Iσόβια στον μουσικό που σκότωσε τη διάσημη πιανίστρια γυναίκα του επειδή ζήλευε την καριέρα της

Iσόβια στον μουσικό που σκότωσε τη διάσημη πιανίστρια γυναίκα του επειδή ζήλευε την καριέρα της Facebook Twitter
0

Σε ισόβια κάθειρξη καταδικάστηκε σήμερα ένας Νορβηγός μουσικός που κρίθηκε ένοχος για τη δολοφονία της συζύγου του, μιας διάσημης πιανίστριας, επειδή ζήλευε τη λαμπρή καριέρα της.

 Ο Τζον Μάρτιν 48 ετών, στραγγάλισε και ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου τη Ναταλία Στρελτσένκο, 38 ετών, μέσα στο σπίτι τους στο Μάντσεστερ, ανήμερα της δεύτερης επετείου του γάμου τους, πέρσι τον Αύγουστο.

 Ο Μάρτιν θα έχει το δικαίωμα να ζητήσει αναστολή της ποινής αφού εκτίσει τουλάχιστον 17 χρόνια στη φυλακή.

 Η ρωσικής καταγωγής Στρελτσένκο ή "Στρέλε", όπως ήταν γνωστή, ήταν διάσημη πιανίστρια και είχε εμφανιστεί στις σημαντικότερες μουσικές σκηνές του κόσμου, όπως στο Κάρνεγκι Χολ της Νέας Υόρκης και το Γουίγκμορ Χολ του Λονδίνου. Ξεκίνησε την καριέρα της ως παιδί-θαύμα καθώς εμφανίστηκε για πρώτη φορά σε ηλικία 12 ετών με τη συμφωνική ορχήστρα της Αγίας Πετρούπολης.

 Ο Μάρτιν, που παίζει κοντραμπάσο αλλά δεν έχει να επιδείξει σπουδαία καριέρα, ζήλευε τις επιτυχίες της συζύγου του την οποία θεωρούσε ότι ήταν "υπηρέτριά" του. Το ζευγάρι καυγάδιζε συχνά και ο Τζον Μάρτιν είχε εκμυστηρευτεί σε φίλους του ότι "φοβόταν" πώς θα εξελίσσονταν τα πράγματα αν εκείνη συνέχιζε να τον "τρελαίνει".

Μια φίλη τους, που ήταν παρούσα στον τελευταίο καυγά, κατέθεσε στο δικαστήριο ότι εκείνος ρίχτηκε πάνω στο θύμα του "σαν να ήταν ζώο", την έριξε από τη σκάλα και την ξυλοκόπησε άγρια. Η Ναταλία Στρελτσένκο υπέκυψε στο νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε. Έφερε πολλαπλά τραύματα στο πρόσωπο, το κεφάλι και τον λαιμό.
Ο μουσικός υποστηρίζει ότι δεν θυμάται τίποτα από το επεισόδιο γιατί είχε πιει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ, αφού προηγουμένως είχε πάρει αγχολυτικά και αντικαταθλιπτικά χάπια. Όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στο σπίτι του τον άκουσαν να τους φωνάζει: "Σκοτώστε με, σας παρακαλώ, σκοτώστε με".
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οργή για τις αντιεμβολιαστικές δηλώσεις Κένεντι μετά την ένοπλη επίθεση στην Ατλάντα

Διεθνή / Οργή για τις αντιεμβολιαστικές δηλώσεις Κένεντι μετά την ένοπλη επίθεση στην Ατλάντα

Οι υπάλληλοι του οργανισμού καταγγέλλουν ότι η μακροχρόνια ρητορική του Κένεντι κατά των εμβολίων, συμπεριλαμβανομένων αυτών για τον κορωνοϊό, έχει τροφοδοτήσει το κλίμα εχθρότητας απέναντι στη δημόσια υγεία
LIFO NEWSROOM
Πανεπιστήμιο Χάρβαρντ και κυβέρνηση Τραμπ προς διακανονισμό $500 εκατ. και αποκατάσταση ομοσπονδιακής χρηματοδότησης

Διεθνή / Πανεπιστήμιο Χάρβαρντ και κυβέρνηση Τραμπ προς διακανονισμό $500 εκατ. και αποκατάσταση ομοσπονδιακής χρηματοδότησης

Το πανεπιστήμιο Χάρβαρντ συμφωνεί να ξοδέψει $500 εκατ. σε εκπαιδευτικά προγράμματα για να αποκαταστήσει δισεκατομμύρια δολάρια ομοσπονδιακής χρηματοδότησης, κλείνοντας μήνες αντιπαράθεσης με τη διακυβέρνηση Τραμπ
LIFO NEWSROOM
Από «πασιφίστρια» η Ιαπωνία γίνεται μεγάλος εξαγωγέας όπλων με την επιλογή της Mitsubishi για φρεγάτες

Διεθνή / Ιαπωνία: Από ειρηνευτική δύναμη γίνεται μεγάλος εξαγωγέας όπλων με την επιλογή της Mitsubishi για φρεγάτες

Η συμφωνία Αυστραλίας-Mitsubishi ύψους 6,5 δισ. δολαρίων για φρεγάτες είναι η πρώτη μεγάλη διεθνής πώληση ιαπωνικού οπλικού συστήματος μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο
LIFO NEWSROOM
Ο Σέργκει Μοσούνωφ εξαγοράζει τη Fabergé έναντι 50 εκατ. δολαρίων

Διεθνή / Η Φαμπερζέ των αυτοκρατορικών αυγών περνά στα χέρια του Σέργκει Μοσούνωφ έναντι 50 εκατ. δολαρίων

Ο επιχειρηματίας Σέργκει Μοσούνωφ απέκτησε το διάσημο brand Φαμπερζέ, γνωστό για τα πολυτελή κοσμήματα και τα περίφημα αυγά, σε μια συμφωνία ύψους 50 εκατ. δολαρίων, συνεχίζοντας την κληρονομιά της εμβληματικής μάρκας
LIFO NEWSROOM