LIVE!

ΗΠΑ: Γυναίκα σκότωσε 37χρονο που άνοιξε πυρ σε πάρτι γενεθλίων - Είχε δεχτεί συστάσεις να μην τρέχει

ΗΠΑ: Γυναίκα σκότωσε άνδρα που άνοιξε πυρ σε πάρτι γενεθλίων στη δυτική Βιρτζίνια Facebook Twitter
Φωτ.: Unsplash.
0

Μια γυναίκα στις ΗΠΑ πυροβόλησε και σκότωσε έναν άνδρα ο οποίος άνοιξε πυρ με ημιαυτόματο εναντίον πλήθους ανθρώπων που γιόρταζαν σε πάρτι γενεθλίων στη δυτική Βιρτζίνια.  

Ο λόγος για τον 37χρονο Ντένις Μπάτλερ, με ποινικό μητρώο, ο οποίος έπεσε νεκρός αφού πυροβόλησε εναντίον περίπου 40 ανθρώπων που διασκέδαζαν στο εν λόγω πάρτι. 

Ο εκπρόσωπος της αστυνομίας, Τόνι Χάζελετ είπε ότι τα γρήγορα αντανακλαστικά της γυναίκας έσωσαν ζωές και ενδεχομένως απέτρεψαν ακόμη ένα φονικό επεισόδιο στη χώρα μετά την πολύνεκρη επίθεση σε σχολείο του Τέξας. 

Ο Μπάτλερ είχε περάσει με το αυτοκίνητό του από το σημείο όταν έλαβε συστάσεις να κινείται πιο αργά καθώς παιδιά έπαιζαν στην περιοχή. Μετά από αυτό, ο 37χρονος επέστρεψε οπλισμένος με ένα τουφέκι τύπου AR-15 και άνοιξε πυρ από το όχημά του στο πάρτι γενεθλίων.

Ο Χάζελετ σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησαν οι αρχές για το αιματηρό περιστατικό ανέφερε ότι η γυναίκα που πυροβόλησε τον άνδρα δεν είχε ποινικό παρελθόν. 

«Είναι απλώς ένα μέλος της κοινότητας που κρατούσε νόμιμα το όπλο της», είπε χαρακτηριστικά. «Αντί να τρέξει από την απειλή, την αντιμετώπισε και έτσι έσωσε πολλές ζωές».

Η γυναίκα παρέμεινε στο σημείο μετά το περιστατικό και συνεργάζεται με τους ανακριτές. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά δεν αναμένεται να απαγγελθούν κατηγορίες εναντίον της. 

Με πληροφορίες από BBC

Διεθνή
0

LIVE!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Harry Styles μιλά για τον θάνατο του Liam Payne: «Με έκανε να ξαναδώ τη ζωή μου»

Διεθνή / Ο Harry Styles μιλά για τον θάνατο του Liam Payne: «Με έκανε να ξαναδώ τη ζωή μου»

Ο Harry Styles δήλωσε ότι ο θάνατος του Liam Payne το 2024 τον ώθησε να επανεξετάσει τη ζωή του. Μιλώντας για το νέο του άλμπουμ, αναφέρθηκε στο πένθος, τη δημόσια έκθεση και τον τρόπο που τιμά τη μνήμη του πρώην συνεργάτη του.
THE LIFO TEAM
Μαρτυρία Ελληνίδας κατοίκου στην Κύπρο: «Εύχομαι το κράτος να είναι σε ετοιμότητα»

Διεθνή / Μαρτυρία Ελληνίδας κατοίκου στην Κύπρο: «Εύχομαι το κράτος να είναι σε ετοιμότητα»

Η ραγδαία κλιμάκωση της έντασης στη Μέση Ανατολή έχει φέρει σε εγρήγορση τους κατοίκους της Κύπρου, με σειρήνες συναγερμού και προληπτικά μέτρα ετοιμότητας, ενώ η καθημερινότητα συνεχίζεται υπό αίσθημα ανησυχίας αλλά και εμπιστοσύνης στις αρχές
ΠΕΝΝΥ ΜΑΣΤΟΡΑΚΟΥ