Η Audi παραδέχεται ότι έχει πειραγμένο λογισμικό σε 2,1 εκατ. οχήματά της

Η Audi παραδέχεται ότι έχει πειραγμένο λογισμικό σε 2,1 εκατ. οχήματά της Facebook Twitter
6

Με ανακοίνωσή της σήμερα η Audi παραδέχεται ότι το λογισμικό που επέτρεπε τη χειραγώγηση των μετρήσεων για τις εκπομπές ρύπων είχε εγκατασταθεί σε 2,1 εκατομμύρια αυτοκίνητά της.


Εκπρόσωπος της εταιρίας είπε ότι το λογισμικό είχε εγκατασταθεί σε περίπου 1,42 εκατομμύρια οχήματα της Audi με τους λεγόμενους κινητήρες EU5 στην δυτική Ευρώπη, σε 577.000 στη Γερμανία και σε περίπου 13.000 στις ΗΠΑ.


Η ανακοίνωση αφορά τις σειρές μοντέλων A1, A3, A4, A5, A6, TT, Q3 και Q5, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο.

6

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Τραμπ παραμένει ένας «φασίστας» για τον Μαμντάνι: «Εξακολουθώ να πιστεύω όλα όσα έλεγα πριν»

Διεθνή / Ο Τραμπ παραμένει ένας «φασίστας» για τον Μαμντάνι ακόμη και μετά τη συνάντησή τους

Μπορεί η συνάντηση των δύο να πραγματοποιήθηκε σε απροσδόκητα θετικό κλίμα, όμως ο εκλεγμένος δήμαρχος της Νέας Υόρκης δεν υπαναχωρεί από την κριτική του απέναντι στον πρόεδρο των ΗΠΑ
LIFO NEWSROOM
Η εγγονή του Τζον Κένεντι που έχει καρκίνο ξεσπά κατά του εξάδελφού της RFK Jr: «Είναι ντροπή για την οικογένεια»

Διεθνή / Η εγγονή του Τζον Κένεντι που έχει καρκίνο ξεσπά κατά του εξάδελφού της RFK Jr: «Είναι ντροπή για την οικογένεια»

Η κατάρρευση του συστήματος Υγείας στις ΗΠΑ μέσα από την εμπειρία της εξαδέλφης του ίδιου του υπουργού - Η Τατιάνα Σλόσμπεργκ έχει λιγότερο από ένα χρόνο ζωής
LIFO NEWSROOM

σχόλια

5 σχόλια
Για ποιο λόγο να μπουν φυλακή από τη στιγμή που για το 2014 οι παγκόσμιες πωλήσεις του Group VW έφτασαν τα 10.217.000 αυτοκίνητα και τα κέρδη του προ φόρων τα 14,8 δις ευρώ, 19% παραπάνω από το 2013. Το συνολικό περιθώριο κέρδους του ομίλου ανέβηκε στο 7,3% από το 5,9% που ήταν το 2013.(στοιχεία από εδώ http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=382574&catid=43)Θα πληρώσουν τελικά τα κέρδη 1-2 χρόνων, θα απολύσουν καμιά πενηνταριά χιλιάδες προσωπικό, ενδεχομένως να "αξιοποιήσουν κατάλληλα" το ποσοστό προσφύγων που θα απορροφήσουν με προσλήψεις στον όμιλο, και θα ρεφάρουν μέχρι το 2020 τη χασούρα. Τα στελέχη της εταιρείας να είναι καλά.Για τη πατρίδα και τα λεφτά ρε γ@μωτο.
Ενταξει θα δωσουμε το κατιτις,θα τα βρουμε στην μεση και το "καλυτερο το Γερμανικο" ξανα προς την δοξα τραβα!Εσεις οι Ελληνες γιατι ασχολειστε με αυτα τα πραγματα; Τι εχουμε πει; σκληρη δουλεια και καθολου χασιμο χρονου; Ακομα εδω ειστε;