Η Μαρία Ζαχάροβα τρώει φράουλες υπό τους ήχους του «Καλίνκα»

Η Μαρία Ζαχάροβα τρώει φράουλες υπό τους ήχους του «Καλίνκα» Facebook Twitter
0

Ένα βίντεο με πρωταγωνίστρια την εκπρόσωπο του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών, Μαρία Ζαχάροβα, έχει προκαλέσει ποικίλες αντιδράσεις.

Στο βίντεο, το οποίο δημοσίευσε η ίδια στο Telegram, Καλίνκα», φαίνεται να δοκιμάζει φράουλες, φορώντας φλοράλ φόρεμα και κόκκινη κορδέλα στα μαλλιά.

Ουκρανοί χρήστες του διαδικτύου έσπευσαν να σχολιάζουν ότι η Ζαχάροβα είναι μεθυσμένη, ενώ άλλοι υποστήριξαν ότι ειρωνεύεται τους Δυτικούς, δείχνοντας ότι απολαμβάνει το καλοκαίρι της, ενώ στην Ευρώπη βρίσκονται αντιμέτωποι με την ενεργειακή κρίση.

Να σημειωθεί ότι το «Καλίνκα» είναι ένα από τα πιο δημοφιλή ρωσικά τραγούδια. Το ρεφρέν αναφέρεται στην Καλίνκα, έναν ανθοφόρο φυλλοβόλο θάμνο, που μπορεί να φτάσει σε ύψος τα 4 μ. και καλλιεργείται για καλλωπιστικούς λόγους. 

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πιο κοντά στην απαγόρευση του TikTok οι ΗΠΑ, μετά την απόφαση της Βουλής των Αντιπροσώπων

Τech & Science / Πιο κοντά στην απαγόρευση του TikTok οι ΗΠΑ, μετά την απόφαση της Βουλής των Αντιπροσώπων

Η Βουλή των Αντιπροσώπων ψήφισε νομοθεσία που θα απαγορεύει το TikTok στις ΗΠΑ εάν ο ιδιοκτήτης της δημοφιλούς πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης με έδρα την Κίνα δεν πουλήσει το μερίδιό του
NEWSROOM
ΗΠΑ: Εγκρίθηκε το πρώτο νομοσχέδιο για βοήθεια 95 δισ. δολαρίων σε Ουκρανία, Ισραήλ και Ταϊβάν

Διεθνή / ΗΠΑ: Εγκρίθηκε το πρώτο νομοσχέδιο για βοήθεια 95 δισ. δολαρίων σε Ουκρανία, Ισραήλ και Ταϊβάν

Η πρώτη αντίδραση της Μόσχας για τα 60 δισ. δολάρια στο Κίεβο - Εκτός της βοήθειας σε Ουκρανία, Ισραήλ και Ταϊβάν, το νομοσχέδιο προβλέπει νέους περιορισμούς στο TikTok
NEWSROOM