Η Σάρον Στόουν λέει πως κινδυνεύει η καριέρα της ως ηθοποιός επειδή απαίτησε μόνο εμβολιασμένους κατά της Covid-19 στα γυρίσματα. 

 

Σε βίντεο, όπου ανακοίνωσε επίσης την υποψηφιότητά της για την επιτροπή της SAG-AFTRA, η 63χρονη ηθοποιός υποστηρίζει ότι «δέχεται απειλές» πως θα χάσει την δουλειά της επειδή απαιτεί όσοι εργάζονται στο σετ να έχουν εμβολιαστεί. Το επόμενο πρότζεκτ της είναι μια τηλεοπτική σειρά που γυρίζεται στην Ατλάντα. 

 

«Μου πρόσφεραν μια δουλειά- μια καλή δουλειά, μια δουλειά που πραγματικά θέλω να κάνω στην Ατλάντα», λέει στο βίντεο. «Γι' αυτό μου έχουν σηκωθεί τα μαλλιά...επειδή το Producers Guild of America [σ.σ.ένωση που εκπροσωπεί παραγωγούς τηλεόρασης, ταινιών και New Media στις ΗΠΑ] δεν μπορεί να εγγυηθεί πως όλοι στο σόου θα είναι εμβολιασμένοι πριν πάω στη δουλειά». 

 

Και συνέχισε: «Θα πάω να εργαστώ πριν όλοι να έχουν εμβολιαστεί; Όχι. Όχι, δεν θα πάω. Απειλούμαι πως θα χάσω τη δουλειά μου; Ναι, ισχύει. Θα χάσω τη δουλειά μου αν δεν έχουν εμβολιαστεί όλοι στο γύρισμα; Ναι. Ναι, θα μπορούσα. Θα ορθώσω ανάστημα για όλους εμάς ώστε κάθε γύρισμα στο οποίο μετέχουμε να αποτελείται μόνο από εμβολιασμένους; Ναι. Ναι, θα το κάνω. Γιατί; Επειδή είναι γελοίο...που πρέπει να πάμε στη δουλειά όπου δεν είμαστε ασφαλείς να εργαστούμε» είπε.

 

 

Επιπλέον αποκάλυψε πως έχασε στη ασφάλιση υγείας της «μετά από 43 χρόνια στην βιομηχανίας λόγω Covid. Μου έλειπαν 13 εκατ. δολάρια... δεν νομίζω πως είναι λογικό για κανέναν μας», εξήγησε. 

 

Στις 19 Ιουλίου, η SAG-AFTRA [σ.σ. αμερικανική ένωση εργαζομένων στο χώρο του θεάματος] ανέφερε ότι οι παραγωγοί μπορούν επίσης να επιβάλουν τον εμβολιασμό σε συγκεκριμένους ηθοποιούς και μέλη της ομάδας, που εργάζονται σε πολύ κοντινή απόσταση.