον δημόσιο τομέα και η περσινή επιβολή της πλήρους κάλυψης του σώματος στις δημόσιες παραλίες, εντείνουν τους φόβους για στροφή προς τον συντηρητισμό
THE LIFO TEAM
ΙΣΡΑΗΛ ΙΡΑΝ ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ ΗΠΑ

Διεθνή / To Ιράν προειδοποιεί για «ανεπανόρθωτη καταστροφή» αν στοχοποιηθούν οι ενεργειακές του εγκαταστάσεις

Η Τεχεράνη προειδοποίησε ότι θα πλήξει «ανεπανόρθωτα» τις ενεργειακές υποδομές σε ολόκληρη την περιοχή, διατηρώντας τις τιμές της ενέργειας σε υψηλά επίπεδα για μεγάλο χρονικό διάστημα
THE LIFO TEAM

σχόλια

3 σχόλια
Αλήθεια, πόσοι είναι οι αιτούντες άσυλο στην Βαυαρία; Για να κάνουμε σύγκριση ποσοστών. Γιατί μπορεί το 71% να είναι Γερμανοί, αλλά οι Γερμανοί είναι και 12,5 εκατομμύρια στην περιοχή. Το 11% που αντιστοιχεί στις μερικές χιλιάδες πρόσφυγες είναι τρομακτικό. Αλήθεια, το υπόλοιπο 18% τι είναι;Μετά ας μην απορούνε κάποιοι γιατί ανεβαίνει η ακροδεξιά σε όλη την Ευρώπη. Λύση δεν είναι ούτε η ακροδεξιά, ούτε η υπερβολική ανέχεια. Μην ξεχνάμε ότι πρέπει να προσαρμοστεί κάποιος στα πλαίσια της χώρας που τον ταΐζει και όχι το αντίθετο.
<<Φοβούνται ότι ο τρόπος ένδυσής τους στέλνει το λάθος μήνυμα >>Φοβάμαι πως αντί οι άνδρες μουσουλμάνοι να μάθουν πώς να συμπεριφέρονται στις γυναίκες , θα αναγκαστούν οι γυναίκες τελικά σε λίγο καιρό να φοράνε μπούργκα για να έχουν το κεφάλι τους ήσυχο .