Η Ιαπωνία δεν θα δεχτεί ούτε έναν πρόσφυγα

Η Ιαπωνία δεν θα δεχτεί ούτε έναν πρόσφυγα Facebook Twitter
2

Κανέναν Σύρο πρόσφυγα δεν πρόκειται να δεχτεί η Ιαπωνία ανακοίνωσε χθες ο Πρωθυπουργός της χώρας Σίνζο Άμπε, που τόνισε ότι αυτό που θα κάνει η Ιαπωνία είναι να ενισχύσει τη χρηματική βοήθεια προς τους Σύρους και Ιρακινούς πρόσφυγες.

Όπως είπε μιλώντας στη γενική συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών, , η χώρα του θα διαθέσει γύρω στα 1,6 δισεκατομμύρια δολάρια, με αύξηση 801 εκ. σε σχέση με πέρυσι, για να χτίσει την ειρήνη στη Μέση Ανατολή και την Αφρική.

Ο Ιάπωνας πρωθυπουργός απέκλεισε κάθε πιθανότητα η χώρα του  να υποδεχτεί πρόσφυγες από τη Συρία και όταν ρωτήθηκε σχετικά απάντησε ότι η χώρα χρειάζεται να στηρίξει τους δικούς της εργαζόμενους με βήματα όπως η ενδυνάμωση περισσότερων γυναικών και μεγαλύτερων σε ηλικία ατόμων για εύρεση εργασίας.

«Σε σχέση με το θέμα του πληθυσμού, υπάρχουν πολλά πράγματα που οφείλουμε να κάνουμε προτού δεχτούμε μετανάστες», είπε ενώ προσέθεσε πως «η Ιαπωνία θα ήθελε να συνεισφέρει αλλάζοντας τις συνθήκες που δημιουργούν τους μετανάστες».

Πέρυσι η Ιαπωνία είχε δεχτεί στο έδαφος της μόλις 11 πρόσφυγες

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ANTIFA ΗΠΑ ΕΛΛΑΔΑ

Διεθνή / Στο στόχαστρο των ΗΠΑ η Antifa: Ποιες δύο ελληνικές οργανώσεις χαρακτηρίζονται τρομοκρατικές

Οι δύο αυτές ελληνικές οργανώσεις μπαίνουν στη λίστα του Στέιτ Ντιπάρτμεντ για τις Ξένες Τρομοκρατικές Οργανώσεις (FTOs) και τους Ειδικά Καθορισμένους Διεθνείς Τρομοκράτες (SDGTs)
LIFO NEWSROOM
10 χρόνια μετά το Μπατακλάν: Η Γαλλία δεν ξεχνά τα θύματα της τρομοκρατικής επίθεσης

Διεθνή / 10 χρόνια μετά το Μπατακλάν: Η Γαλλία δεν ξεχνά τα θύματα της τρομοκρατικής επίθεσης

Στις 13 Νοεμβρίου 2015, τρεις ένοπλοι εισέβαλαν στο Μπατακλάν στη διάρκεια συναυλίας, προκαλώντας μία από τις πιο πρωτοφανείς και αιματηρές τρομοκρατικές επιθέσεις στην Ευρώπη
LIFO NEWSROOM