Η Ολυμπιακή Φλόγα στους Δελφούς

Η Ολυμπιακή Φλόγα στους Δελφούς Facebook Twitter
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΟΕ/ STR
0

Από τους Δελφούς, η ολυμπιακή φλόγα στέλνει μηνύματα ειρήνης, πολιτισμού και οικουμενικότητας, στο τέλος της 6ης ημέρας της λαμπαδηδρομίας για τους χειμερινούς ολυμπιακούς αγώνες PyeongChang 2018. Το ταξίδι της φλόγας ξεκίνησε το πρωί της Κυριακής από τη Νάουσα για να περάσει από Βέροια και Κατερίνη. Ακολούθησε το Λιτόχωρο και μετά η Λάρισα. Η λαμπαδηδρομία ολοκληρώθηκε στους Δελφούς. Δευτέρα πρωί το ταξίδι θα συνεχιστεί σε Αράχωβα, Λιβαδειά, Ελευσίνα. Η ολυμπιακή φλόγα θα φτάσει στην Αθήνα και θα διανυκτερεύσει στην Ακρόπολη. 

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Αννα Γουίντουρ ξαναπαίρνει το Devil Wears Prada στα χέρια της

Διεθνή / Για σένανε μπορώ τη Vogue να προδώσω: όταν η Άννα Γουίντουρ συνάντησε ξανά τη Μιράντα Πρίστλι

Η Vogue ενώνει στο εξώφυλλο του Μαΐου της Vogue την Άννα Γουίντουρ και τη Μέριλ Στριπ, λίγο πριν από το The Devil Wears Prada 2 και το Met Gala, ξαναφέρνοντας στο προσκήνιο τον μύθο που συνοδεύει την ταινία εδώ και είκοσι χρόνια.
THE LIFO TEAM
ΙΡΑΝ ΤΡΑΜΠ ΤΕΛΕΣΗΓΡΑΦΟ

Διεθνή / Ιράν: Κάλεσμα για ανθρώπινες αλυσίδες γύρω από τις ενεργειακές εγκαταστάσεις, καθώς πλησιάζει η προθεσμία Τραμ

Η Τεχεράνη καλεί πολίτες να «προστατεύσουν» ενεργειακές εγκαταστάσεις, ενώ ο πρόεδρος Πεζεσκιάν δηλώνει ότι 14 εκατομμύρια είναι έτοιμοι να πολεμήσουν
THE LIFO TEAM
Ο Κάνιε Γουέστ ζητά συνάντηση με τη βρετανική εβραϊκή κοινότητα ενώ μεγαλώνει η κρίση στο Wireless

Διεθνή / Ο Κάνιε Γουέστ ζητά συνάντηση με τη βρετανική εβραϊκή κοινότητα ενώ μεγαλώνει η κρίση στο Wireless

Ο Κάνιε Γουέστ προσφέρθηκε να συναντηθεί με μέλη της βρετανικής εβραϊκής κοινότητας, ενώ το Wireless Festival συνεχίζει να χάνει χορηγούς και να δέχεται πολιτική πίεση για την προγραμματισμένη εμφάνισή του.
THE LIFO TEAM