Ισραήλ: Σε καταφύγιο ο Νίκος Βέρτης και συνεργάτες του - Ηχούσαν οι σειρήνες στο αεροδρόμιο (Βίντεο)

Ισραήλ: Σε καταφύγιο ο Νίκος Βέρτης και οι συνεργάτες του - Ηχούσαν οι σειρήνες στο αεροδρόμιο (Βίντεο) Facebook Twitter
0

Ο δημοφιλής Έλληνας τραγουδιστής Νίκος Βέρτης βρέθηκε στο Ισραήλ, από το βράδυ της Κυριακής, για προγραμματισμένες συναυλίες και η ξαφνική κλιμάκωση της έντασης στο Τελ Αβίβ οδήγησε τον ίδιο και πλήθος συνεργατών του σε καταφύγια. 



Κατά τη διάρκεια των βομβαρδισμών που σημειώθηκαν το βράδυ της Τρίτης, ο Νίκος Βέρτης και στενοί συνεργάτες του παρέμειναν σε καταφύγιο, όσο ηχούσαν οι σειρήνες της πόλης. Ο καλλιτέχνης θα τραγουδούσε στο Ισραήλ σήμερα και αύριο, αλλά ήδη η αποψινή συναυλία έχει αναβληθεί. Τόσο ο κ. Βέρτης όσο και οι συνεργάτες τους είναι όλοι τους καλά στην υγεία τους. 

Πριν λίγη ώρα ο Νίκος Βέρτης κατέφθασε στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος, και έκανε τις πρώτες δηλώσεις για την περιπέτεια. 

«Μόλις μπήκαμε στο εστιατόριο και βγήκαμε από το ασανσέρ στον 20ο όροφο, χτύπησαν οι σειρήνες και μέσα σε μισό λεπτό, ήξεραν όλοι πού να μας οδηγήσουν. Σε κάθε κτίριο υπάρχει καταφύγιο. Όσο ασφαλές να είναι ένα καταφύγιο, δεν παύει να είναι πολύ τρομακτικό το συναίσθημα του να ακούς τις σειρήνες και το βαθύ ήχο βομβών. Είναι μια εμπειρία που δεν εύχομαι σε κανέναν να ζήσει. Ο ήχος των σειρήνων και η αναχαίτιση πυραύλων από το Ισραήλ, ήταν κάτι που δεν φανταζόμουν ότι θα ζήσω», είπε μεταξύ άλλων.

Η συνεργάτιδά του, Έλενα Παπαπαναγιώτου, μίλησε το πρωί στην τηλεόραση του ΑΝΤ1 για όσα έζησαν. «Βρίσκομαι στο ξενοδοχείο στο Τελ Αβίβ (...) Χθες το απόγευμα η πόλη ήταν γεμάτη κανονικά. Το βράδυ, όταν φτάσαμε κι εμείς, μας είχε βρει στο αεροδρόμιο όλη αυτή η κατάσταση και άρχισαν οι σειρήνες στο αεροδρόμιο. Πανικοβληθήκαμε εννοείται, γιατί πρώτη φορά μας συνέβη κάτι τέτοιο. Μας πήγαν σε καταφύγιο στο αεροδρόμιο. Ήμασταν εκεί για 1,5 - 2 ώρες.  Βγήκαμε όταν η κατάσταση ηρέμησε. Μας έφεραν στο ξενοδοχείο. Εννοείται μας έδωσαν κάποιες οδηγίες γιατί δεν γνώριζαν αν θα υπάρχει συνέχεια.



Δυστυχώς, υπήρξε και συνέχεια. Περί τα μεσάνυχτα ακούσαμε δύο “μπαμ” και μετά από δύο - τρία λεπτά άρχισαν οι σειρήνες. Συναντηθήκαμε όλοι στο καταφύγιο, στο ξενοδοχείο. Για καμία ώρα πάλι περίπου. Εννοείται δεν κλείσαμε μάτι (...) Ο Νίκος βρίσκεται σε έναν άλλο χώρο, όμως είναι και αυτός καλά.»

Πήγε και ο Νίκος σε καταφύγιο;

«Ναι όλοι.» 

Η κα Έλενα Παπαπαναγιώτου ανακοίνωσε πως οι συναυλίες δεν ακυρώνονται αλλά θα αναβληθούν.  

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κάρολος και Καμίλα παρέθεσαν δείπνο στον Τραμπ – Παρόντες οι κορυφαίοι της τεχνολογία

Διεθνή / Κάρολος και Καμίλα παρέθεσαν δείπνο στον Τραμπ – Παρόντες οι κορυφαίοι της τεχνολογίας

Ανάμεσα στους προσκεκλημένους βρέθηκαν προσωπικότητες της τεχνολογίας όπως ο Τιμ Κουκ της Apple, ο Τζένσεν Χουάνγκ της Nvidia και ο Σαμ Άλτμαν της OpenAI, αλλά και ο μεγιστάνας των μέσων ενημέρωσης, Ρούπερτ Μέρντοχ.
LIFO NEWSROOM
Ισραηλινά άρματα μάχης και μπουλντόζες προελαύνουν σε πυκνοκατοικημένες περιοχές της Γάζας

Διεθνή / Ισραηλινά άρματα μάχης και μπουλντόζες σε πυκνοκατοικημένες περιοχές της Γάζας

Κάτοικοι ανέφεραν ότι η προέλαση του στρατού ακολούθησε σφοδρούς αεροπορικούς βομβαρδισμούς σε κτίρια και κεντρικούς δρόμους, οι οποίοι φαίνεται να προετοίμασαν το έδαφος για την εισβολή
LIFO NEWSROOM
Στις ΗΠΑ ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος: Συναντήθηκε με τον πρόεδρο της Βουλής των Αντιπροσώπων

Διεθνή / Στις ΗΠΑ ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος: Συναντήθηκε με τον πρόεδρο της Βουλής των Αντιπροσώπων

Στη διάρκεια της συνάντησης έθεσε τα ζητήματα που απασχολούν το Πατριαρχείο, με έμφαση στη θρησκευτική ελευθερία και την προστασία των χριστιανικών κοινοτήτων
LIFO NEWSROOM
Βρετανία: Ο βασιλιάς Κάρολος και η βασίλισσα Καμίλα υποδέχτηκαν Ντόναλντ και Μελάνια Τραμπ

Διεθνή / Βρετανία: Ο βασιλιάς Κάρολος και η βασίλισσα Καμίλα υποδέχτηκαν Ντόναλντ και Μελάνια Τραμπ

Μετά την υποδοχή του προέδρου και της πρώτης κυρίας των ΗΠΑ από την Κέιτ Μίντλετον και τον πρίγκιπα Ουίλιαμ, πραγματοποιήθηκε επίσημη τελετή καλωσορίσματος με τον βασιλιά και τη βασίλισσα
LIFO NEWSROOM
Τσάρλι Κερκ: Η Τζέιμι Λι Κέρτις ξέσπασε σε κλάματα μιλώντας για τη δολοφονία του -

Διεθνή / Τσάρλι Κερκ: Η Τζέιμι Λι Κέρτις ξέσπασε σε κλάματα μιλώντας για τη δολοφονία του - «Διαφωνούσα μαζί του»

«Εξακολουθώ να πιστεύω ότι ήταν πατέρας, σύζυγος και άνθρωπος με πίστη, και ελπίζω πως, ό,τι κι αν σημαίνει η σύνδεση με τον Θεό, να την ένιωσε εκείνη τη στιγμή.»
LIFO NEWSROOM