Η Jeep καλεί το κοινό της να «βαφτίσει» το νέο της ηλεκτρικό μοντέλο

Η Jeep καλεί το κοινό της να «βαφτίσει» το νέο της ηλεκτρικό μοντέλο Facebook Twitter
Φωτ.: Jeep
0

Η Jeep καλεί τους φαν της να τη βοηθήσουμε με το όνομα του νέου της ηλεκτρικού μοντέλου. 

Αν είναι δύσκολο να «βαφτίσει» κανείς το παιδί ή το κατοικίδιό του, εξίσου δύσκολη είναι και η ονοματοδοσία σε ένα νέο μοντέλο αυτοκινήτου γι'αυτό και η Jeep κατέφυγε στη λύση αυτή, ζητώντας τη βοήθεια του κοινού για το νέο μοντέλο της που προσώρας αποκαλείται  ‘Wagoneer S’ - με το "s" να προέρχεται από τις λέξεις “speed, striking και sexy (ταχύτητα, εντυπωσιακό και σέξι) 

Η επιλογή ονομασίας θα είναι μέρος ενός διαγωνισμού στα social media της μάρκας αυτοκινήτων όπου υπάρχουν και οι απαραίτητες οδηγίες και κανόνες. 

Η Jeep καλεί το κοινό της να «βαφτίσει» το νέο της ηλεκτρικό μοντέλο Facebook Twitter
Φωτ.: Jeep

Για όσους σκέφτονται να συμμετάσχουν στο διαγωνισμό, πρέπει να έχουν υπ'όψιν τους πως το Wagoner S είναι ένα SUV ελαφρώς μικρότερο από το προηγούμενο Grand Cherokee, με δύναμη 600 ίππων και αυτονομία άνω των 600 χιλιομέτρων, αν είναι πλήρως φορτισμένο. 

O διαγωνισμός ξεκίνησε τώρα και η ονονασία θα πρέπει να έχει βρεθεί ως τον Δεκέμβριο, εν όψει των προπαραγγελιών που ανοίγουν αρχές του 2023. 

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένα παιδί λάτρευε τον πουρέ μήλου με κανέλα. Μετά έπαθε δηλητηρίαση από μόλυβδο.

Διεθνή / Η παιδική τροφή που δηλητηρίαζε αργά το παιδί τους

Πώς 52 μικρά παιδιά δηλητηριάζονταν συστηματικά από μόλυβδο, μέχρι να γίνει σαφές ποιο ήταν το συστατικό εκείνο της διατροφής τους, που σταδιακά θα μπορούσε να τα οδηγήσει ακόμα και σε μόνιμες νευροαναπτυξιακές αναπηρίες
NEWSROOM