Ισραήλ: Σε καταφύγιο ο Νίκος Βέρτης και συνεργάτες του - Ηχούσαν οι σειρήνες στο αεροδρόμιο (Βίντεο)

Ισραήλ: Σε καταφύγιο ο Νίκος Βέρτης και οι συνεργάτες του - Ηχούσαν οι σειρήνες στο αεροδρόμιο (Βίντεο) Facebook Twitter
0

Ο δημοφιλής Έλληνας τραγουδιστής Νίκος Βέρτης βρέθηκε στο Ισραήλ, από το βράδυ της Κυριακής, για προγραμματισμένες συναυλίες και η ξαφνική κλιμάκωση της έντασης στο Τελ Αβίβ οδήγησε τον ίδιο και πλήθος συνεργατών του σε καταφύγια. 



Κατά τη διάρκεια των βομβαρδισμών που σημειώθηκαν το βράδυ της Τρίτης, ο Νίκος Βέρτης και στενοί συνεργάτες του παρέμειναν σε καταφύγιο, όσο ηχούσαν οι σειρήνες της πόλης. Ο καλλιτέχνης θα τραγουδούσε στο Ισραήλ σήμερα και αύριο, αλλά ήδη η αποψινή συναυλία έχει αναβληθεί. Τόσο ο κ. Βέρτης όσο και οι συνεργάτες τους είναι όλοι τους καλά στην υγεία τους. 

Πριν λίγη ώρα ο Νίκος Βέρτης κατέφθασε στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος, και έκανε τις πρώτες δηλώσεις για την περιπέτεια. 

«Μόλις μπήκαμε στο εστιατόριο και βγήκαμε από το ασανσέρ στον 20ο όροφο, χτύπησαν οι σειρήνες και μέσα σε μισό λεπτό, ήξεραν όλοι πού να μας οδηγήσουν. Σε κάθε κτίριο υπάρχει καταφύγιο. Όσο ασφαλές να είναι ένα καταφύγιο, δεν παύει να είναι πολύ τρομακτικό το συναίσθημα του να ακούς τις σειρήνες και το βαθύ ήχο βομβών. Είναι μια εμπειρία που δεν εύχομαι σε κανέναν να ζήσει. Ο ήχος των σειρήνων και η αναχαίτιση πυραύλων από το Ισραήλ, ήταν κάτι που δεν φανταζόμουν ότι θα ζήσω», είπε μεταξύ άλλων.

Η συνεργάτιδά του, Έλενα Παπαπαναγιώτου, μίλησε το πρωί στην τηλεόραση του ΑΝΤ1 για όσα έζησαν. «Βρίσκομαι στο ξενοδοχείο στο Τελ Αβίβ (...) Χθες το απόγευμα η πόλη ήταν γεμάτη κανονικά. Το βράδυ, όταν φτάσαμε κι εμείς, μας είχε βρει στο αεροδρόμιο όλη αυτή η κατάσταση και άρχισαν οι σειρήνες στο αεροδρόμιο. Πανικοβληθήκαμε εννοείται, γιατί πρώτη φορά μας συνέβη κάτι τέτοιο. Μας πήγαν σε καταφύγιο στο αεροδρόμιο. Ήμασταν εκεί για 1,5 - 2 ώρες.  Βγήκαμε όταν η κατάσταση ηρέμησε. Μας έφεραν στο ξενοδοχείο. Εννοείται μας έδωσαν κάποιες οδηγίες γιατί δεν γνώριζαν αν θα υπάρχει συνέχεια.



Δυστυχώς, υπήρξε και συνέχεια. Περί τα μεσάνυχτα ακούσαμε δύο “μπαμ” και μετά από δύο - τρία λεπτά άρχισαν οι σειρήνες. Συναντηθήκαμε όλοι στο καταφύγιο, στο ξενοδοχείο. Για καμία ώρα πάλι περίπου. Εννοείται δεν κλείσαμε μάτι (...) Ο Νίκος βρίσκεται σε έναν άλλο χώρο, όμως είναι και αυτός καλά.»

Πήγε και ο Νίκος σε καταφύγιο;

«Ναι όλοι.» 

Η κα Έλενα Παπαπαναγιώτου ανακοίνωσε πως οι συναυλίες δεν ακυρώνονται αλλά θα αναβληθούν.  

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΓΑΛΛΙΑ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ ΕΚΛΟΓΕΣ

Διεθνή / Ο δισεκατομμυριούχος που χρηματοδοτεί τη γαλλική Ακροδεξιά

Καθώς η Γαλλία εκλέγει χιλιάδες δημάρχους, ένας δισεκατομμυριούχος που δεν ζει καν στη χώρα επιχειρεί να επηρεάσει το πολιτικό της μέλλον, χρηματοδοτώντας δίκτυα, υποψηφίους και οργανώσεις που κινούνται στον χώρο της ακροδεξιάς
THE LIFO TEAM
Η Συρία αίρει την απαγόρευση αλκοόλ στη Δαμασκό μετά την κατακραυγή των κατοίκων

Διεθνή / Η Συρία αίρει την απαγόρευση αλκοόλ στη Δαμασκό μετά την κατακραυγή των κατοίκων

Μια σειρά πρόσφατων μέτρων, όπως η απαγόρευση χρήσης μακιγιάζ για τις γυναίκες στον δημόσιο τομέα και η περσινή επιβολή της πλήρους κάλυψης του σώματος στις δημόσιες παραλίες, εντείνουν τους φόβους για στροφή προς τον συντηρητισμό
THE LIFO TEAM
ΙΣΡΑΗΛ ΙΡΑΝ ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ ΗΠΑ

Διεθνή / To Ιράν προειδοποιεί για «ανεπανόρθωτη καταστροφή» αν στοχοποιηθούν οι ενεργειακές του εγκαταστάσεις

Η Τεχεράνη προειδοποίησε ότι θα πλήξει «ανεπανόρθωτα» τις ενεργειακές υποδομές σε ολόκληρη την περιοχή, διατηρώντας τις τιμές της ενέργειας σε υψηλά επίπεδα για μεγάλο χρονικό διάστημα
THE LIFO TEAM