Η NASA βοηθά τους φαν της Marvel να σώσουν τον Τόνι Σταρκ

Η NASA βοηθά τους φαν της Marvel να σώσουν τον Τόνι Σταρκ Facebook Twitter
0

Μετά από κατακλυσμό tweet που δέχτηκε η NASA για την διάσωση του Τόνι Σταρκ από τους Avengers αποφάσισε να δώσει τα φώτα της βοηθώντας στην προσπάθεια.

Μετά την εξαφάνιση στο διάστημα του Τόνι Σταρκ από την ταινία The Avengers,  το τρέιλερ του Endgame που δόθηκε στη δημοσιότητα προκάλεσε ενθουσιασμό στους φανατικούς της Marvel. 

Κάποιοι από αυτούς σκέφτηκαν να κάνουν πλάκα ζητώντας βοήθεια μέσω Twitter από την NASA  προκειμένου να σωθεί ο αγαπημένος σούπερ ήρωας.

Ενώ ήταν σχεδόν σίγουρο ότι η Διαστημική Υπηρεσία της Αμερικής δεν επρόκειτο να δώσει σημασία στα σχόλια του Twitter, η NASA είχε εντελώς διαφορετική ιδέα.

Όχι μόνο λοιπόν απάντησε στα σχόλια των χρηστών που ζητούσαν βοήθεια για την διάσωση του Τόνι Σταρκ αλλά έδωσε και συμβουλές για τους Avengers.


Προφανώς οι άνθρωποι του κέντρου ελέγχου στη NASA νιώθουν συμπάθεια για τον Iron Man και θέλουν να βοηθήσουν στην προσπάθεια διάσωσης του αγαπημένου ήρωα.


Το tweet  θύμισε στη NASA το γνωστό «Χίουστον, έχουμε πρόβλημα» και καθώς όπως είναι αδύνατο ο Σταρκ να επικοινωνήσει με την βάση η υπηρεσία σκέφτηκε να χρησιμοποιήσει όλα τα μέσα που διαθέτει για χάρη του σούπερ-ήρωα.

Άλλωστε και το σφυρί του Thor είναι στα κεντρικά της Διαστημικής Υπηρεσίας.

 Οι μυημένοι στο Avengers: Infinity War γνωρίζουν ότι τα πράγματα δεν πάνε και τόσο καλά μεταξύ της σούπερ ομάδας και οι μόνοι που μπορούν να βοηθήσουν αυτή την στιγμή οCaptain America, η Black Widow, ο Hulk, ο Thor, ο Nebula, και ο Ant-Man.

Και η συνέχεια αναμένεται επί της οθόνης. 

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ