Η Έβαν Ρέιτσελ Γουντ λέει ότι ο Μέριλιν Μάνσον απείλησε να «βιάσει» τον 8χρονο γιο της

Η Έβαν Ρέιτσελ Γουντ λέει ότι ο Μέριλιν Μάνσον απείλησε να «βιάσει» τον 8χρονο γιο της Facebook Twitter
0

Η Έβαν Ρέιτσελ Γουντ υποστηρίζει πως ο πρώην της, Μέριλιν Μάνσον, που κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση απείλησε «να βιάσει» τον 8χρονο γιο της, Τζακ, σύμφωνα με δικαστικά έγγραφα που εξασφάλισε η Daily Mail.

Το δημοσίευμα αναφέρει ότι ο ισχυρισμός έγινε σε δήλωση που κατατέθηκε τον Απρίλιο στο πλαίσιο της εν εξελίξει διαμάχης της ηθοποιού με τον πρώην σύζυγό της, Τζέιμι Μπελ για επιμέλεια.

Τα έγγραφα αναφέρουν ότι οι φερόμενες απειλές του Μάνσον ανάγκασαν την Έβαν Ρέιτσελ Γουντ να ενισχύσει την ασφάλεια στο σπίτι της - συμπεριλαμβανομένης της εγκατάστασης αλεξίσφαιρων τζαμιών, μιας χαλύβδινης πόρτας και φράχτη - και να μετακομίσει από το Λος Άντζελες (όπου μένει ακόμα ο Μπελ) στο Νάσβιλ.

«Ανησυχώ πολύ για την ασφάλεια του παιδιού μας όταν βρίσκεται στο Λος Άντζελες», είπε η 34χρονη ηθοποιός του «Westworld» για εκείνη και τον γιο του Μπελ στα έγγραφα, σύμφωνα με την Daily Mail.

Επιπλέον πρόσθεσε ότι, «φοβάμαι πολύ τον φερόμενο ως δράστη», αναφερόμενη στον 52χρονο τραγουδιστή, με τον οποίο έβγαινε από το 2006 έως το 2010.

«Έχω υποστεί σοβαρό, σωματικό και συναισθηματικό τραύμα από τα χέρια του και φοβάμαι ότι θα επιδιώξει αντίποινα εναντίον μου επειδή κατέθεσα, βλάπτοντας εμένα, τον γιο μας και μέλη της οικογένειάς μου».

Η Έβαν Ρέιτσελ Γουντ λέει ότι ο Μέριλιν Μάνσον απείλησε να «βιάσει» τον 8χρονο γιο της Facebook Twitter
Η 34χρονη ηθοποιός του Westworld, κατηγόρησε τον Μάνσον τον Φεβρουάριο για ενδοοικογενειακή κακοποίηση, βιασμό και επίθεση. EPA/MARIO RUI

Ο Μέριλιν Μάνσον βρίσκεται υπό έρευνα μετά τις κατηγορίες για σεξουαλική κακοποίηση και trafficking, καθώς πάνω από 12 γυναίκες -συμπεριλαμβανομένης της Γουντ- τον κατηγόρησαν για ανάρμοστη συμπεριφορά.

Η Γουντ ισχυρίστηκε επίσης στα έγγραφα ότι ένα άλλο φερόμενο θύμα του Μάνσον κατέγραψε τον τραγουδιστή να λέει ότι είχε τραβήξει φωτογραφίες των παιδιών της και μάλιστα είχε λάβει τους κωδικούς κοινωνικής ασφάλισής τους.

Σύμφωνα με την Daily Mail, ο 35χρονος Μπελ κατέθεσε αγωγή ως απάντηση, λέγοντας ότι οι ισχυρισμοί της Γουντ «είναι αναξιόπιστοι».

«Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω τι γίνεται», είπε. «Είτε οι ισχυρισμοί της Έβαν ότι δέχεται "απειλές θανάτου" είναι αληθινοί και ο Τζακ δεν είναι ασφαλής υπό τη φροντίδα της, είτε δεν είναι αληθινοί και κρατά τον γιο μας για άλλους λόγους δικής της επινόησης».

Η Έβαν Ρέιτσελ Γουντ λέει ότι ο Μέριλιν Μάνσον απείλησε να «βιάσει» τον 8χρονο γιο της Facebook Twitter
Η Evan Rachel Wood με τον Jamie Bell στο LACMA Art + Film Gala, το Νοέμβριο του 2013. Jordan Strauss/Invision/AP

Η Έβαν Ρέιτσελ Γουν τ με τον Τζέιμι Μπελ οριστικοποίησαν το διαζύγιό τους το 2014. Ο Βρετανός ηθοποιός παντρεύτηκε την Κέιτ Μάρα το 2017.

Η 34χρονη ηθοποιός κατηγόρησε τον Μέριλιν Μάνσον τον Φεβρουάριο για ενδοοικογενειακή κακοποίηση, βιασμό και επίθεση. Ο ίδιος αρνείται τις σχετικές κατηγορίες, κάνοντας λόγο για «φρικτές διαστρεβλώσεις της πραγματικότητας».

«Οι στενές μου σχέσεις ήταν πάντα απόλυτα συναινετικές», έγραψε στο Instagram τον Φεβρουάριο. «Ανεξάρτητα από το πώς - και γιατί - άλλοι επιλέγουν τώρα να παραποιήσουν το παρελθόν, αυτή είναι η αλήθεια».

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ντόναλντ Τραμπ: «Πλήρης εξουσιοδότηση» στους πράκτορες της ICE να αντιδρούν σε επιθέσεις

Διεθνή / Ντόναλντ Τραμπ: «Πλήρης εξουσιοδότηση» στους πράκτορες της ICE να αντιδρούν σε επιθέσεις

Ο Ντόναλντ Τραμπ έδωσε απόλυτη εξουσιοδότηση στις ομοσπονδιακές αρχές μετανάστευσης να προστατεύουν τον εαυτό τους μετά από συγκρούσεις με διαδηλωτές σε εφόδους στην Καλιφόρνια. Συλλήψεις, τραυματισμοί και οργισμένες αντιδράσεις πολιτικών
LIFO NEWSROOM
Ισπανία: «Κόκκινος συναγερμός» στην Καταλονία λόγω ισχυρών βροχών - Σταμάτησαν τα τρένα

Διεθνή / Ισπανία: «Κόκκινος συναγερμός» στην Καταλονία λόγω ισχυρών βροχών - Σταμάτησαν τα τρένα

Η μετεωρολογική υπηρεσία Aemet προειδοποιεί ότι σε περιοχές γύρω από τη Βαρκελώνη και την Ταραγόνα είναι πιθανό να πέσουν έως και 90 χιλιοστά βροχής μέσα σε μόλις μία ώρα
LIFO NEWSROOM
«Superfake» τσάντες: Το νέο φαινόμενο που σαρώνει στη Gen Ζ

Διεθνή / «Superfake» τσάντες: Το νέο φαινόμενο που σαρώνει στη Gen Ζ

Η νέα γενιά «superfake» επώνυμων τσαντών απειλεί τη βιομηχανία της πολυτελείας, καθώς οι Gen Z καταναλωτές στρέφονται σε ρεαλιστικά αντίγραφα με χαμηλότερο κόστος. Πώς το TikTok, οι influencers και η τεχνολογία αλλάζουν το παιχνίδι.
LIFO NEWSROOM
Ο Μακρόν «αποδοκιμάζει» τους δασμούς Τραμπ και καλεί την Ευρώπη να υπερασπιστεί τα συμφέροντά της

Διεθνή / Ο Μακρόν «αποδοκιμάζει» τους δασμούς Τραμπ και καλεί την Ευρώπη να υπερασπιστεί τα συμφέροντά της

Ο Γάλλος πρόεδρος καλεί συγκριμένα την Ευρωπαϊκή Επιτροπή να "επιταχύνει την προετοιμασία αξιόπιστων αντιμέτρων, με την κινητοποίηση όλων των εργαλείων που έχει στη διάθεσή της"
LIFO NEWSROOM
Πώς ο πόλεμος Ισραήλ-Ιράν ωφελεί την Τουρκία και αλλάζει τις ισορροπίες στη Μέση Ανατολή

Ανάλυση / Ο πόλεμος Ισραήλ-Ιράν ωφελεί την Τουρκία και αλλάζει τις ισορροπίες στη Μέση Ανατολή

Ο πόλεμος Ισραήλ-Ιράν δημιούργησε νέες γεωπολιτικές ευκαιρίες για την Τουρκία - Πώς η Άγκυρα επιχειρεί να εκμεταλλευτεί την αποδυνάμωση της Τεχεράνης σε Ιράκ, Συρία και Νότιο Καύκασο
ΠΕΤΡΟΣ ΚΡΑΝΙΑΣ
Πώς οι Κινέζοι κατασκευαστές αυτοκινήτων ξεπέρασαν Tesla, VW και GM: Το μυστικό πίσω από την παγκόσμια κυριαρχία

Διεθνή / Πώς οι Κινέζοι κατασκευαστές αυτοκινήτων ξεπέρασαν Tesla, VW και GM: Το μυστικό πίσω από την παγκόσμια κυριαρχία

Οι κινέζοι κατασκευαστές αυτοκινήτων όπως η BYD και η Chery κατακτούν την παγκόσμια αγορά με ταχύτητα και ευελιξία που σοκάρουν τους παραδοσιακούς γίγαντες όπως η Tesla και η Volkswagen
LIFO NEWSROOM
Δασμοί Τραμπ: «Διαπραγματευτική τακτική», λένε Ευρωπαίοι - «Αντίμετρα αν χρειαστεί», εξαγγέλλει η φον ντερ Λάιεν

Διεθνή / Δασμοί Τραμπ: «Διαπραγματευτική τακτική», λένε Ευρωπαίοι - «Αντίμετρα αν χρειαστεί», εξαγγέλλει η φον ντερ Λάιεν

Την ετοιμότητα της ΕΕ να συνεχίσει να εργάζεται για μια συμφωνία ως την 1η Αυγούστου, αλλά ταυτόχρονα και για την υιοθέτηση αναλογικών αντίμετρων εάν χρειαστεί, επισημαίνει η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν
LIFO NEWSROOM
Καταγγελίες για παραβίαση διεθνούς δικαίου από την ΕΕ λόγω ενεργειακής συμφωνίας με το Ισραήλ

Διεθνή / Καταγγελίες για παραβίαση διεθνούς δικαίου από την ΕΕ λόγω ενεργειακής συμφωνίας με το Ισραήλ

Η ΕΕ κατηγορείται για συνενοχή σε παραβιάσεις διεθνούς δικαίου εξαιτίας συμφωνίας φυσικού αερίου με το Ισραήλ, που φέρεται να παραβιάζει τα κυριαρχικά δικαιώματα των Παλαιστινίων, σύμφωνα με έκθεση της Global Witness
LIFO NEWSROOM