Κάιλι Τζένερ: Πόσο χρεώνει μια ανάρτηση στο Instagram - Βαθύπλουτοι influencers εν μέσω πανδημίας

Κάιλι Τζένερ: Πόσο χρεώνει μια ανάρτηση στο Instagram - Βαθύπλουτοι influencers εν μέσω πανδημίας Facebook Twitter
0

Παρά τη δραματική πτώση στις χορηγούμενες από μεγάλες εταιρείες αναρτήσεις στα social media, οι influencer εξακολουθούν να εξασφαλίζουν μεγάλα κέρδη από τα ποστ τους.

Κάποιοι, μάλιστα, έχουν προσαρμόσει το είδος του περιεχομένου τους στις επιταγές της νέας εποχής του κορωνοϊού.
«Τα κοινά των social media δεν αναζητούν το ίδιο περιεχόμενο με πριν, ωστόσο εξακoλουθούν να είναι ενεργά, να μεγαλώνουν γρήγορα και να 'πεινούν' για πληροφόρηση που σχετίζεται με τη ζωή στο σπίτι» αναφέρει δημοσίευμα του Business Insider.

Η travel influencer Κριστίνα Βιδάλ, με 85.000 follower στο Instagram, άρχισε να παρατηρεί την πτώση στο κοινό της στα μέσα Μαρτίου γι'αυτό άλλαξε ρότα, προσαρμοζόμενη σε θέματα όπως το φαγητό και το λαϊφστάιλ. Μελέτησε τα αποτελέσματα των αναζητήσεων στη Google για να καταλάβει ποια θέματα "τρένταραν" και προσάρμοσε τα ποστ της βάσει των δημοφιλών αναζητήσεων ώστε να αυξήσει το κοινό της.

Τα χορηγούμενα ποστ που τον Φεβρουάριο αντιπροσώπευαν το 35% των αναρτήσεων των infuencer έπεσε στο 4% τον Απρίλιο, σύμφωνα με έρευνα της εταιρείας μάρκετινγκ και ανάλυσης Launchmetrics.

Σταθερά πρώτη η Κάιλι Τζένερ

Ωστόσο, υπάρχουν κι οι influencer που δεν αγγίζει καμία κρίση. Πρώτη στη λίστα των πιο καλοπληρωμένων του Instagram παραμένει η Κάιλι Τζένερ, η οποία με πάνω από 175 εκατομμύρια followers, κερδίζει περίπου 985.000 δολάρια ανά ανάρτηση, σύμφωνα με έρευνα της εταιρείας MyProtein.

View this post on Instagram

got all dressed last night with nowhere to go. i hope everyone is staying busy & safe ???

A post shared by Kylie ? (@kyliejenner) on


Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της ίδιας έρευνας, η Τζένερ είναι η πιο καλοπληρωμένη των Καρντάσιαν στο Instagram - αν και ακολουθείται από την αδερφή της Κιμ Καρντάσιαν που κερδίζει περί τα 954.000 δολάρια ανά χροηγούμενο ποστ.

View this post on Instagram

??

A post shared by Kylie ? (@kyliejenner) on


Βεβαίως, σύμφωνα με την εταιρεία αναλύσεων Instagram, Hopper HQ, η Τζένερ δεν έχει τα υψηλότερα κέρδη στο Instagram μόνο μεταξύ των Καρντάσιαν, αλλά ολόκληρου του Χόλιγουντ. Πέρυσι, την ανέδειξε «βασίλισσα» του Instagram με κέρδη περίπου 1 εκατ.δολαρίων για κάθε ανάρτησή της.

Μάλιστα, τον περασμένο Μάρτιο η 21χρονη αναδείχτηκε και επισήμως είναι νεότερη αυτοδημιούργητη δισεκατομμυριούχος όλων των εποχών, εκθρονίζοντας τον Μαρκ Ζούκερμπεργκ από την κορυφή της σχετικής λίστας του Forbes.

Το νεαρό μοντέλο «κέρδισε» τελικά τον τίτλο, επιβεβαιώνοντας τις φήμες που κυκλοφορούν εδώ και μερικούς μήνες, και βρέθηκε στην κορυφή της ετήσιας λίστας δισεκατομμυριούχων που έδωσε στην δημοσιότητα την Τρίτη το περιοδικό Forbes.


Η Κάιλι Τζένερ έχει περιουσία που αυτή τη στιγμή αγγίζει το 1 δισεκατομμύριο δολάρια, την οποία «έχτισε» μέσα από την πολύ επιτυχημένη σειρά καλλυντικών της «Kylie Cosmetics».

View this post on Instagram

SETTING POWDERS by @kyliecosmetics launching March 7th?

A post shared by Kylie ? (@kyliejenner) on

Με πληροφορίες από Business Insider/Standard/Forbes

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΙ

Διεθνή / Ντόναλντ Τραμπ: «Δεν πρόκειται να αφήσουμε κανέναν να πάρει τον έλεγχο της κοινωνίας μας»

Οι πρώτες δηλώσεις του Αμερικανού προέδρου μετά το περιστατικό με τους πυροβολισμούς έξω από το ξενοδοχείο όπου βρισκόταν σε εξέλιξη το δείπνο των ανταποκριτών του Λευκού Οίκου
THE LIFO TEAM
ΙΡΑΝ ΗΠΑ ΠΑΚΙΣΤΑΝ

Διεθνή / Πόλεμος ΗΠΑ-Ιράν: Αναχώρησε ο Ιρανός ΥΠΕΞ από το Πακιστάν - «Δεν θα αποδεχθούμε μαξιμαλιστικές απαιτήσεις»

Ο Αμπάς Αραγτσί βρέθηκε στο Πακιστάν όπου συνομίλησε με τον πρωθυπουργό της χώρας και άλλους ανώτατους αξιωματούχους, χωρίς ωστόσο να συναντηθεί με την αμερικανική αντιπροσωπεία
THE LIFO TEAM
ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΤΑΞΙΔΙΑ

Διεθνή / Αγαπάτε τα λουλούδια; - Τέσσερα μέρη που πρέπει να επισκεφτείτε

O «τουρισμός των λουλουδιών» γνωρίζει άνθηση, όμως ο υπερτουρισμός και η κλιματική αλλαγή αλλάζουν το τοπίο, στρέφοντας τους ταξιδιώτες σε νέους, λιγότερο προβεβλημένους προορισμούς με εξίσου εντυπωσιακές ανθοφορίες
THE LIFO TEAM
Ουκρανία: Ρωσική επίθεση στην πόλη Ντνίπρο στοίχισε τη ζωή σε τέσσερις ανθρώπους - Τουλάχιστον 30 τραυματίες

Διεθνή / Ουκρανία: Ρωσική επίθεση στην πόλη Ντνίπρο στοίχισε τη ζωή σε επτά ανθρώπους - Τουλάχιστον 30 τραυματίες

Mετά τη ρωσική νυκτερινή επίθεση εναντίον της Ουκρανίας, συντρίμμια drone έπεσαν στη νοτιοανατολική ρουμανική πόλη Γαλάτσι προκαλώντας ζημιές σε πυλώνα ηλεκτροδότησης και σε παράρτημα μιας κατοικίας
THE LIFO TEAM
ΗΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΓΙΑΤΡΟΙ ΝΟΣΗΛΕΥΤΕΣ

Διεθνή / Ηνωμένο Βασίλειο: Νοσηλευτές καλούνται να καλύψουν θέσεις γιατρών

Με τα κενά στο ιατρικό προσωπικό να διευρύνονται, τα νοσοκομεία στο Ηνωμένο Βασίλειο στρέφονται ολοένα και περισσότερο σε έμπειρους νοσηλευτές για να καλύψουν ρόλους γιατρών, προκαλώντας έντονη ανησυχία για την ασφάλεια των ασθενών
THE LIFO TEAM