Η Κέιτ Μος «αθώωσε» τον Τζόνι Ντεπ σε μια κατάθεση τριών λεπτών: «Ποτέ δεν με κλώτσησε και δεν με πέταξε από τη σκάλα»

Η Κέιτ Μος «αθώωσε» τον Τζόνι Ντεπ σε μια κατάθεση τριών λεπτών: «Ποτέ δεν με κλώτσησε και δεν με πέταξε από τη σκάλα» Facebook Twitter
Η Κέιτ Μος κατέθεσε στη δίκη Ντεπ -Χερντ - Φωτ.: ΕΡΑ
0

Μέσω βιντεοκλήσης και για μόλις τρία λεπτά κατέθεσε στη δίκη Τζόνι Ντεπ και Άμπερ Χερντ η Κέιτ Μος, διαψεύδοντας τη φήμη πως ο Ντεπ την είχε σπρώξει σε σκαλιά ενόσω ήταν ζευγάρι, τη δεκαετία του 1990. 

Το 48χρονο σούπερ μόντελ εμφανίστηκε από το σπίτι της στο Γκλόστερσαϊρ, καταθέτοντας πως εκείνη κι ο Ντεπ είχαν σχέση από το 1994 έως το 1998. 

Ο συνήγορος του Ντεπ, Μπέντζαμιν Τσου ρώτησε τη Μος αν συνέβη κάτι ενώ βρίσκονταν για διακοπές στο θέρετρο GoldenEye στη Τζαμάικα. 

«Βγαίναμε από το δωμάτιο και ο Τζόνι έφυγε πριν από εμένα και υπήρχε καταιγίδα. Καθώς έβγαινα από το δωμάτιο, γλίστρησα στις σκάλες και τραυμάτισα την πλάτη μου» ανέφερε η Μος. 

«Ούρλιαξα γιατί δεν ήξερα τι μου είχε συμβεί και πονούσα. Ήρθε τρέχοντας για να με βοηθήσει και με μετέφερε στο δωμάτιό μου, δίνοντας τις πρώτες βοήθειες» εξήγησε η ίδια. 

Η Κέιτ Μος «αθώωσε» τον Τζόνι Ντεπ σε μια κατάθεση τριών λεπτών: «Ποτέ δεν με κλώτσησε και δεν με πέταξε από τη σκάλα» Facebook Twitter
Ο Τζόνι Ντεπ παρακολουθεί την κατάθεση της πρώην συντρόφου του στο δικαστήριο - Φωτ.: ΕΡΑ

Ερωτηθείσα αν, σε κάποια φάση της σχέσης τους, ο Ντεπ την είχε σπρώξει στις σκάλες, η ίδια απάντησε κατηγορηματικά όχι. 

«Ποτέ δε με έσπρωξε, με κλώτσησε ή με πέταξε από τις σκάλες, όχι» επέμεινε στο δικαστήριο. 

Η υπεράσπιση δε θέλησε να εξετάσει τη Μος, η οποία κλήθηκε να αποχωρήσει. 

Η νομική ομάδα τού Ντεπ φάνηκε να πανηγυρίζει όταν η Χερντ ανέφερε στη δική της κατάθεση το όνομα της Μος, αναβιώνοντας τη φήμη πως ο Ντεπ την είχε σπρώξει από τις σκάλες, καθώς προφανώς ήξερε πως η πρώην σύντροφος του πρωταγωνιστή των Πειρατών της Καραϊβικής θα κατέθετε υπέρ του. 

Με πληροφορίες από Guardian 

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Τραμπ έλαβε το νεοσύστατο Βραβείο Ειρήνης της FIFA

Διεθνή / Ο Τραμπ έλαβε το νεοσύστατο Βραβείο Ειρήνης της FIFA

«Αναμφίβολα αξίζετε το πρώτο Βραβείο Ειρήνης της FIFA για τις πράξεις σας, για όσα έχετε επιτύχει με τον δικό σας τρόπο», είπε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της FIFA Τζάνι Ινφαντίνο απευθυνόμενος στον Αμερικανό πρόεδρο
LIFO NEWSROOM
Γαλλία: Η κυβέρνηση αυξάνει την ασφάλεια σε χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις λόγω «πολύ υψηλού» κινδύνου τρομοκρατίας

Διεθνή / Γαλλία: Η κυβέρνηση αυξάνει την ασφάλεια σε χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις λόγω «πολύ υψηλού» κινδύνου τρομοκρατίας

Τα αυξημένα μέτρα έρχονται λίγες ημέρες μετά την αιφνιδιαστική απόφαση του Παρισιού να ακυρώσει τη μεγάλη συναυλία της Παραμονής Πρωτοχρονιάς στα Ηλύσια Πεδία
LIFO NEWSROOM
«Η Ευρώπη οδεύει προς πολιτισμική εξαφάνιση»: Το νέο δόγμα Τραμπ για την ήπειρο 

Διεθνή / «Η Ευρώπη οδεύει προς πολιτισμική εξαφάνιση»: Το νέο δόγμα Τραμπ για την ήπειρο 

Το κείμενο διατυπώνει ευθεία πολιτική στήριξη σε ακροδεξιά κόμματα της Ευρώπης, υποστηρίζοντας ότι ορισμένες χώρες «κινδυνεύουν να γίνουν κατά πλειονότητα μη ευρωπαϊκές»
LIFO NEWSROOM