Ισπανία: Τρεις άνθρωποι σκοτώθηκαν από ταύρους- Τους κάρφωσαν με τα κέρατα

Ισπανία: Τρεις άνθρωποι σκοτώθηκαν από ταύρους- Τους κάρφωσαν με τα κέρατα Facebook Twitter
Φωτ: EPA/JESUS DIGES
0

Τρεις άνθρωποι, ανάμεσά τους κι ένας Γάλλος τουρίστας, έχασαν τη ζωή τους το τελευταίο 24ωρο στην Ισπανία, αφού τους κάρφωσαν με τα κέρατά τους ταύροι στη διάρκεια των ταυροδρομιών στη Βαλένθια.

Σύμφωνα με τις υπηρεσίες διάσωσης, τα δύο από τα τρία θύματα, ηλικίας 50 και 56 ετών, είχαν τραυματιστεί πολύ σοβαρά την Τρίτη στα προάστια της Βαλένθια, όπου οργανώνονται κάθε χρόνο οι παραδοσιακές ταυροδρομίες στους δρόμους.

Ο τρίτος, ένας Γάλλος τουρίστας ηλικίας 60 ετών, νοσηλευόταν από τις 8 Ιουλίου σε κρίσιμη κατάσταση, αφού δέχτηκε επίθεση από τους ταύρους σε ένα χωριό κοντά στο Αλικάντε.

Ισπανία: Τρεις άνθρωποι σκοτώθηκαν από ταύρους- Τους κάρφωσαν με τα κέρατα Facebook Twitter
Φωτ: EPA/JESUS DIGES

Οι ταυροδρομίες, μια παράδοση σε πολλές ισπανικές πόλεις, ιδίως κατά τη θερινή περίοδο, οδηγούν συχνά στον θάνατο ανθρώπων, παρά τα αυστηρά πρωτόκολλα που εφαρμόζονται ώστε να αποφεύγονται τέτοιου είδους δυστυχήματα.

Ισπανία: Τρεις άνθρωποι σκοτώθηκαν από ταύρους- Τους κάρφωσαν με τα κέρατα Facebook Twitter
Φωτ: EPA/JESUS DIGES

Οι διασημότερες ταυροδρομίες είναι αυτές του Σαν Φερμίν, στην Παμπλόνα, όπου εκατοντάδες άνθρωποι τρέχουν μαζί με έξι ταύρους καλύπτοντας μια απόσταση 850 μέτρων στα πλακόστρωτα σοκάκια της πόλης.

Φέτος, πέντε άνθρωποι τραυματίστηκαν από τους ταύρους, όμως κανένας τους δεν υπέστη σοβαρά τραύματα.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ, AFP

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένας τρανς ιερέας γράφει ιστορία σε καθεδρικό ναό των ΗΠΑ

Διεθνή / Ένας τρανς ιερέας γράφει ιστορία σε καθεδρικό ναό των ΗΠΑ

Ο Μάικα Κρόνιν ανέλαβε τον Καθεδρικό των Αγίων Πάντων στο Μιλγουόκι και έγινε ο πρώτος ανοιχτά τρανς επικεφαλής καθεδρικού ναού στην Επισκοπική Εκκλησία των ΗΠΑ. Ο ίδιος λέει ότι βρήκε στην Εκκλησία έναν χώρο όπου μπορεί να υπάρχει όπως είναι και να υπηρετεί ως ιερέας.
THE LIFO TEAM
ΙΡΑΝ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ ΒΙΑΣΜΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΑ

Διεθνή / Διεθνής Αμνηστία: Οι δυνάμεις του Ιράν συντόνισαν δολοφονίες, βασανιστήρια και σεξουαλικές κακοποιήσεις διαδηλωτών

Η Διεθνής Αμνηστία εντόπισε 87 Ιρανούς αξιωματούχους, μεταξύ των οποίων και τον Αλί Χαμενεΐ, οι οποίοι, όπως ανέφερε, θα πρέπει να διερευνηθούν για «εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας»
THE LIFO TEAM