Ισχυρός σεισμός στην Αλβανία

Ισχυρός σεισμός στην Αλβανία Facebook Twitter
Φωτ.: EMSC
0

Σεισμική δόνηση μεγέθους 4,5 βαθμών σημειώθηκε τα ξημερώματα στην κεντρική Αλβανία, όπως ανακοίνωσε το Ευρωμεσογειακό Σεισμολογικό Κέντρο (EMSC). 

Το επίκεντρο του σεισμού εντοπίζεται 26 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά της πόλης Ελμπασάν και το εστιακό βάθος υπολογίζεται σε 13 χιλιόμετρα, σύμφωνα με την ίδια πηγή.

Εκ μέρους των τεσσάρων φορέων συγκρότησης του Ενιαίου Εθνικού Σεισμολογικού Δικτύου, το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών ανακοίνωσε ότι στη 01:17 (ώρα Ελλάδος), καταγράφηκε σεισμική δόνηση, μεγέθους 4,5 βαθμών στην κλίμακα Ρίχτερ, το επίκεντρο της οποίας εντοπίζεται 125 χιλιόμετρα δυτικά-βορειοδυτικά της Κρυσταλλοπηγής Φλώρινας.

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΙΡΑΝ ΦΑΡΑΧ ΠΑΧΛΑΒΙ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ

Διεθνή / Ιράν: Η πρώην αυτοκράτειρα Φαράχ Παχλαβί καλεί τις δυνάμεις ασφαλείας να ενωθούν με τους διαδηλωτές

Τους προέτρεψε να ενωθούν με το κίνημα διαμαρτυρίας «πριν να είναι πολύ αργά», υποστηρίζοντας ότι καμία εξουσία και κανένα προνόμιο δεν δικαιολογούν αιματοχυσία
THE LIFO TEAM