ΗΠΑ: Πήγε για ανάληψη 1.700 δολ. και βρήκε «υπόλοιπο» 8,2 εκατομμυρίων

ΗΠΑ: Πήγε για ανάληψη 1.700 δολ. και βρήκε «υπόλοιπο» 8,2 εκατομμυρίων Facebook Twitter
ΗΠΑ: Πήγε να κάνει ανάληψη 1.700 δολ και πήρε απόδειξη 8.2 εκατ. δολ. (CNN)
0

Όταν ο Τσάρλς Κάλβιν το περασμένο Σάββατο πήγε σε ένα ΑΤΜ για να κάνει ανάληψη, νόμιζε ό,τι απλά θα πληρώσει το ενοίκιό του.

Ο εθελοντής πυροσβέστης από το New Chicago στην Ινδιάνα, έλαβε μία ειδοποίηση στο τηλέφωνό του ότι το ποσό των 1.700 δολαρίων για το ενοίκιό του είχε κατατεθεί απευθείας στον λογαριασμό του ως μέρος του ομοσπονδιακού πακέτου στήριξης.

Όταν ο 45χρονος έφτασε στο ΑΤΜ έκανε ανάληψη 200 δολαρίων αλλά, λαμβάνοντας την απόδειξη, παρατήρησε ότι το υπόλοιπο του λογαριασμού του είχε έναν αριθμό με «πολλά μηδενικά πίσω του». Διαθέσιμο υπόλοιπο: 8.200.000,00 δολ. «Τι συμβαίνει στον κόσμο, φίλε; Αυτό δεν φαίνεται σωστό», είπε ο Κάλβιν, μιλώντας στο CNN.

Επειδή χρειαζόταν ακόμα 800 δολάρια έκανε νέα ανάληψη. «Και το έκανε ξανά. 8,2 εκατ. δολ. το υπόλοιπο» είπε ο Κάλβιν. Σκεπτόμενος ότι κάτι δεν πάει καλά με το μηχάνημα ΑΤΜ, ρώτησε μία εργαζόμενο στο βενζινάδικο Family Express εάν είχαν λάβει παράπονα για αυτό. Η απάντηση ήταν αρνητική.

Στη συνέχεια ο Κάλβιν της έδειξε την απόδειξη. Εκείνη την κοίταξε καλά μπρος πίσω και τον ρώτησε αν είναι εκατομμυριούχος. «Κυρία, αν ήμουν εκατομμυριούχος, νομίζεις ότι θα ήμουν εδώ στο βενζινάδικο Family Express, για να κάνω ανάληψη 200 δολ. για το ενοίκιό μου;» της απάντησε.

ΗΠΑ: Πήγε για ανάληψη 1.700 δολ. και βρήκε «υπόλοιπο» 8,2 εκατομμυρίων Facebook Twitter

Ο Κάλβιν επικοινώνησε με έναν φίλο του που δουλεύει στην αστυνομία, ο οποίος τον συμβούλεψε να μην ξοδέψει καθόλου από τα χρήματα, αλλά να επικοινωνήσει με την τράπεζά του τη Δευτέρα. Από την τράπεζα του είπαν ότι στα αρχεία φαίνονται μόνο η κατάθεση της Εφορίας για 1.700 δολ, από το κρατικό πρόγραμμα στήριξης. Του είπαν μάλιστα ότι ενδεχομένως πρόκειται για κάποιο ελάττωμα στο σύστημα του ATM.

Όταν ζήτησε από τον ταμείο να του πουν το υπόλοιπο του λογαριασμού του, του απάντησαν 13,69 δολ. «Αυτό μοιάζει περισσότερο με τον τραπεζικό μου λογαριασμό» απάντησε ο Κάλβιν «Τα 8,2 εκατομμύρια δολάρια σίγουρα δεν θυμίζουν τον τραπεζικό μου λογαριασμό. Μακάρι να ήταν!».

«Το ποσό που εμφανίζεται στην απόδειξη ATM δεν αντικατοπτρίζει με ακρίβεια αυτό που ήταν στον λογαριασμό. Λυπούμαστε για τον πελάτη, αλλά χαιρόμαστε που έλαβε την κατάθεση από την κρατική βοήθεια» σχολίασε εκπρόσωπος της τράπεζας στο CNN.

Το CNN επικοινώνησε με την Εφορία αλλά δεν έλαβε κάποιο σχόλιο.

Με πληροφορίες του CNN

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Eγκληματίας»: Ο Χαμενεΐ κατηγορεί τον Ντόναλντ Τραμπ για τα θύματα και τις ζημιές στο Ιράν

Διεθνή / «Eγκληματίας»: Ο Χαμενεΐ κατηγορεί τον Ντόναλντ Τραμπ για τα θύματα και τις ζημιές στο Ιράν

Οι νέες δηλώσεις του Χαμενεΐ έρχονται εν μέσω της βαθιάς εσωτερικής κρίσης που ταλανίζει το Ιράν εδώ και εβδομάδες, με χιλιάδες πολίτες στους δρόμους, σε μια από τις μεγαλύτερες κοινωνικές αναταραχές από την επανάσταση του 1979
THE LIFO TEAM
Οι ηγέτες της Μινεσότα καταγγέλλουν στοχοποίηση από το αμερικανικό Υπουργείο Δικαιοσύνης εξαιτίας της ICE

Διεθνή / Οι ηγέτες της Μινεσότα καταγγέλλουν στοχοποίηση από το αμερικανικό Υπουργείο Δικαιοσύνης εξαιτίας της ICE

Σύμφωνα με πληροφορίες, τόσο ο κυβερνήτης της Μινεσότα, όσο και ο δήμαρχος της Μινεάπολης αναμένεται να κληθούν επισήμως για κατάθεση σχετικά με τις διαδηλώσεις κατά της ICE
THE LIFO TEAM
Ρεζά Παχλαβί: Ο έκπτωτος πρίγκιπας που αναδεικνύεται από την απόγνωση του ιρανικού λαού

Διεθνή / Ρεζά Παχλαβί: Ο έκπτωτος πρίγκιπας που αναδεικνύεται από την απόγνωση του ιρανικού λαού

Η νοσταλγία για την αυταρχική μοναρχία του Σάχη έχει αυξηθεί στη σκιά μιας αντιπολίτευσης χωρίς σαφείς ηγέτες, ωστόσο, σύμφωνα με ειδικούς, δεν προσφέρει πραγματική εναλλακτική λύση και δεν απολαμβάνει ουσιαστική υποστήριξη στο Ιράν
THE LIFO TEAM
Ντόναλντ Τραμπ: Επιμένει για τη Γροιλανδία - «Τη χρειαζόμαστε για την εθνική μας ασφάλεια»

Διεθνή / Ντόναλντ Τραμπ: Επιμένει για τη Γροιλανδία - «Τη χρειαζόμαστε για την εθνική μας ασφάλεια»

Ο Αμερικανός πρόεδρος κλιμακώνει τη ρητορική του για τη Γροιλανδία, απειλώντας με δασμούς όσους αντιστέκονται στα σχέδιά του και υποστηρίζοντας ότι το νησί είναι κρίσιμο για την ασφάλεια των ΗΠΑ
THE LIFO TEAM