Η Σκάρλετ Γιόχανσον επέκρινε την «υπερ-σεξουαλικοποίηση» του ρόλου της στο Iron Man 2

Η Σκάρλετ Γιόχανσον επέκρινε την «υπερ-σεξουαλικοποίηση» στο Iron Man 2 Facebook Twitter
EPA
0

Η διάσημη ηθοποιός Σκάρλετ Γιόχανσον κατέκρινε για πρώτη φορά την υπερβολική σεξουαλικοποίηση της Black Widow στο Iron Man 2, το blockbuster του 2010 από τη Marvel Cinematic Universe.

«Ενώ το Iron Man 2 ήταν πραγματικά διασκεδαστικό και είχε πολλές υπέροχες στιγμές, ο χαρακτήρας που υποδύθηκα ήταν τόσο σεξουαλικοποιημένος. Ήταν σχεδόν σαν να αναφερόμαστε σε ένα κομμάτι κρέας» δήλωσε η Γιόχανσον.

Την ίδια ώρα, η ηθοποιός στήριξε την «απομάκρυνση από την υπερσεξουαλικοποίηση αυτού του χαρακτήρα» στη νέα της ταινία, Black Widow, στην οποία σκηνοθετεί η Cate Shortland.

«Είμαι μητέρα και η ζωή μου είναι διαφορετική. Προφανώς, έχουν περάσει 10 χρόνια και τα πράγματα γενικά έχουν αλλάξει και έχω μια πολύ διαφορετική οπτική για τον εαυτό μου. Ως γυναίκα, είμαι σε διαφορετική φάση της ζωής» εξήγησε.

Με πληροφορίες από Guardian

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Τραμπ παραμένει ένας «φασίστας» για τον Μαμντάνι: «Εξακολουθώ να πιστεύω όλα όσα έλεγα πριν»

Διεθνή / Ο Τραμπ παραμένει ένας «φασίστας» για τον Μαμντάνι ακόμη και μετά τη συνάντησή τους

Μπορεί η συνάντηση των δύο να πραγματοποιήθηκε σε απροσδόκητα θετικό κλίμα, όμως ο εκλεγμένος δήμαρχος της Νέας Υόρκης δεν υπαναχωρεί από την κριτική του απέναντι στον πρόεδρο των ΗΠΑ
LIFO NEWSROOM