Η Μελίντα Γκέιτς βγαίνει ραντεβού με πρώην ρεπόρτερ του FOX News

Η Μελίντα Γκέιτς με μωβ πουκάμισο Facebook Twitter
Φωτ: Instagram
0

Η Μελίντα Γκέιτς φέρεται να έχει προχωρήσει τη ζωή της και μετά το διαζύγιο με τον Μπιλ Γκέιτς.

Η 58χρονη, σύμφωνα με το TMZ, φέρεται να έχει σχέση με τον πρώην ρεπόρτερ του FOX News, Jon Du Pre, ο οποίος πλέον εργάζεται στον τομέα της επικοινωνίας.

Δεν είναι σαφές από πότε οι δυο τους είναι ζευγάρι, αλλά Μελίντα Γκέιτς και Jon Du Pre εθεάθησαν σε αγώνα των Nets και Σέλτικς, τον Απρίλιο.

Η Μελίντα Γκέιτς βγαίνει ραντεβού με πρώην ρεπόρτερ του FOX News Facebook Twitter
Φωτ: Instagram

Μελίντα και Μπιλ Γκέιτς οριστικοποίησαν το διαζύγιό τους, τον Αύγουστο του 2021, μετά από 27 χρόνια γάμου. «Μετά από πολλή σκέψη και πολλή δουλειά για τη σχέση μας, πήραμε την απόφαση να βάλουμε τέλος στον γάμο μας», είχαν αναφέρει.

Η Μελίντα Γκέιτς βγαίνει ραντεβού με πρώην ρεπόρτερ του FOX News Facebook Twitter
Φωτ: Instagram

Τον περασμένο μήνα, η Γκέιτς μίλησε ανοιχτά για το «απίστευτα επώδυνο» διαζύγιό της από τον δισεκατομμυριούχο της Microsoft, εξηγώντας ότι «απλά δεν μπορούσε να μείνει πια σε αυτόν τον γάμο», ενώ εξομολογήθηκε την προσπάθειά της να συνεχίσει να εργάζεται δίπλα στον πρώην σύζυγό της, ακόμη και όταν βρίσκονταν εν μέσω χωρισμού.

Με πληροφορίες Page Six & Daily Mail

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σουδάν: Συνεχίζονται πάνω από έναν χρόνο οι βίαιες συγκρούσεις

Διεθνή / «Έπρεπε να μείνουμε κρυμμένοι, χωρίς νερό ή φαγητό και υπό συνεχή απειλή»

Ένα μέλος του προσωπικού των Γιατρών Χωρίς Σύνορα μοιράζεται την πραγματικότητα της ζωής στην El Geneina του Σουδάν, την πραγματικότητα ενός πολίτη που έχει παγιδευτεί στη σκληρή σύγκρουση.
THE LIFO TEAM