No.1

«Κάποιοι πιγκουίνοι είναι γκέι, χώνεψέ το» - Ο ζωολογικός κήπος του Λονδίνου γιορτάζει το Pride

«Κάποιοι πιγκουίνοι είναι γκέι, χώνεψέ το» - Ο ζωολογικός κήπος του Λονδίνου γιορτάζει το Pride Facebook Twitter
0

Ο ζωολογικός κήπος του Λονδίνου αποφάσισε να γιορτάσει το Pride Month και το έκανε με τον καλύτερο και πιο πρωτότυπο τρόπο.

Ο συγκεκριμένος ζωολογικός κήπος στην καρδιά της βρετανικής πρωτεύουσας διαθέτει τρία ομόφυλα ζευγάρια πιγκουίνων και οι υπεύθυνοι για να γιορτάσουν την αγάπη αυτών των ζευγαριών, δανείστηκαν το διάσημο σλόγκαν «Get Over It» από το Stonewall και έκαναν μια παραλλαγή, φτιάχνοντας το «Some Penguins are Gay, Get Over It» (σ.σ. Κάποιοι πιγκουίνοι είναι γκέι, χωνέψέ το ή ξεπέρασε το).


Σε σχετική ανακοίνωση, ο ζωολογικός κήπος εξηγεί σχετικά με την ιδέα: «Οι Ronnie and Reggie έσμιξαν το 2014 και έναν χρόνο αργότερα υιοθέτησαν ένα αυγό που είχε εγκαταλείψει ένα άλλο ζευγάρι. Μαζί μοιράστηκαν τις γονεϊκές υποχρεώσεις του παιδιού τους, Kyton, μέχρι εκείνος να αφήσει την φωλιά. Παραμένουν πιο δεμένοι από ποτέ και πολλές φορές τους βρίσκουμε αγκαλιασμένους στη φωλιά τους. Συγκατοικούν με άλλους 91 πιγκουίνου, ανάμεσά τους τα επίσης ομόφυλα ζευγάρι Nadja και Zimmer, και Dev και Martin». 

Διεθνή
0

No.1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΙΡΑΝ ΗΠΑ ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΟΠΛΑ

Διεθνή / Το Ιράν κατηγορεί τις ΗΠΑ για «εκστρατεία παραπληροφόρησης» ενόψει των αυριανών συνομιλιών στη Γενεύη

Εκπρόσωποι των δύο χωρών θα συναντηθούν αύριο στη Γενεύη - Ο Τραμπ έχει δηλώσει επανειλημμένα πως εάν δεν καταλήξουν σε συμφωνία δεν θα διστάσει να επιτεθεί στο Ιράν
THE LIFO TEAM
Μπιλ Γκέιτς: «Ήταν τεράστιο λάθος» - Η συγγνώμη από το προσωπικό του ιδρύματος για τους δεσμούς του με τον Έπσταϊν

Διεθνή / Μπιλ Γκέιτς: «Ήταν τεράστιο λάθος» - Η συγγνώμη από το προσωπικό του ιδρύματος για τους δεσμούς του με τον Έπσταϊν

Ο δισεκατομμυριούχος παραδέχτηκε ότι είχε δύο εξωσυζυγικές σχέσεις και μίλησε ανοιχτά για την υπόθεση, απαντώντας σε ερωτήσεις και αναλαμβάνοντας την ευθύνη για τις πράξεις του
THE LIFO TEAM