Η βιολογική της μητέρα την εγκατέλειψε στο μαιευτήριο, όμως μια νοσοκόμα είχε άλλα σχέδια

0

Η Ζιζέλ ήταν κάτι λιγότερο από τριών μηνών, όταν η εθισμένη στην ηρωίνη βιολογική μητέρα της αποφάσισε να την εγκαταλείψει στο νοσοκομείο Franciscan Children's στη Μασαχουσέτη. 

Το κοριτσάκι με τα τεράστια μπλε μάτια είχε καταφέρει να κερδίσει τις καρδιές των ανθρώπων του νοσηλευτικού προσωπικού, όμως, όσο περνούσε ο καιρός και χωρίς κανέναν συγγενή να το επισκέπτεται τόσο κινδύνευε να βρεθεί σε κάποιο ίδρυμα ή κάποιο πρόγραμμα αναδοχής, που όμως θα έθετε σε κίνδυνο τη ζωή της. 

Διότι, συν τοις άλλοις, η Ζιζέλ, εξαιτίας της ηρωινομανούς μητέρας της, αντιμετωπίζει μία σειρά από σοβαρά προβλήματα υγείας που την καθιστούν όχι ακριβώς πρώτη επιλογή για άτεκνα ζευγάρια που αναζητούν να υιοθετήσουν ένα παιδί. 

Αυτό άλλαξε όταν ο δρόμος της Ζιζέλ, την ώρα που έπαιζε σε κάποια αίθουσα του νοσοκομείου, συναντήθηκε με αυτόν της νοσοκόμας Λιζ Σμιθ. Η 45χρονη γυναίκα ρώτησε τίνος ήταν το κοριτσάκι με τα αθώα μπλε μάτια και τις καστανές μπούκλες και όταν έμαθε το ιστορικό του, πήρε την απόφασή της μέσα σε λίγα λεπτά. 

Η διαδικασία της υιοθεσίας διήρκεσε μόλις 3 εβδομάδες και για τη νοσοκόμα που από καιρό είχε αποφασίσει ότι δεν θα γίνει ποτέ μητέρα, το όνειρο του να δώσει την αγάπη της σε ένα παιδί που πραγματικά την είχε ανάγκη, έγινε πραγματικότητα. 

Η Ζιζέλ σήμερα είναι 2 ετών και παρά τα προβλήματα υγείας, τα καταφέρνει μια χαρά, χάρη στον φύλακα άγγελό της, τη νοσοκόμα, που όταν η βιολογική της μητέρα χρειάστηκε δευτερόλεπτα για να την εγκαταλείψει, εκείνη αποφάσισε ότι θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της για να ζήσει μια φυσιολογική ζωή, αυτή που αξίζει σε κάθε παιδί... 

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

FT: Ελλάδα και Ισπανία πιέζονται για να παραχωρήσουν αντιαεροπορικά στην Ουκρανία

Διεθνή / FT: Ελλάδα και Ισπανία πιέζονται να δωρίσουν στην Ουκρανία αντιαεροπορικά Patriot και S-400

Η Ουκρανία ενδιαφέρεται ιδιαιτέρως για τα συστήματα S-300 που διατηρεί η Ελλάδα, καθώς οι ουκρανικές δυνάμεις τα έχουν ήδη στο οπλοστάσιο τους και έχουν εμπειρία στον χειρισμό τους
NEWSROOM
«Μπριζίτ, μια ελεύθερη γυναίκα»: Η ζωή της Πρώτης Κυρίας της Γαλλίας γίνεται τηλεοπτική σειρά

Διεθνή / «Μπριζίτ, μια ελεύθερη γυναίκα»: Η ζωή της Πρώτης Κυρίας της Γαλλίας γίνεται τηλεοπτική σειρά

Σε έξι επεισόδια των 45 λεπτών θα προβληθεί η παραμυθένια ζωή της Μπριζίτ Μακρόν - Από καθηγήτρια του Εμανουέλ Μακρόν σε λύκειο της Αμιέν, στο Ελιζέ ως Πρώτη Κυρία της Γαλλίας
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ