No.1

Η Κιμ Καρντάσιαν τιμά τους μπαμπάδες με φωτογραφίες των Κάνιε Γουέστ και Κέιτλιν Τζένερ: «Αγάπη άνευ όρων»

Η Κιμ Καρντάσιαν τιμά τους μπαμπάδες με φωτογραφίες των Κάνιε Γουέστ και Κέιτλιν Τζένερ: «Αγάπη άνευ όρων» Facebook Twitter
0

Η Κιμ Καρντάσιαν φρόντισε να τιμήσει τον Κάνιε Γουέστ στην Γιορτή του Πατέρα, παρά την αίτηση διαζυγίου που κατέθεσε νωρίτερα φέτος. 

Η 40χρονη σταρ δημοσίευσε μερικές παλιότερες φωτογραφίες από τους μπαμπάδες της ζωής της, μεταξύ άλλων του 44χρονου ράπερ με τον οποίο έχει τέσσερα παιδιά. 

«Χαρούμενη Γιορτή του Πατέρα σε όλους τους καταπληκτικούς μπαμπάδες της ζωής μας! σας αγαπώ άνευ όρων!!!», έγραψε στην ανάρτηση, περιλαμβάνοντας επίσης φωτογραφίες του πατέρα της, Ρόμπερτ Καρντάσιαν, του αδερφού της, Ρομπ, της Κέιτλιν Τζένερ, του Σκοτ Ντίσικ, του Τρίσταν Τόμσον και του Τράβις Σκοτ. 

Την ίδια ομάδα μπαμπάδων επέλεξε και η Κρις Τζένερ για την δική της ανάρτηση. «Χαρούμενη Γιορτή του Πατέρα σε όλους τους απίστευτους μπαμπάδες στις ζωές μας. Ευχαριστούμε για την άνευ όρων αγάπη, την καθοδήγηση, την υποστήριξη και τα μαθήματα που δώσατε στις οικογένειές μας. Σήμερα γιορτάζουμε όλους τους πατέρες, πατριούς, μέλλοντες μπαμπάδες και πατρικές φιγούρες εκεί έξω», σχολίασε στο μήνυμά της. 

Κιμ Καρντάσιαν και Κάνιε Γουέστ ξεκίνησαν να βγαίνουν το 2012 και παντρεύτηκαν το 2014. Μετά από μια δύσκολη περίοδο στη σχέση τους πέρυσι, η Κιμ κατέθεσε τελικά αίτηση διαζυγίου τον περασμένο Φεβρουάριο, μετά από έξι χρόνια γάμου. 

Σχεδόν τέσσερις μήνες μετά την αίτηση διαζυγίου, η Κιμ «είναι μια χαρά», είπε πηγή στο περιοδικό People. «Δυσκολεύτηκε πολύ την περίοδο που ζήτησε διαζύγιο. ήταν πολύ αναστατωμένη και δεν το ήθελε κατά βάθος αλλά από τότε έχει προχωρήσει. Είναι χαρούμενη και πεπεισμένη ότι πήρε την σωστή απόφαση», πρόσθεσε. 

Πρόσφατα δημοσιεύματα έχουν συνδέσει έκτοτε τον Κάνι Γουεστ με το σουπερμόντελ Ιρίνα Σάικ, μετά τις κοινές φωτογραφίες τους σε ταξίδι στη Γαλλία. 

«Ο Κάνιε είναι καλά. Πέρασε πολύ όμορφα με την Ιρίνα στη Γαλλία. Θα έχουν σχέση εξ αποστάσεως, γιατί ο Κάνιε θα συνεχίσει να έχει έδρα στο Λος Άντζελες. Δεν έχει σκοπό να μετακομίσει στη Νέα Υόρκη, αφού τα παιδιά του είναι στο Λος Άντζελες, το ίδιο και οι επιχειρήσεις τους. Του αρέσει, όμως, να περνάει χρόνο με την Ιρίνα και σκοπεύει να την ξαναδεί σύντομα», σημείωσε πηγή. 

Διεθνή
0

No.1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Έπσταϊν επιχείρησε να αγοράσει παλάτι στο Μαρόκο μία ημέρα πριν συλληφθεί το 2019

Διεθνή / Ο Έπσταϊν επιχείρησε να αγοράσει παλάτι στο Μαρόκο μία ημέρα πριν συλληφθεί το 2019

Mέσα ενημέρωσης στο Μαρόκο είχαν αφήσει να εννοηθεί ότι ο Έπσταϊν ενδέχεται να έβλεπε τη χώρα ως ασφαλές καταφύγιο, δεδομένου ότι δεν υφίσταται συμφωνία έκδοσης με τις ΗΠΑ
THE LIFO TEAM
ΙΣΡΑΗΛ ΗΠΑ ΠΡΕΣΒΗΣ ΙΡΑΝ

Διεθνή / Ισραήλ: «Όσοι θέλουν να φύγουν να το κάνουν ΣΗΜΕΡΑ» λέει ο Αμερικανός πρέσβης στο προσωπικό

Εντείνεται η ανησυχία για πιθανό πλήγμα κατά του Ιράν - Ο πρέσβης υπογράμμισε ότι όσοι θέλουν να αποχωρήσουν θα πρέπει να οργανώσουν γρήγορα τα σχέδιά τους, καθώς δεν είναι βέβαιο ότι θα υπάρχουν πτήσεις τις επόμενες ημέρες
THE LIFO TEAM
«Αφήστε με να μπω»: Καλλιτέχνης διαμαρτύρεται έξω από μεγάλα πολιτιστικά ιδρύματα που δεν είναι προσβάσιμα

Πολιτισμός / «Αφήστε με να μπω»: Καλλιτέχνης διαμαρτύρεται έξω από μεγάλα πολιτιστικά ιδρύματα που δεν είναι προσβάσιμα

Στο Perth Festival, ο 26χρονος καλλιτέχνης Hugo Flavelle μετατρέπει τη διαμαρτυρία για την προσβασιμότητα σε κινητή performance–rave έξω από μουσεία και θέατρα που ο ίδιος δυσκολεύεται να χρησιμοποιήσει.
THE LIFO TEAM
ILGA-Europe: Η Ευρώπη σε «νέο χαμηλό» – από bans στο Pride σε νόμους “propaganda”

Διεθνή / ΙLGA-Europe: Από τις απαγορεύσεις των Pride στους νόμους «προπαγάνδας»: το νέο μοτίβο καταστολής

Η ILGA-Europe, σττην ετήσια εκθεσή της για το 2026, καταγράφει κλιμάκωση ποινικοποίησης, Pride bans και «propaganda laws» σε Ευρώπη και Κεντρική Ασία, προειδοποιώντας ότι οι επιθέσεις κατά LGBTI ανθρώπων εντάσσονται πλέον σε ένα ευρύτερο μοντέλο αυταρχικής διακυβέρνησης.
THE LIFO TEAM