No.1

Ισπανός ποδηλάτης μήνυσε τον Σουμάχερ για τροχαίο μικροατύχημα

Ισπανός ποδηλάτης μήνυσε τον Σουμάχερ για τροχαίο μικροατύχημα Facebook Twitter
2

Μήνυση κατέθεσε ένας Ισπανός ποδηλάτης εναντίον του Μίκαελ Σουμάχερ για ένα μικρό τροχαίο που είχε συμβεί πριν ο Γερμανός πιλότος της Φόρμουλα 1 χτυπήσει το κεφάλι του ενώ έκανε σκι στις γαλλικές Άλπεις.

Το ατύχημα συνέβη στις 17 Νοεμβρίου του περασμένου έτους σε πλατεία της πόλης Bormujos κοντά στη Σεβίλη κατά τη διάρκεια ιδιωτικής επίσκεψης του Σουμάχερ στην πόλη. Ο πρωταθλητής της Φόρμουλα 1 φαίνεται ότι δεν παραχώρησε προτεραιότητα στον ποδηλάτη με αποτέλεσμα ο τελευταίος να βρεθεί στο έδαφος.

Ο Ισπανός διεκδικεί αποζημίωση για το σπασμένο καρπό του καθώς και τη ζημιά που υπέστη στο ρολόι του, τα ρούχα του και το ποδήλατό τους στο ατύχημα που συνέβη στις 17 Νοεμβρίου του περασμένου έτους.

Εναπόκειται στην ασφαλιστική εταιρεία του νοικιασμένου αυτοκινήτου που οδηγούσε ο Σουμάχερ αν θα αμβισβητήσει την καταγγελία και γίνει δίκη.

Ο Μίκαελ Σουμάχερ βρίσκεται σε κώμα από τις 29 Δεκεμβρίου. Σύμφωνα με την εκπρόσωπό του, Σαμπίν Κεμ, ο Μίκαελ σημειώνει πρόοδο καθώς όπως δήλωσε "παρουσιάζει στιγμές συνείδησης και αφύπνισης".

 

2

No.1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΤΑΛΙΜΠΑΝ ΠΟΛΕΜΟΣ

Διεθνή / Το Πακιστάν κηρύσσει «ανοιχτό πόλεμο» μετά τους βομβαρδισμούς μεγάλων πόλεων στο Αφγανιστάν

«Η υπομονή μας έχει εξαντληθεί», ξεκαθάρισε ο υπουργός Άμυνας του Πακιστάν μετά τις επιθέσεις - Ο πρωθυπουργός της χώρας διαμηνύει ότι δε θα υπάρξει καμία υποχώρηση στην υπεράσπιση της πατρίδας
THE LIFO TEAM
Ο Έπσταϊν επιχείρησε να αγοράσει παλάτι στο Μαρόκο μία ημέρα πριν συλληφθεί το 2019

Διεθνή / Ο Έπσταϊν επιχείρησε να αγοράσει παλάτι στο Μαρόκο μία ημέρα πριν συλληφθεί το 2019

Mέσα ενημέρωσης στο Μαρόκο είχαν αφήσει να εννοηθεί ότι ο Έπσταϊν ενδέχεται να έβλεπε τη χώρα ως ασφαλές καταφύγιο, δεδομένου ότι δεν υφίσταται συμφωνία έκδοσης με τις ΗΠΑ
THE LIFO TEAM
ΙΣΡΑΗΛ ΗΠΑ ΠΡΕΣΒΗΣ ΙΡΑΝ

Διεθνή / Ισραήλ: «Όσοι θέλουν να φύγουν να το κάνουν ΣΗΜΕΡΑ» λέει ο Αμερικανός πρέσβης στο προσωπικό

Εντείνεται η ανησυχία για πιθανό πλήγμα κατά του Ιράν - Ο πρέσβης υπογράμμισε ότι όσοι θέλουν να αποχωρήσουν θα πρέπει να οργανώσουν γρήγορα τα σχέδιά τους, καθώς δεν είναι βέβαιο ότι θα υπάρχουν πτήσεις τις επόμενες ημέρες
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια
Εύκολα μπορούμε να κάνουμε σχόλια με συναίσθημα , όχι όμως και αρκετή λογική.Στις 17 Νοέμβριου έγινε ένα ατύχημα, δηλαδή 1,5 μήνα πριν το ατύχημα με τον Σουμαχερ, ένα αυτοκίνητο χτύπησε ένα ποδηλάτη, αυτός έπεσε, έσπασε τον καρπό του χάλασαν και κάποια από τα πράγματα του. Προφανώς δεν αποζημιώθηκε από τον οδηγό του αυτοκίνητου και πιθανότατα πριν συμβεί το ατύχημα στον Σούμαχερ κίνησε τις νόμιμες διαδικασίες αποζημίωσης του. Μήπως δεν είναι σωστό να αποζημιωθεί από την ασφάλεια αν είχε δίκιο; Για την ταλαιπωρία του και τα χρήματα που ξόδεψε; Όχι κατά την άποψη σας, αντίθετα πρέπει να τον τιμωρήσουμε κιόλας!