Η στιγμή που μια ποδηλάτισσα υψώνει το μεσαίο δάχτυλο στον Ντόναλντ Τραμπ

Η στιγμή που μια ποδηλάτισσα υψώνει το μεσαίο δάχτυλο στον Ντόναλντ Τραμπ Facebook Twitter
0

Ο Ντόναλντ Τραμπ, είναι συνηθισμένος να τον χαιρετούν απλοί πολίτες αλλά μια γυναίκα με ποδήλατο στη Βιρτζίνια πρόσθεσε τη δική της «πινελιά» στο έθιμο, όταν την προσπέρασε η αυτοκινητοπομπή του Αμερικανού προέδρου.

Η άγνωστη γυναίκα φωτογραφήθηκε να υψώνει το μεσαίο της δάχτυλο όταν ένα από τα οχήματα της φρουράς του Ντόναλντ Τραμπ την προσπέρασε δίπλα στον ποταμό Potomac κι ενώ ο πρόεδρος των ΗΠΑ επέστρεφε από μια λέσχη γκολφ στα προάστια της Ουάσιγκτον. Στη συνέχεια επανέλαβε την χειρονομία της την ώρα που περνούσε ακριβώς δίπλα από την αυτοκινητοπομπή.

Το περιστατικό επιβεβαίωσε και ο Λευκός Οίκος. «Η αυτοκινητοπομπή του προέδρου των ΗΠΑ έφυγε από το Trump National Golf Club στις 3.12 το μεσημέρι, προσπερνώντας δύο πεζούς, ένας εκ των οποίων ύψωσε το μεσαίο δάχτυλο. Στη συνέχεια προσπέρασε μια γυναίκα με ποδήλατο, η οποία φορούσε λευκή μπλούζα και ποδηλατικό κράνος, που αντέδρασε υψώνοντας το μεσαίο της δάχτυλο. Η αυτοκινητοπομπή χρειάστηκε να μειώσει ταχύτητα και η γυναίκα την πρόλαβε, συνεχίζοντας να έχει υψωμένο το μεσαίο δάχτυλο, πριν τελικά στρίψει προς διαφορετική κατεύθυνση», ανέφερε σε σχετική ανακοίνωση. 

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Ντόναλντ Τραμ έχει περάσει τέσσερα συνεχόμενα σαββατοκύριακα στη λέσχη γκολφ που διατηρεί στην Βιρτζίνια. Το παράδοξο στην υπόθεση είναι πως ο ίδιος στο παρελθόν είχε επικρίνει έντονα τον Μπαράκ Ομπάμα επειδή έπαιζε γκολφ ενώ ήταν πρόεδρος, με αποτέλεσμα πολλοί να τον κατηγορούν σήμερα για υποκρισία καθώς κάνει ακριβώς το ίδιο και πολύ πιο συχνά. 

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ