Η Σουηδία ανακοινώνει ότι δεν μπορεί να δεχτεί άλλους πρόσφυγες και η αν. Πρωθυπουργός ξεσπά σε κλάματα

Η Σουηδία ανακοινώνει ότι δεν μπορεί να δεχτεί άλλους πρόσφυγες και η αν. Πρωθυπουργός ξεσπά σε κλάματα Facebook Twitter
2

Με κλάματα δήλωσε η αναπληρώτρια Πρωθυπουργός της Σουηδίας ότι η χώρα δεν μπορεί να δεχτεί άλλους πρόσφυγες. «Χρειαζόμαστε μια «παύση», δήλωσε ο πρωθυπουργός της χώρας Στέφαν Λόφβεν, σε κοινή συνέντευξη με την Πράσινη αναπληρώτρια υπουργό, τονίζοντας ότι προς το παρόν η Σουηδία θα συμμορφωθεί με το «ευρωπαϊκό ελάχιστο», όπως το ορίζει η Ευρωπαϊκή Ένωση.

 Στη συνέχεια άσκησε κριτική στην Ε.Ε., λέγοντας ότι απέτυχε στην κατανομή των προσφύγων και σημείωσε ότι η χώρα του αναγκάζεται να προσαρμόσει την σουηδική νομοθεσία, ώστε περισσότεροι άνθρωποι να αναζητήσουν άσυλο σε άλλες χώρες. «Με πονάει που η Σουηδία δεν είναι πλέον ικανή να δεχθεί αιτούντες άσυλο στο υψηλό επίπεδο που το κάνει σήμερα, αλλά απλώς δεν μπορούμε πλέον», είπε. 

Η Άζα Ρόμσον δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τη συγκίνηση της, εκφράζοντας τη διαφωνία της και κάνοντας λόγο για μια "κακή απόφαση». Όπως τόνισε όμως, δεν μπορεί να εγκαταλείψει την κυβέρνηση αυτή τη στιγμή γιατί για το κόμμα της θα ήταν ακόμα χειρότερο.

Από την αρχή του 2015 η Σουηδία έχει δεχτεί 190 χιλιάδες πρόσφυγες.

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΙΡΑΝ ΗΠΑ ΙΣΡΑΗΛ ΛΙΒΑΝΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ

Διεθνή / Ιράν: «Θα κάψουμε» αμερικανικά στρατεύματα σε περίπτωση χερσαίας εισβολής - Kλιμάκωση και στο μέτωπο του Λιβάνου

Ο πρόεδρος του ιρανικού κοινοβουλίου, Μοχαμάντ Μπαγκέρ Καλιμπάφ, δήλωσε ότι οι ιρανικές δυνάμεις «περιμένουν την άφιξη αμερικανικών στρατευμάτων»
THE LIFO TEAM
ΙΣΡΑΗΛ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ ΝΑΟΣ ΤΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΕΩΣ

Διεθνή / Το Ισραήλ δεν επέτρεψε τη λειτουργία των Βαΐων - «Για πρώτη φορά εδώ και αιώνες», λέει το Πατριαρχείο

Η αστυνομία σταμάτησε στον δρόμο προς τον Ναό της Αναστάσεως δύο ανώτατους καθολικούς αξιωματούχους, μεταξύ των οποίων τον καρδινάλιο Πιερμπατίστα Πιτσαμπάλα, και τους ανάγκασε να επιστρέψουν
THE LIFO TEAM

σχόλια

2 σχόλια