Ιταλία: 50χρονος πήγε να κάνει το εμβόλιο με ψεύτικο χέρι από σιλικόνη

Ιταλία: 50χρονος πήγε να κάνει το εμβόλιο με ψεύτικο χέρι από σιλικόνη Facebook Twitter
Πηγή φωτό AP
0

Ιταλός πήγε ένα βήμα… παραπέρα το τέχνασμα των εικονικών εμβολιασμών στο οποίο καταφεύγουν κάποιοι αρνητές: εμφανίστηκε για να εμβολιαστεί έχοντας φορέσει ψεύτικο χέρι από σιλικόνη. 

Πρόκειται για έναν 50χρονο στην πόλη Μπιέλα της βόρειας Ιταλίας, ο οποίος τώρα θα κληθεί να λογοδοτήσει ενώπιον της δικαιοσύνης. 

Ο άνδρας είχε κολλήσει το ψεύτικο χέρι στον ώμο και είχε κρύψει το πραγματικό του άκρο πίσω από την πλάτη. Όμως, η νοσηλεύτρια αντιλήφθηκε ότι επρόκειτο για χέρι σιλικόνης, από το χρώμα και όταν το άγγιξε, ενώ ετοιμαζόταν να τον εμβολιάσει. 

Στόχος του 50χρονου ήταν να εξασφαλίσει το σχετικό πιστοποιητικό χωρίς να κάνει το εμβόλιο για τον κορωνοϊό. Μάλιστα, προσπάθησε να πείσει τη νοσηλεύτρια να κάνει τα «στραβά μάτια», σύμφωνα με το ΑΠΕ. 

«Αν δεν ήταν τραγικό, θα ήταν κωμικό. Αλλά στην κατάσταση που ζούμε, με απώλειες ζωών, με τόσες οικονομικές δυσκολίες, πρόκειται πραγματικά για απαράδεκτη πράξη», δήλωσε ο Αλμπέρτο Τσίριο, πρόεδρος της περιφέρειας Πεδεμόντιο, στην οποία υπάγεται διοικητικά η πόλη Μπιέλα.
 

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ