Ισραήλ: Σε καταφύγιο ο Νίκος Βέρτης και συνεργάτες του - Ηχούσαν οι σειρήνες στο αεροδρόμιο (Βίντεο)

Ισραήλ: Σε καταφύγιο ο Νίκος Βέρτης και οι συνεργάτες του - Ηχούσαν οι σειρήνες στο αεροδρόμιο (Βίντεο) Facebook Twitter
0

Ο δημοφιλής Έλληνας τραγουδιστής Νίκος Βέρτης βρέθηκε στο Ισραήλ, από το βράδυ της Κυριακής, για προγραμματισμένες συναυλίες και η ξαφνική κλιμάκωση της έντασης στο Τελ Αβίβ οδήγησε τον ίδιο και πλήθος συνεργατών του σε καταφύγια. 



Κατά τη διάρκεια των βομβαρδισμών που σημειώθηκαν το βράδυ της Τρίτης, ο Νίκος Βέρτης και στενοί συνεργάτες του παρέμειναν σε καταφύγιο, όσο ηχούσαν οι σειρήνες της πόλης. Ο καλλιτέχνης θα τραγουδούσε στο Ισραήλ σήμερα και αύριο, αλλά ήδη η αποψινή συναυλία έχει αναβληθεί. Τόσο ο κ. Βέρτης όσο και οι συνεργάτες τους είναι όλοι τους καλά στην υγεία τους. 

Πριν λίγη ώρα ο Νίκος Βέρτης κατέφθασε στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος, και έκανε τις πρώτες δηλώσεις για την περιπέτεια. 

«Μόλις μπήκαμε στο εστιατόριο και βγήκαμε από το ασανσέρ στον 20ο όροφο, χτύπησαν οι σειρήνες και μέσα σε μισό λεπτό, ήξεραν όλοι πού να μας οδηγήσουν. Σε κάθε κτίριο υπάρχει καταφύγιο. Όσο ασφαλές να είναι ένα καταφύγιο, δεν παύει να είναι πολύ τρομακτικό το συναίσθημα του να ακούς τις σειρήνες και το βαθύ ήχο βομβών. Είναι μια εμπειρία που δεν εύχομαι σε κανέναν να ζήσει. Ο ήχος των σειρήνων και η αναχαίτιση πυραύλων από το Ισραήλ, ήταν κάτι που δεν φανταζόμουν ότι θα ζήσω», είπε μεταξύ άλλων.

Η συνεργάτιδά του, Έλενα Παπαπαναγιώτου, μίλησε το πρωί στην τηλεόραση του ΑΝΤ1 για όσα έζησαν. «Βρίσκομαι στο ξενοδοχείο στο Τελ Αβίβ (...) Χθες το απόγευμα η πόλη ήταν γεμάτη κανονικά. Το βράδυ, όταν φτάσαμε κι εμείς, μας είχε βρει στο αεροδρόμιο όλη αυτή η κατάσταση και άρχισαν οι σειρήνες στο αεροδρόμιο. Πανικοβληθήκαμε εννοείται, γιατί πρώτη φορά μας συνέβη κάτι τέτοιο. Μας πήγαν σε καταφύγιο στο αεροδρόμιο. Ήμασταν εκεί για 1,5 - 2 ώρες.  Βγήκαμε όταν η κατάσταση ηρέμησε. Μας έφεραν στο ξενοδοχείο. Εννοείται μας έδωσαν κάποιες οδηγίες γιατί δεν γνώριζαν αν θα υπάρχει συνέχεια.



Δυστυχώς, υπήρξε και συνέχεια. Περί τα μεσάνυχτα ακούσαμε δύο “μπαμ” και μετά από δύο - τρία λεπτά άρχισαν οι σειρήνες. Συναντηθήκαμε όλοι στο καταφύγιο, στο ξενοδοχείο. Για καμία ώρα πάλι περίπου. Εννοείται δεν κλείσαμε μάτι (...) Ο Νίκος βρίσκεται σε έναν άλλο χώρο, όμως είναι και αυτός καλά.»

Πήγε και ο Νίκος σε καταφύγιο;

«Ναι όλοι.» 

Η κα Έλενα Παπαπαναγιώτου ανακοίνωσε πως οι συναυλίες δεν ακυρώνονται αλλά θα αναβληθούν.  

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΠΟΛΕΜΟΣ ΙΡΑΝ ΗΠΑ

Διεθνή / Ζελένσκι: «Οι ΗΠΑ δεν έχουν χρόνο για την Ουκρανία λόγω Ιράν» - Νεκρό 8χρονο παιδί και 14 τραυματίες στο Τσερκάσι

«Εάν οι ΗΠΑ δεν ασκήσουν πίεση στον Πούτιν και περιοριστούν σε έναν ήπιο διάλογο, τότε εκείνος δεν θα έχει λόγο να φοβάται», δήλωσε ο Ουκρανός πρόεδρος - Συνεχίζονται οι ρωσικές επιδρομές
THE LIFO TEAM
ΙΣΡΑΗΛ ΠΟΛΩΝΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ

Διεθνή / Πολωνία: Βουλευτής της ακροδεξιάς επιδεικνύει ισραηλινή σημαία με σβάστικα στο κοινοβούλιο

«Το Ισραήλ διαπράττει γενοκτονία μπροστά στα μάτια μας... είναι το νέο Τρίτο Ράιχ και η σημαία του θα έπρεπε να μοιάζει ακριβώς έτσι», δήλωσε ο Πολωνός βουλευτής, πριν εμφανίσει τη μεταποιημένη σημαία
THE LIFO TEAM
ΙΣΠΑΝΙΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΕΔΡΟ ΣΑΝΤΣΕΘ

Διεθνή / Η Ισπανία εγκρίνει σχέδιο για τη νομιμοποίηση περίπου 500.000 μεταναστών χωρίς χαρτιά

Το σχέδιο προβλέπει τη χορήγηση άδειας διαμονής ενός έτους, με δυνατότητα ανανέωσης. Για να είναι κάποιος επιλέξιμος, θα πρέπει να διαμένει ήδη στην Ισπανία για τουλάχιστον πέντε μήνες και να μην έχει ποινικό μητρώο.
THE LIFO TEAM