Η Kylie Jenner απάντησε στο μοντέλο που την κατηγόρησε για bullying, αρνούμενη ότι συνέβη ποτέ κάτι τέτοιο. Οι καταγγελίες αφορούν τα γυρίσματα του video clip του Tyga για το τραγούδι Ice Cream Man.

 

Το μοντέλο και TikToker Victoria Vanna ισχυρίστηκε ότι η Kylie και η τότε κολλητή της, Jordyn Woods την κορόιδευαν και την έκαναν να βάλει τα κλάματα κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του video clip του Tyga για το τραγούδι Ice Cream Man, το 2015.

 

H Victoria ανέφερε στο TikTok ότι η Kylie Jenner βρέθηκε στα γυρίσματα μαζί με την Jordyn, την φίλη της Anastasia Karanikolaou και τη βοηθό της. «Τη στιγμή που μπήκα, η Kylie με κοίταξε μειονεκτικά, ψιθυρίζοντας και δείχνοντας και κοροϊδεύοντας τον τρόπο που χόρευα. Με κορόιδευαν όλες μαζί ξεκάθαρα», υποστήριξε. Μάλιστα μοιράστηκε και σχετικό βίντεο με τίτλο «Όταν έκανα το video clip του Tyga και η Kylie Jenner ήταν στα γυρίσματα και μου έκανε bullying μαζί με τις φίλες της».

 

Το εν λόγω βίντεο έγινε viral. Τελικά, η Kylie αποφάσισε πρόσφατα να πάρει θέση και σχολίασε κάτω από την ανάρτηση αρνούμενη όλους τους ισχυρισμούς της Victoria. «Αυτό δεν συνέβη ποτέ», έγραψε η 23χρονη, εισπράττοντας περισσότερα από 35.000 likes.