Η Βικτόρια Μπέκαμ αρνείται τις πλαστικές στη μύτη: «Είναι μακιγιάζ»

Η Βικτόρια Μπέκαμ απαντά για τις πλαστικές στη μύτη: «Είναι μακιγιάζ» Facebook Twitter
Φωτ.: Pascal Le Segretain/Getty Images
0

Η Βικτόρια Μπέκαμ αρνείται ότι έχει κάνει πλαστική στη μύτη, τονίζοντας πως είναι όλα θέμα μακιγιάζ. 

Η διάσημη σχεδιάστρια και πρώην μέλος των Spice Girls εμφανίστηκε σε βίντεο στο YouTube με την γκουρού του μακιγιάζ, Σάρλοτ Τίλμπουρι, όπου εξήγησε πως παρά την έντονη φημολογία, η μύτη της είναι εντελώς φυσική.

Στο βίντεο «In Conversation with Victoria Beckham: Beauty Gifting Secrets», οι δυο γυναίκες συζήτησαν μεταξύ άλλων πόσο έχουν ταλαιπωρηθεί από κατηγορίες για πλαστικές επεμβάσεις όλα αυτά τα χρόνια.

Όταν η Τίλμπουρι σχολιάζει ότι ο κόσμος την ρωτάει συχνά αν έχει «κάνει επέμβαση στη μύτη», από τότε που αποκάλυψε το «nose trick» με το μακιγιάζ, η Βικτόρια απαντά ότι την καταλαβαίνει απόλυτα.

«Λένε επίσης ότι έχω κάνει πλαστική και στη δική μου μύτη», απάντησε. «Ποτέ δεν έκανα πλαστική στη μύτη. Πάντα είχα τέτοια μύτη. Είναι το κόλπο με τη μύτη [nose trick]».

Το συγκεκριμένο τρικ, που η Τίλμπουρι έδειξε στην Βικτόρια, είναι ουσιαστικά μια έξυπνη τεχνική contouring. 

Η Βικτόρια Μπέκαμ απαντά για τις πλαστικές στη μύτη: «Είναι μακιγιάζ» Facebook Twitter
Η Βικτόρια Μπέκαμ απαντά για τις πλαστικές στη μύτη: «Είναι μακιγιάζ» Facebook Twitter

Αν και επέμεινε ότι δεν έχει κάνει πλαστική επέμβαση στη μύτη, το 2017 η Βικτόρια Μπέκαμ είχε μιλήσει ανοιχτά για τα εμφυτεύματα στήθους που έβαλε, όταν έγραψε μια ανοιχτή επιστολή στον 18χρονο εαυτό της για τη βρετανική Vogue.

«Θα έπρεπε μάλλον να πω, μην πειράζεις το στήθος σου», έγραψε. «Όλα αυτά τα χρόνια το αρνιόμουν - χαζό. Ένα σημάδι ανασφάλειας. Απλά να χαίρεσαι αυτό που έχεις».

Όσο για το πώς αντιλαμβάνεται την ομορφιά στην ηλικία των 40, είπε ότι σημασία έχει να μην προσπαθείς να γίνεις κάποια που δεν είσαι.

«Δεν νομίζω ότι η περιποίηση της επιδερμίδας έχει να κάνει με το να προσπαθείς να δείχνεις νεότερη. Έχει να κάνει με το να φαίνεσαι η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου και να αγκαλιάζεις αυτό που είσαι και να φαίνεσαι λαμπερή και πανέμορφη», κατέληξε.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Lucky» Lackadoo: Πέθανε στα 103 του ο πιλότος των Β-17 του Β' Παγκοσμίου Πολέμου – Η απίστευτη ιστορία του

Διεθνή / Πέθανε στα 103 του ο πιλότος των Β-17 του Β' Παγκοσμίου Πολέμου – Η απίστευτη ιστορία του

Ο Τζον «Λάκι» Λακαντού, ο βετεράνος πιλότος του 100ού Σμήνους Βομβαρδισμού των ΗΠΑ, έφυγε στα 103 του χρόνια αφήνοντας πίσω του μια συγκλονιστική μαρτυρία για τις πιο αιματηρές αερομαχίες του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου και το βιβλίο του «Damn Lucky»
LIFO NEWSROOM
«Το Ισραήλ διαπράττει γενοκτονία στη Γάζα»: Η Κομισιόν παίρνει αποστάσεις από τη δήλωση της Ριμπέρα

Διεθνή / «Το Ισραήλ διαπράττει γενοκτονία στη Γάζα»: Η Κομισιόν παίρνει αποστάσεις από τη δήλωση της Ριμπέρα

Η Τερέσα Ριβέρα κατηγόρησε για πρώτη φορά δημόσια το Ισραήλ ότι διαπράττει γενοκτονία στη Γάζα, προκαλώντας αντιδράσεις από το Τελ Αβίβ και αποστασιοποίηση της ΕΕ
LIFO NEWSROOM
Σερβία: «Βούτσιτς φύγε» - Δακρυγόνα και συγκρούσεις διαδηλωτών και αστυνομίας

Διεθνή / Σερβία: «Βούτσιτς φύγε» - Δακρυγόνα και συγκρούσεις διαδηλωτών και αστυνομίας

Οι διαδηλωτές συνεπλάκησαν με την αστυνομία μπροστά από τη φιλοσοφική σχολή και πέταξαν φωτοβολίδες, ενώ η αστυνομία χρησιμοποίησε δακρυγόνα και χειροβομβίδες κρότου-λάμψης
LIFO NEWSROOM
Ο Τραμπ απειλεί με δασμούς την ΕΕ μετά το πρόστιμο-μαμούθ στην Google: «Η Κομισιόν πρέπει να σταματήσει»

Διεθνή / Ο Τραμπ απειλεί με δασμούς την ΕΕ μετά το πρόστιμο-μαμούθ στην Google: «Η Κομισιόν πρέπει να σταματήσει»

Η απόφαση των Βρυξελλών για την Google ήταν αναμενόμενη, καθώς από το 2023 η ΕΕ είχε προειδοποιήσει ότι θα επιδιώξει ακόμη και διάσπαση δραστηριοτήτων στον κλάδο του Adtech, χωρίς αυτό να αποφασιστεί στο παρόν στάδιο
LIFO NEWSROOM
«Αν δεν με είχαν κρατήσει στο γραφείο, θα ήμουν κι εγώ μέσα», λέει επιζήσασα της τραγωδίας στο τελεφερίκ της Λισαβόνας

Διεθνή / «Αν δεν με είχαν κρατήσει στο γραφείο, θα ήμουν κι εγώ μέσα», λέει επιζήσασα της τραγωδίας στο τελεφερίκ της Λισαβόνας

«Είμαι ευγνώμων που γλίτωσα, αλλά την ίδια στιγμή είμαι πάρα πολύ θυμωμένη, γιατί χάθηκαν συνάδελφοί μου και τόσοι άλλοι άνθρωποι», δήλωσε
LIFO NEWSROOM